hkropinski Napisano 9 Marzec 2007 Napisano 9 Marzec 2007 Renault Clio III - Bo małe jest piękne... Samochodzik taki, nie udało mi się znaleźć odpowiednich blueprintów do nowej Corsy. Sceneria nie wiem jaka, może jakaś kwiecista polanka. Nie wiem jak daleko zajdę z tym projektem, cały czas mam Mercedesa, a to ma być coś na odstresowanie;) Pozdrawiam
qDevil Napisano 9 Marzec 2007 Napisano 9 Marzec 2007 Ciekawa interpretacja, a może coś w stylu Brago?
JohnZi Napisano 9 Marzec 2007 Napisano 9 Marzec 2007 o model nie musze sie martwic:) mam nadzieje ze podolasz ze sceneria i renderingiem:) powodzonka zycze
Gość obo Napisano 9 Marzec 2007 Napisano 9 Marzec 2007 Ja też o model się nie martwię. Ciekawi mnie jak podołasz całej scenie ogólnie. Sceneria, render itp. Życzę super powodzenia ;)
hkropinski Napisano 9 Marzec 2007 Autor Napisano 9 Marzec 2007 render luzik;) ale szczerze to z roślinami nie mialem nigdy zbyt dużo styczności... zobaczymy;)
Levus Napisano 9 Marzec 2007 Napisano 9 Marzec 2007 Dobry temat! Jestem ciekaw, jak bardzo samochód może złapać za serce:) Powodzenia!!
naeq Napisano 9 Marzec 2007 Napisano 9 Marzec 2007 hmmm, no ciekawe, lecz czy to jest Małe a Piękne ?? to daje dużo do życzenia... ponieważ było napisane w regulaminie "coś mniejszego od człowieka" . . . Lecz może jak by to zorobić nie tak realnie, no liczę na twoją wyobraźnię :) Pozdrawiam
hkropinski Napisano 10 Marzec 2007 Autor Napisano 10 Marzec 2007 mt -> dla mnie jest takie srednie, ale w segmencie aut malych podoba mi sie bardziej tylko corsa i troche 107 do ktorych nie ma printów:/ Falcom -> IMO "Małe" można interpretowac na wiele różnych sposobów, a ja uznaję Renault Clio jako auto z segmentu tych najmniejszych? Pozdrawiam
Gość obo Napisano 10 Marzec 2007 Napisano 10 Marzec 2007 render luzik Mam nadzieje ;) Hehe To zaczynaj już modelować Clio. Przynajmniej odpoczniesz sobie od merolka ;) Pozdrawiam
Intervain Napisano 18 Marzec 2007 Napisano 18 Marzec 2007 sam samochod? mam nadzieje, ze zrobisz mu jakas slodka maske [kolor/napis] zeby oddac bardziej to piekno... ja ogolnie nie dbam o samochody ale jestem ciekawa jak zrobisz z tego malego piekne :D
JmTm00 Napisano 18 Marzec 2007 Napisano 18 Marzec 2007 Lol niee no...ideologie mozna podpisać do wszystkiego ale samochód z blueprintów :|
Gość obo Napisano 18 Marzec 2007 Napisano 18 Marzec 2007 Najlepiej poczekajmy na finał, a nie teraz narzekacie :/
zaki79 Napisano 21 Marzec 2007 Napisano 21 Marzec 2007 Samochodzik taki, nie udało mi się znaleźć odpowiednich blueprintów do nowej Corsy. Sceneria nie wiem jaka, może jakaś kwiecista polanka. Pozdrawiam Temat doboru pracy wydaje się być kluczowy, a Ty jedziesz z samochodem, bo akurat to modelujesz i sam się tłumaczysz, że akurat nie znalazłeś rysunków Corsy. Nie rozumiem po co na siłę podpinać to pod ten konkurs, ale Twój wybór... ps. mógłbyś się pokusić o własną, może nieco dziecinną, interpretację tego samochodu (jak w filmie Cars) - uważam, że wtedy, miałoby to o wiele większy sens. Byłoby twórcze nie odtwórcze.
Rekomendowane odpowiedzi