Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 10,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
maciekG, fajne, tylko co to? :D kojarzy mi sie z jakimis szczatkami statku spadajacymi do atmosfery, lub deszcz duzych meteorytow

w sumie to nie wiem co to :] ale dzieki

ech ciagle walka z wiatrakami.....

mill.jpg

Napisano

maciekg: fajny wiatrak, ;] a metro, rzeczywiscie jesli zmruszyć oczy to jest bardzo realistyczne ;P trza by założyć wątek: zmruż oczy :-) [ tzn wydaje mi sie ze tak sie pisze 'zmruż' ale pewności nie mam :P ]

Napisano

weed, sammael dzieki :], mruzenie oczu to dobra metoda rysunkowa.... :D

avenger fajne cieple swiatlo :]

postanowilem sprobowac cos narysowac z natury tabletem.. i wyszly takie obrazki do kuchni na sciane :]

pepper.jpg

jablka.jpg

Napisano

iii znowu .. dlaczego nie ma normalnego opacity tym Painter9 ,!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kuu****

Avenger== 3h to motałeś z bani czy ref... na psie czy P ..jesli to P to pewnie render ztąd te cienkie początki brusha.. ale to raczej praca na pół godz..

maciekG=== to napewno ps atmosfera przez warstwowanie duże partie opacity typowe dla ps..niewaidze tego programuuuuuuuuuuu..

Napisano

Trzynasty: rysowalem to 3 godziny, bez filtrow, Painter tylko pedzel Gouache Round 30... ciezko przyznac, tablet mam od lipca = jestem calkowicie poczatkujacy. moze dla Ciebie polgodzinna robota, ale ja robie co chwile Undo poki co :/

Napisano

nie krytykuje 13stego, bo nie zachował się źle, po prostu się zastanawiałem :]

thx 4 all comments

Mkaszpis, imho za mało żółtego blasku poza "ogniem"

Napisano

dobrze ze ktos wkoncu przerwal to chamska gadke jakas pracka:)...ladny speedzik...najabrdziej podobaja mi sie lekko zaznaczone tylko kontury wlosow...twarz tez taka dosc moze prawe oczko troche krzywe...ale wkoncu speedzik:)

pozdrawiam

Napisano

uuu sztuka wywołuje w ludziach emocje, super, take jest jej zadanie :D przeciez wiadomo, ze lepiej byc zjechanym niz niezauwazonym :D fajnie rysujecie, ja poczekam na thread pt "slow painting", rysuje wolno zeby mi sie tablet wolno zużywał

Napisano

;-) hehe ;P ja maluje za szybko, bo mam takie przyzwyczajenia z papieru ;P i mi juz siada tablecik, powoli, powoli nabiera polysku.

mkaszpir, podziwiam - ja nie umim stosowac twardych bruszy :/

fajniutkie.

taki szybki speed mojego kotka ze zdjecia ;P

attachment.php?attachmentid=24998&stc=1&d=1129489358

Napisano

to jest flaming :], pelikany maja taki worek pod dziobem chyba...:D

dzieki sammael,

deus nastepnym razem sie zastosuje do rady :D

w sumie to tez lubie mase kolorkow ale nie zawsze tak wychodzi :]

pozdro

Napisano

z referki 100%%hardbrush 100%%opacity i flow:)

nightwatchcopy8pu.jpg

gdyby kogos interesowalo duza rozdzialka tutaj:

http://img243.imageshack.us/img243/2263/nightwatch2im.jpg

ps. fajne efekty w nightwatchu. teraz widac ze nie tylko w hollywood mozna nakrecic film z wypasionymi efektami. polscy graficy bierzcie sie do pracy :D

ps2. łukasz fajne autko. co to? czy inwencja wlasna?:] podobaja mi sie takie masywne "czolgi" :) [np. nowy chrysler]

pozdro.

edit:

no to wrzucam druga pracke ktora wlasnie zrobilem ta sama technika:) tym razem inny klimat;)

girl2copy8lw.jpg

Napisano

łukasz jaskólski: najbardziej mnie kręcą te pasy na pierwszym planie :-)

arturros: night łocz rula :-))

tak na dobranoc,

jeden obrazek z otwarta referką obok, moja znajoma

madzia5ea.jpg

i jeszcze taki kolęs na szybciora

gutek9ta.jpg

dobranoc,