Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Renault Clio III - Bo małe jest piękne...

Samochodzik taki, nie udało mi się znaleźć odpowiednich blueprintów do nowej Corsy.

Sceneria nie wiem jaka, może jakaś kwiecista polanka.

Nie wiem jak daleko zajdę z tym projektem, cały czas mam Mercedesa, a to ma być coś na odstresowanie;)

Pozdrawiam

• Odpowiedzi 14
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Ja też o model się nie martwię. Ciekawi mnie jak podołasz całej scenie ogólnie. Sceneria, render itp.

Życzę super powodzenia ;)

Napisano

hmmm, no ciekawe, lecz czy to jest Małe a Piękne ?? to daje dużo do życzenia... ponieważ było napisane w regulaminie "coś mniejszego od człowieka" . . . Lecz może jak by to zorobić nie tak realnie, no liczę na twoją wyobraźnię :)

Pozdrawiam

Napisano

mt -> dla mnie jest takie srednie, ale w segmencie aut malych podoba mi sie bardziej tylko corsa i troche 107 do ktorych nie ma printów:/

Falcom -> IMO "Małe" można interpretowac na wiele różnych sposobów, a ja uznaję Renault Clio jako auto z segmentu tych najmniejszych?

Pozdrawiam

Napisano
render luzik

Mam nadzieje ;) Hehe

To zaczynaj już modelować Clio. Przynajmniej odpoczniesz sobie od merolka ;)

Pozdrawiam

Napisano

sam samochod? mam nadzieje, ze zrobisz mu jakas slodka maske [kolor/napis] zeby oddac bardziej to piekno... ja ogolnie nie dbam o samochody ale jestem ciekawa jak zrobisz z tego malego piekne :D

Napisano

Najlepiej poczekajmy na finał, a nie teraz narzekacie :/

Napisano

Samochodzik taki, nie udało mi się znaleźć odpowiednich blueprintów do nowej Corsy.

Sceneria nie wiem jaka, może jakaś kwiecista polanka.

Pozdrawiam

Temat doboru pracy wydaje się być kluczowy, a Ty jedziesz z samochodem, bo akurat to modelujesz i sam się tłumaczysz, że akurat nie znalazłeś rysunków Corsy. Nie rozumiem po co na siłę podpinać to pod ten konkurs, ale Twój wybór...

ps. mógłbyś się pokusić o własną, może nieco dziecinną, interpretację tego samochodu (jak w filmie Cars) - uważam, że wtedy, miałoby to o wiele większy sens. Byłoby twórcze nie odtwórcze.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności