Ufooox Napisano 4 Czerwiec 2004 Napisano 4 Czerwiec 2004 Ktoś ćwiczy przenoszenie postów czy co? dziwne że post ktory napisalem w zeszlym miesiacu znalaz sie na 98 stronie ;p odd jak zawsze świetnie, iza tez spoko :) Edit : dziwne rzeczy się tu dzieją co sekunde coś sie zmienia hmm...
Woznkt Napisano 4 Czerwiec 2004 Napisano 4 Czerwiec 2004 No to ja coś spróbuje zarzucić...W sumie godzina, dwie bazgrania. Ten pan się nazywa Bizon :]
smart Napisano 4 Czerwiec 2004 Napisano 4 Czerwiec 2004 no to i ja coś wrzuce.smugatory dodgea i burny w photoshopie.myszką.zrobione jakieś 2 lata temu w jakieś 1,5 godziny
sayonerka Napisano 5 Czerwiec 2004 Napisano 5 Czerwiec 2004 oDD ja piernicze, Twoje prace poprostu wymiataja. Ile Ci zajela ta pracka? Swietne! leander - druga pani mi sie bardziej podoba, tak trzymaj! Pozdrawiam.
MasSs Napisano 5 Czerwiec 2004 Napisano 5 Czerwiec 2004 1 zecz mi niepasuje ucho powinno byc mnijesze nie ta k rozciagniete :D..to tyle dziekuje
Cpt.Obvious Napisano 6 Czerwiec 2004 Napisano 6 Czerwiec 2004 baron ? :) Dobrze ze nie baron bo bym przywalił sie do patentu ;P
hokusai Napisano 7 Czerwiec 2004 Napisano 7 Czerwiec 2004 speedy robiłem myszką w fotoszopie gwoli wyjaśnienia:)
leander Napisano 8 Czerwiec 2004 Napisano 8 Czerwiec 2004 Tomur, te liscie jednak za mocno niedopowiedziane, bo sam pomysl ciekawy ale zamiast bawic sie w gre skojarzen ja zastanawiam sie co to jest to zielone. Polecam uzyc ostrzejszej kreski do zarysowania konkturow czasem (patrz np. prace oDDa) to ja cos lekkiego z okazji wtorku
Ufooox Napisano 9 Czerwiec 2004 Napisano 9 Czerwiec 2004 pierwsze lepsze, drugi taki troche kaprawy ale ale cieniowanie fajne i technika spoko :) kurde ja musze cos wyprodukowac ale nieee chce mi sie :(
leander Napisano 10 Czerwiec 2004 Napisano 10 Czerwiec 2004 chveti, proponuje kilka minut wiecej / per jedna praca :P wiem, ze anatomia zwalona
chveti Napisano 10 Czerwiec 2004 Napisano 10 Czerwiec 2004 leander- moze masz rację , ale to miał być spid:D
everyman Napisano 10 Czerwiec 2004 Napisano 10 Czerwiec 2004 moze to co zamieszczam speedem nie jest ale w zamiarze mialo nim byc... a ze ostatnio nic mi nie wychodzi a ta pracka jest wzglednie przyzwoita wiec zamieszczam tutaj... niewtajemniczonych informuje ze jest to oko wykonane mysia technika... ---edit------------------------------------------------------------------------------ sledze ten dzial od bardzo bardzo dawna i chyba sobie wkrotce zarchiwizuje spora czesc waszej tworczosci bo jest co poogladac... good job...
everyman Napisano 10 Czerwiec 2004 Napisano 10 Czerwiec 2004 to jeszcze cos takiego na dobranoc ( a dla co niektorych moze na dzien dobry ;-p )... wodospadzik:
goomisia Napisano 10 Czerwiec 2004 Napisano 10 Czerwiec 2004 to tak w ramach cwiczenia nowego nabytku :)
little-ninja Napisano 10 Czerwiec 2004 Napisano 10 Czerwiec 2004 gooomi nie widac cie :D ............................ w takim razie tylko ja jestem slepy
leander Napisano 11 Czerwiec 2004 Napisano 11 Czerwiec 2004 No, niezle panie nindża :) Tybetanska kobieta na targu koni w Khan. No i wydalo sie, ze czytam \"wysokie obcasy\" ;)
dzudzu Napisano 11 Czerwiec 2004 Napisano 11 Czerwiec 2004 little-ninja: wygląda jak postać z bajki \'samurai jack\' (albo jakoś tak :) ... fajne. leander: inspiracja Odd-em? :)
leander Napisano 11 Czerwiec 2004 Napisano 11 Czerwiec 2004 dzudzu: inspiracja raczej portretami Biglebowskyego na poczatku speedów.
everyman Napisano 11 Czerwiec 2004 Napisano 11 Czerwiec 2004 no i znowu sie zaczelo: powinienem uczyc sie do sesyjnych egzaminkow i poprawy kola ze staty a ja odpalam kompa i sobie myszka dzieragam (przynajmniej zaczynam czuc juz chyba pomalu gryzonia pod lapa ale o ocene pyatm was)... dzudzu: gdzie tam samurajowi do takiej laski 8-)... ta pomaranczowa laseczka goomisi tez swietna (musze zaczac zbierac na tablecik) leander: twoja praca jak zawsze fullwypas...
