Napisano 28 Luty 200520 l przez robote zaniedbywalem zbyt wiele rzeczy - m.in. rys - wiec maly powrot po 3 miesiacach bezdechu
Napisano 1 Marzec 200520 l Ostatnio przewijal sie temat dloni, to sie dorzucam. Anatomicznie kuleją, ale to przeciez na szybko ;)
Napisano 1 Marzec 200520 l jokov - jak dla mnie brak zdecydowanego akcentu, jakbyś dodał np. jakiegoś ciemnego koloru, to praca byłaby dużo ciekawsza
Napisano 1 Marzec 200520 l Leander - druga dłoń by była świetna, gdyby nie te ostatnie, fioletowawe pociągnięcia. Tzn kolor tam fajni robi, ale one też mogły być ołówkowe/kreskowane. no dobra, i tak jest świetna :)
Napisano 1 Marzec 200520 l upust mojej wampirzej natury po bardzo mrrrocznym dniuuu. ja chce krwiii......
Napisano 2 Marzec 200520 l Wert, podoba mi sie ten portret. W robociku-karatece to glownie mi podchodzi tlo ;) Sam robot moglby byc troche konkretniej wymodelowany, bo czesc rzeczy sie "nie czyta". a mi sie moje szkice olowkowe dloni nie podobaja, wiec je zamalowuje w PSie ;)
Napisano 2 Marzec 200520 l leander ;] przynajmniej dla mnie wyznaczasz nowe tory, szczere uklony za technike
Napisano 2 Marzec 200520 l b ladny ale sopales mu bary. edit: ups... to ona :) ot. "to" w avatarze to miriam ?
Napisano 2 Marzec 200520 l nie (The message you have entered is too short. Please lengthen your message to at least 10 characters)
Napisano 4 Marzec 200520 l Wert naprawde wypasiona pracka na maxa:D robiles ja z glowki czy miales jakas referke?? pozdro
Napisano 4 Marzec 200520 l nie no to juz przesada jest...za dobre rysunki robicie i malunki;) thx Lukasz:D "powrot krola"-moze cosik z tego bedzie wiekszego
Napisano 4 Marzec 200520 l Smart, przyjemna atmosfera panuje w tym namiocie, czekam na coś większego :> pozdrawiam
Napisano 4 Marzec 200520 l Dzięki Łukasz! Oryginał jest na kremowym papierze, potem zupełnie zmieniłem kolorystykę. Korzystałem z tego zdjęcia:
Napisano 4 Marzec 200520 l Czad amrun, dawno cię nie było. Ten był z rzeźby, więc to że wygląda jak metal, to efekt zamierzony. pozdr
Napisano 5 Marzec 200520 l amrun druga pracka powalila mnie na kolana :) gotham widze ze GI masz juz opanowane moj gniocik - czym nizej tym gorzej....
Napisano 5 Marzec 200520 l Chciałem nad tym dłużej posiedzieć, ale po drodze mi sięzmieniła koncepcja... więc wrzucam do speeda ;)
Napisano 5 Marzec 200520 l Amrun: swietne! W tym trzecim sie jakos klimat zagubil Gotham: fajna na kula, plastyczna taka
Napisano 6 Marzec 200520 l świetna kolorystyka na ostatnim amrunie...leander, experimenta? większe dawaj
Napisano 6 Marzec 200520 l amrum: bardzo ladna sprawa:)) wert: to Twoja reka???? :>:>:>:> NIE SMIEJCIE SIE ZE MNIE :PP