strong Napisano 8 Marzec 2007 Napisano 8 Marzec 2007 Witam Postanowilem stworzyc kotka... widze ze ktos juz to robi ale chyba nie ma zadnej przeszkody... znalazlem bardzo ciekawe zdjecie :D.... ukazujace ze ""male"" rzeczy sa piekne:D... zreszta popatrzcie sami na ta fotke:D... mam nadzieje ze uda mi sie do odtworzyc... ;]
Destroyer Napisano 8 Marzec 2007 Napisano 8 Marzec 2007 uuuuhh konkurencja się zaostrza ;) myślałem nad takim podejściem ale można pójść krok dalej :D powodzenia w bitwie
Gość Raffaello Napisano 9 Marzec 2007 Napisano 9 Marzec 2007 to się nazywa podejście do tematu! konkretnie i na temat! mam nadzieje ze zrobisz to dokładnie tak samo jak widać na załączonej referce!!!! ;-))) powodzonka
Proto Napisano 9 Marzec 2007 Napisano 9 Marzec 2007 Tez widze operowanie kontrastem na zasadzie male obok duzego... a raczej pomiedzy dwoma... cobadz ;). Powodzenia :).
strong Napisano 9 Marzec 2007 Autor Napisano 9 Marzec 2007 hehe dzieki dzieki ... mam nadzieje ze uda mi sie to wiernie odtworzyc.. jedyny problem to jest to ze nie mam kotka w domu i ciezko odczytac z obrazkow z neta ksztalty...
Levus Napisano 9 Marzec 2007 Napisano 9 Marzec 2007 Referencje kotka znajdziesz w innym wątku:) Może się autor nie obrazi jak podbierzesz troszkę... Pozostają jeszcze referencje tego drugiego obiektu... masz w domu?:D:D:D
Dmk Napisano 9 Marzec 2007 Napisano 9 Marzec 2007 jak nie masz w domu to powinienes wyjsc na dwor i poszukac przy odrobinie szcescia moze ktos ci pożyczy :D :D pozdr i czekam na rendery :D
strong Napisano 12 Marzec 2007 Autor Napisano 12 Marzec 2007 oto moje pierwsze rendery, wkoncu cos jest bo z braku czasu troszke pomalu idzie;P... czekam na wasze opinie;]
strong Napisano 12 Marzec 2007 Autor Napisano 12 Marzec 2007 :D.... popatrzcie na te male futrzaaki hehe;p ... najlepsze bedzie tworzenie teksturki siersci ... zobaczymy co z tego wyjdzie;]
Destroyer Napisano 12 Marzec 2007 Napisano 12 Marzec 2007 pokaż sitkę :P tylne łapki trochę jak u małpy ale bujna sierść sprawnie to ukrywa :D
strong Napisano 12 Marzec 2007 Autor Napisano 12 Marzec 2007 heh no to bylo tak tylko dla malej polewki zamieszczone ;] teraz troszke bardziej ambitnie ;].....kurcze teraz patrze ...ogon zielony??:D ;p jutro juz to naprawie;]
KLICEK Napisano 12 Marzec 2007 Napisano 12 Marzec 2007 cos nadal jest nie tak z włoskami :) przysiadz i na spokojnie zrob, za bardzo wlosy swieca
Owen Napisano 12 Marzec 2007 Napisano 12 Marzec 2007 jak naelektryzowany :P , ale kto by nie był, leżąc miedzy takimi ehm :D
ndru_w Napisano 13 Marzec 2007 Napisano 13 Marzec 2007 Heh, gra kontrastów duży-mały, gruby-chudy, jak Flip i Flap to się zawsze sprzeda :D trafiony pomysł :) Na razie kotek wychodzi fajnie, choć aktualnie wygląda jakby go podpięli do 230 V :) Powodzenia życzę
strong Napisano 13 Marzec 2007 Autor Napisano 13 Marzec 2007 hehe;P no kotek wmiare jakos juz wyglada ... ta siersc to byla tylko proba ... :D 230 powiadasz... niektore kociaki male jak patrze na zdjeciach to maja taka nastroszona siersc, dla pewnosci zrobie kilka wersji
Levus Napisano 13 Marzec 2007 Napisano 13 Marzec 2007 Jak by nie było, z obrazka na obrazek hair coraz lepiej wygląda. Ale nastroszoną to nie znaczy jak szpilki. Kombinuj jeszcze...
SirAnen Napisano 13 Marzec 2007 Napisano 13 Marzec 2007 Nie mow tak , bo zamiast sceny bedziemy miec slide-show :) z kotkiem :) Ja tam bym widzial persa i siersc masz z glowy :D
Chris_3d Napisano 8 Kwiecień 2007 Napisano 8 Kwiecień 2007 Masakra ,kotki cudo. Dobra Robota , oby tak dalej. A jak już Wszyscy zauważyli pomysł trafiony na 100% :D Powodzenia.
oskar_h Napisano 8 Kwiecień 2007 Napisano 8 Kwiecień 2007 kot z zielonym ogonkiem :) i jaki kudlaty :D rewelacja :D
Master Kiełbaster Napisano 8 Kwiecień 2007 Napisano 8 Kwiecień 2007 tu masz więcej referek http://mfrost.typepad.com/cute_overload/cats_n_racks/index.html
Chris_3d Napisano 8 Kwiecień 2007 Napisano 8 Kwiecień 2007 Jakbyś miał problem z tym drugim modelem to służe pomocą:D made in Blender
Rekomendowane odpowiedzi