everyman Napisano 11 Czerwiec 2004 Napisano 11 Czerwiec 2004 i jeszcze jeden speedzik z wieczora ;-)... w sumie nie wyszlo tak jak chcialem ale mimo to zamieszczam:
dzudzu Napisano 11 Czerwiec 2004 Napisano 11 Czerwiec 2004 gdzie ona wkładę tę rękę ... eech everyman kręcą cię takie akty? jak się ktoś bierze, za takie motywy to jak nie ma ostrego warsztatu to straszna kaszana wychodzi :/ p.s. prawa dłoń za dużą, nie wiedzę światła ani cienia; tło nieciekawe ... ćwicz dalej, ale bez perwy pls ...
everyman Napisano 11 Czerwiec 2004 Napisano 11 Czerwiec 2004 spoko dzudzu ona ma stringi ;-)... kumpel mial cos takiego na tapetce i jak wrocilem do domku to namalowalem sobie ;-p... obiecuje ze od teraz bede malowal kwiatki i drzewka w ramach wprawek... ps zauwazyle ze ostatnio na forum na bardzo szybki komentarz (zazwyczaj) moga liczyc prace typu: fullwypas, super kaszana lub kontrowersyjny temat ;-p... pozdro...
dzudzu Napisano 11 Czerwiec 2004 Napisano 11 Czerwiec 2004 ostatnio? chyba zawsze tak było, komentowanie prac które mieszczą się w normach jest męczące ze względu na swoją \'normalność\'; tylko prace wychodzące poza takie ramy pobudzają człowieka w sposób pozytywny, lub negatywny ... oczywiście różne będą nastawienia do autorów, którzy kurczowo trzymają się któregoś z tych ekstremów ... ale ... spox.
misiekhc Napisano 11 Czerwiec 2004 Napisano 11 Czerwiec 2004 po prostu zasnac nie moge, taki kiczowaty:
everyman Napisano 11 Czerwiec 2004 Napisano 11 Czerwiec 2004 panie doktorze ug przypuszczam ze to przezemnie pan oslepl... przepraszam ale dopiero jak wytrzezwialem widze jakie to jest ochydne... chcialem juz kasowac ale zostawie dla potomnych ku przestrodze... ---edit------------------------------------------------------------------------------ jak przeczytalem \"O Boze, osleplem!\" to dostalem takiego napadu smiechu ze sie prawie z krzesla zrypalem ;-D
everyman Napisano 12 Czerwiec 2004 Napisano 12 Czerwiec 2004 cos takiego (tym razem bez perwy - mam nadzieje ;-p) ---edit------------------------------------------------------------------------------ byl bym niezmiernie wdzieczny za kazdy komentarz dotyczacy tego na co glownie powinienem zwrocic uwage (odnosnie tych kilku moich ostatnich speed pracek [wprawek]... i w ewentualnych sugestiach prosze pominac ta z posta 11-6-2004 / 21:02 bo ta kaszana sie nie liczy i nie powinienem jej wysylac)... pozdro...
MasSs Napisano 13 Czerwiec 2004 Napisano 13 Czerwiec 2004 chyba wszyscy spac niemogą :D z gry stalker
Carioca Napisano 13 Czerwiec 2004 Napisano 13 Czerwiec 2004 Ja mam taki pytanko... W czym robicie pracki. Ja coś tam prubuję w PS, ale miałem lekką przerwę i nie wiem za bardzo co gdzie i jak. Próbowałem kiedyś w Painterze ale to było dawno i nieprawda..
MasSs Napisano 13 Czerwiec 2004 Napisano 13 Czerwiec 2004 jak mowisz do mnie to to byla kartka z drukarki 1 kredka czerwona druga fioletowa i olowek i w paincie na koniec sie pobawilem,,,,to wszystko jak narazie
Carioca Napisano 13 Czerwiec 2004 Napisano 13 Czerwiec 2004 Nie chodzi mi o początki (to już mam za sobą). Chodzi mi o digital piating..
MasSs Napisano 13 Czerwiec 2004 Napisano 13 Czerwiec 2004 to chyba monolog :D mnie sie niepytaj :P ja jestem jeden wielki początek ,,,,,
everyman Napisano 13 Czerwiec 2004 Napisano 13 Czerwiec 2004 ja uzywam starego corela photo-paint ale tez jestem poczatkiem... ------------------------------------------------------------------------------ cos takiego machnalem sobie na dobranoc: kilka kresek mycha na to jakas kombinacja \"efektow\" i powstalo wlasnie to - interpretujcie jak chcecie ;-p
misiekhc Napisano 13 Czerwiec 2004 Napisano 13 Czerwiec 2004 swietne kengi to jest ...ja uzywam Photoshopa [Wyedytowany dnia 093030p://poc > misiekhc]
little-ninja Napisano 13 Czerwiec 2004 Napisano 13 Czerwiec 2004 kengi rozwalaja mnie twoje pracki...baardzo graficzne rewelasją...jak to zabojady mowia ;) ps. pies 7.0
Rekomendowane odpowiedzi