Napisano 9 Marzec 200718 l Renault Clio III - Bo małe jest piękne... Samochodzik taki, nie udało mi się znaleźć odpowiednich blueprintów do nowej Corsy. Sceneria nie wiem jaka, może jakaś kwiecista polanka. Nie wiem jak daleko zajdę z tym projektem, cały czas mam Mercedesa, a to ma być coś na odstresowanie;) Pozdrawiam
Napisano 9 Marzec 200718 l o model nie musze sie martwic:) mam nadzieje ze podolasz ze sceneria i renderingiem:) powodzonka zycze
Napisano 9 Marzec 200718 l Ja też o model się nie martwię. Ciekawi mnie jak podołasz całej scenie ogólnie. Sceneria, render itp. Życzę super powodzenia ;)
Napisano 9 Marzec 200718 l Autor render luzik;) ale szczerze to z roślinami nie mialem nigdy zbyt dużo styczności... zobaczymy;)
Napisano 9 Marzec 200718 l Dobry temat! Jestem ciekaw, jak bardzo samochód może złapać za serce:) Powodzenia!!
Napisano 9 Marzec 200718 l hmmm, no ciekawe, lecz czy to jest Małe a Piękne ?? to daje dużo do życzenia... ponieważ było napisane w regulaminie "coś mniejszego od człowieka" . . . Lecz może jak by to zorobić nie tak realnie, no liczę na twoją wyobraźnię :) Pozdrawiam
Napisano 10 Marzec 200718 l Autor mt -> dla mnie jest takie srednie, ale w segmencie aut malych podoba mi sie bardziej tylko corsa i troche 107 do ktorych nie ma printów:/ Falcom -> IMO "Małe" można interpretowac na wiele różnych sposobów, a ja uznaję Renault Clio jako auto z segmentu tych najmniejszych? Pozdrawiam
Napisano 10 Marzec 200718 l render luzik Mam nadzieje ;) Hehe To zaczynaj już modelować Clio. Przynajmniej odpoczniesz sobie od merolka ;) Pozdrawiam
Napisano 18 Marzec 200718 l sam samochod? mam nadzieje, ze zrobisz mu jakas slodka maske [kolor/napis] zeby oddac bardziej to piekno... ja ogolnie nie dbam o samochody ale jestem ciekawa jak zrobisz z tego malego piekne :D
Napisano 18 Marzec 200718 l Lol niee no...ideologie mozna podpisać do wszystkiego ale samochód z blueprintów :|
Napisano 21 Marzec 200718 l Samochodzik taki, nie udało mi się znaleźć odpowiednich blueprintów do nowej Corsy. Sceneria nie wiem jaka, może jakaś kwiecista polanka. Pozdrawiam Temat doboru pracy wydaje się być kluczowy, a Ty jedziesz z samochodem, bo akurat to modelujesz i sam się tłumaczysz, że akurat nie znalazłeś rysunków Corsy. Nie rozumiem po co na siłę podpinać to pod ten konkurs, ale Twój wybór... ps. mógłbyś się pokusić o własną, może nieco dziecinną, interpretację tego samochodu (jak w filmie Cars) - uważam, że wtedy, miałoby to o wiele większy sens. Byłoby twórcze nie odtwórcze.