Napisano 8 Marzec 200718 l Witam Postanowilem stworzyc kotka... widze ze ktos juz to robi ale chyba nie ma zadnej przeszkody... znalazlem bardzo ciekawe zdjecie :D.... ukazujace ze ""male"" rzeczy sa piekne:D... zreszta popatrzcie sami na ta fotke:D... mam nadzieje ze uda mi sie do odtworzyc... ;]
Napisano 8 Marzec 200718 l uuuuhh konkurencja się zaostrza ;) myślałem nad takim podejściem ale można pójść krok dalej :D powodzenia w bitwie
Napisano 9 Marzec 200718 l to się nazywa podejście do tematu! konkretnie i na temat! mam nadzieje ze zrobisz to dokładnie tak samo jak widać na załączonej referce!!!! ;-))) powodzonka
Napisano 9 Marzec 200718 l Tez widze operowanie kontrastem na zasadzie male obok duzego... a raczej pomiedzy dwoma... cobadz ;). Powodzenia :).
Napisano 9 Marzec 200718 l Autor hehe dzieki dzieki ... mam nadzieje ze uda mi sie to wiernie odtworzyc.. jedyny problem to jest to ze nie mam kotka w domu i ciezko odczytac z obrazkow z neta ksztalty...
Napisano 9 Marzec 200718 l Referencje kotka znajdziesz w innym wątku:) Może się autor nie obrazi jak podbierzesz troszkę... Pozostają jeszcze referencje tego drugiego obiektu... masz w domu?:D:D:D
Napisano 9 Marzec 200718 l jak nie masz w domu to powinienes wyjsc na dwor i poszukac przy odrobinie szcescia moze ktos ci pożyczy :D :D pozdr i czekam na rendery :D
Napisano 12 Marzec 200717 l Autor oto moje pierwsze rendery, wkoncu cos jest bo z braku czasu troszke pomalu idzie;P... czekam na wasze opinie;]
Napisano 12 Marzec 200717 l Autor :D.... popatrzcie na te male futrzaaki hehe;p ... najlepsze bedzie tworzenie teksturki siersci ... zobaczymy co z tego wyjdzie;]
Napisano 12 Marzec 200717 l pokaż sitkę :P tylne łapki trochę jak u małpy ale bujna sierść sprawnie to ukrywa :D
Napisano 12 Marzec 200717 l Autor heh no to bylo tak tylko dla malej polewki zamieszczone ;] teraz troszke bardziej ambitnie ;].....kurcze teraz patrze ...ogon zielony??:D ;p jutro juz to naprawie;]
Napisano 12 Marzec 200717 l cos nadal jest nie tak z włoskami :) przysiadz i na spokojnie zrob, za bardzo wlosy swieca
Napisano 13 Marzec 200717 l Heh, gra kontrastów duży-mały, gruby-chudy, jak Flip i Flap to się zawsze sprzeda :D trafiony pomysł :) Na razie kotek wychodzi fajnie, choć aktualnie wygląda jakby go podpięli do 230 V :) Powodzenia życzę
Napisano 13 Marzec 200717 l Autor hehe;P no kotek wmiare jakos juz wyglada ... ta siersc to byla tylko proba ... :D 230 powiadasz... niektore kociaki male jak patrze na zdjeciach to maja taka nastroszona siersc, dla pewnosci zrobie kilka wersji
Napisano 13 Marzec 200717 l Jak by nie było, z obrazka na obrazek hair coraz lepiej wygląda. Ale nastroszoną to nie znaczy jak szpilki. Kombinuj jeszcze...
Napisano 13 Marzec 200717 l Nie mow tak , bo zamiast sceny bedziemy miec slide-show :) z kotkiem :) Ja tam bym widzial persa i siersc masz z glowy :D
Napisano 8 Kwiecień 200717 l Masakra ,kotki cudo. Dobra Robota , oby tak dalej. A jak już Wszyscy zauważyli pomysł trafiony na 100% :D Powodzenia.
Napisano 8 Kwiecień 200717 l tu masz więcej referek http://mfrost.typepad.com/cute_overload/cats_n_racks/index.html
Napisano 8 Kwiecień 200717 l Jakbyś miał problem z tym drugim modelem to służe pomocą:D made in Blender