Napisano 5 Kwiecień 200718 l Autor spx Mario jeszcze tylko poprawie te seamy gdzieniegdzie i koniec! i 360: http://img178.imageshack.us/img178/9876/ewrwerwkk1.gif pzdr!
Napisano 5 Kwiecień 200718 l Nom, dłonie się odróżniają kolorem od reszty ręki.. No ale super tex Ci wyszedł! Gratki mistrzuniu!!;)
Napisano 5 Kwiecień 200718 l O teraz wygląd bardziej "pewnie" sorki za takie mało jasne określenie jednak całość wygląda już naprawdę dobrze. (Może klatę trochę zmniejszyć? albo barki/rękawy.) pracuj dalej:]
Napisano 5 Kwiecień 200718 l Autor Dzięki wszystkim za pomoc! niemożliwe dla mnie a jednak skończyłem, naprawde nie mam juz sił by z nim walczyć. pozdrw
Napisano 5 Kwiecień 200718 l Fajne spodnie. Tylko koszula wygląda jakoś niespójnie. Wygląda jakby tył był z foto a przód malowany (miększe i jaśniejsze cieniowanie).
Napisano 7 Kwiecień 200718 l Tak sobie mysle ze szkoda ze nie ma chciarz jednego albo dwuch planeow z alpha wloskow na glowie, tak jakby hmm, zaczesane wloski do tyly, ale siwiejace po bokach... a milo by tez bylo jakbys mu prosty zegarek zrobil na raczke jako oddzielny mesh :D
Napisano 7 Kwiecień 200718 l Fajnie wyszlo, jest pare niedociagniec, ale naprawde jestem pod wrazeniem. Z kazda twoja prace widze ostryu progress w umiejetnosciach. Co raz lepsze sa modeliki, naprawde. Mam nadzieje ze nastepna pracka bedzie bardziej wyszukana. W sensie jakies bardziej wyszukane stworzonko. powodzenia.
Napisano 7 Kwiecień 200718 l Autor Kuba_ - dzieki Por@szek - dzieki a co do nastepnego modelu to kurcze mam problem bo nie moge nigdy trafić na dobry obiekt do zrobienia, zawsze wymysle coś głupiego. musze sie zastanowić nad tym dłużej. Przybysz - dokładnie tak jest :D Konras - czemu mówisz mi to dopiero teraz!? :D
Napisano 7 Kwiecień 200718 l Hehe Ledyr to najlepiej wez sobie jakis concept z tych warhammerowych co podal linka Ziomus :) Tylko to mysle sa dosc trudne modele (bynajmniej ja bym sie bal tych elementow zbroi jednych na drugich itd). A czemu mowie dopiero teraz o tym zegarku i wlosach... hmm no nie wiem jakos tak calosciowo mi sie wydaje ze by bylo lepiej, a pomyslalem ze pewnie sie nudzisz i takie zegarzysko to 5 min no i wiesz.. ^^' ... eee..... no dobra gafa troche .. ; )