miwt Napisano 31 Październik 2005 Share Napisano 31 Październik 2005 misiekhc-pomalu twoje prace staja sie coraz bardziej charakterystyczne:)...a to bardzo wazne...oby tak dalej:) yookeer-ales powyginal tego chlopaka..proporcje leza:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weedlog Napisano 31 Październik 2005 Share Napisano 31 Październik 2005 Misiek takie fajne powrzucał, że też coś postanowiłem zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yookeer Napisano 31 Październik 2005 Share Napisano 31 Październik 2005 weedlog - ale ci grubas wylazl :) miwt - wiem gipki mi wyszedl :) proporcje az tak bardzo zle nie sa ;) - skin lepiej wyszedl! misiekhc - kolejna zajebista praca! JoKeR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 31 Październik 2005 Share Napisano 31 Październik 2005 weedlog -fajne ma swoj urok..pewnie przez ta ilosc niedopowiedzen:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sammael_at Napisano 31 Październik 2005 Share Napisano 31 Październik 2005 nie no, misiekhc, ja po prostu niepotrafie zrobic niczego jak widze te twoje speedy ;X Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 31 Październik 2005 Share Napisano 31 Październik 2005 misiek, marduk, weedlog - pierwsza klasa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 31 Październik 2005 Share Napisano 31 Październik 2005 p_skowron tp drugie naprawdę swietne. ortheza - to samo - ładnie przeniosłeś tą twaryczkę. Marduk - kadr masz boski :) pozdr giorgione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 31 Październik 2005 Share Napisano 31 Październik 2005 dzieki, weed - spox marduk- nie kazdy hc jest straight, ja nie jestem, a po % bo po % bylem jak to mazialem ;), w ogole mysle zeby zrobic wieksza pracke o moshu na cgtalkowa bitwe spectacular a tu kolejny maz na rano: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekG Napisano 31 Październik 2005 Share Napisano 31 Październik 2005 misiek bardz fajny ten twoj nowy "styl" :] dawno nic nie wrzucalem, wiec jeden crap odemnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mnemon Napisano 31 Październik 2005 Share Napisano 31 Październik 2005 wyrobiłeś sie misiekhc, naprawde ladne spidy, wogóle ostatnio poziom wątku wzrosl diametralnie, az do chwili wrzucenia moich 3 groszy;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 31 Październik 2005 Share Napisano 31 Październik 2005 maciekG-jak patrze na tego speeda to zaluje ze nie wziolem z soba na swieta do domu paintera:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekG Napisano 31 Październik 2005 Share Napisano 31 Październik 2005 toz to PS nie painter :] ale nie lam sie siweta krotkie :D pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 31 Październik 2005 Share Napisano 31 Październik 2005 maciekG - ty to chyba sobie żartujesz - przepiękny klimat i wykonanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marduk Napisano 31 Październik 2005 Share Napisano 31 Październik 2005 Niech Ci będzie... ale hc powstało dla ideologii... i ja tak hc postrzegam. Zresztą w moshu pijani goście mi np. przeszkadzają :|. A najgorzej jest jak koncert jest łączony hc i metal... wtedy już jest tragedia jak Ci długowłosi zaczynajarobić niewiadomo co ;) (przykładowo na Metal Union podczas występu Sunrise wyskoczył gość w sutannie i z pentagramem na barku ;) ). Ludzie tamta pracka jest miśkahc ;) - nie moja... Ale sobie zrobiłem własną inspirując się na jego... może jej sporo brakuje, ale... PS. Zapomniałbym - Misiekhc powodzenia... trzymam kciuki za tą prackę na cgtalk challange. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yookeer Napisano 31 Październik 2005 Share Napisano 31 Październik 2005 Jeszcze troszke za slabo lapiesz swiatlo! JoKeR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p_skowron Napisano 31 Październik 2005 Share Napisano 31 Październik 2005 giorgione: dzieki :D maciekG: wysmienite swiatlo i faktura... kolejnyspeed, stary wojownik/rycerz... poznaje paintera 9 :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 31 Październik 2005 Share Napisano 31 Październik 2005 PS. Zapomniałbym - Misiekhc powodzenia... trzymam kciuki za tą prackę na cgtalk challange. dlaczego do jasnej cholery wszyscy polacy z max3d.pl sa faworyzowani na CGN, tylko nie ja?! xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturros Napisano 31 Październik 2005 Share Napisano 31 Październik 2005 swoje trzy grosze. co wy za pedzli uzywacie w tym painterze?:) mi wogole tam nic nie wychodzi masakra:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 31 Październik 2005 Share Napisano 31 Październik 2005 pskowron - znowu ladne kolorki, mnemon - ladne a tutaj totalna improwizacja, nie mialem pojecia co chce rysowac, tak sobie mazialem, spid pt. NIE LUBIE TYCH SAMOCHODÓW! :D: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anji Napisano 31 Październik 2005 Share Napisano 31 Październik 2005 no wiecie....wybory były...i hallowen ...no jakoś tak z nudów :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 31 Październik 2005 Share Napisano 31 Październik 2005 hehe anji klimatyczne:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p_skowron Napisano 31 Październik 2005 Share Napisano 31 Październik 2005 arturros: glownie uzywam oil pastels, blenders, palette knives... do paintera trzeba sie po prostu przyzwyczaic, pedzle dzialaja zupelnie inaczej niz w photoshopie, mam mniejsza konrole nad tym co rysuje... dlatego tez uzywam obu :). pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekG Napisano 31 Październik 2005 Share Napisano 31 Październik 2005 miskiek super :], ta stylistyka.. anji bardzo fajnie p_skowron swietne kolorki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lord_saskybody Napisano 31 Październik 2005 Share Napisano 31 Październik 2005 . . . - - - . . . witam , postanowiłem ukazać światłu dziennemu pare moich szkiców rysuje moze sumując max 10 H wiec kariera rysowanika tryb: wczesny. :) no a i jeszcze ostatnio taki digital paint : góry nieskonczony ale widac cos :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wert Napisano 31 Październik 2005 Share Napisano 31 Październik 2005 czasami jest tu zastój ale czasami jak odpalicie! aż się chce za piórko łapać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sammael_at Napisano 1 Listopad 2005 Share Napisano 1 Listopad 2005 misiekhc: poprzednie duzo lepsze, zwlaszcza zegar nie leży. wert, ładniutkie ;-) kojarzy mi sie z jokerem z batmana ;P a tutaj coś mojego, jak bede miec kiedys sile, to to skoncze tak jak mialo byc ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yookeer Napisano 1 Listopad 2005 Share Napisano 1 Listopad 2005 wyjdzam, ale ze wzgledu na swietu zlapal mnie maly pomysl :) moze nie dopracowane, bo pozno robione :) JoKeR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 1 Listopad 2005 Share Napisano 1 Listopad 2005 Wert, poklony do samej ziemi :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 1 Listopad 2005 Share Napisano 1 Listopad 2005 kilka szkiców Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 1 Listopad 2005 Share Napisano 1 Listopad 2005 i dwie krowy. dodam że krowy były mocno poirytowane moją obecnością, gdyby nie płot to byście mnie pewnie mogli teraz w szpitalu odwiedzać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lord_saskybody Napisano 1 Listopad 2005 Share Napisano 1 Listopad 2005 Yokeer - fajny pomysł :) Ania - fajne szkice tylko szkoda ze mało detali w nich , jak dla mnie , Roverek fajny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yookeer Napisano 1 Listopad 2005 Share Napisano 1 Listopad 2005 lord_saskybody - pomysl moze i fajny, ale pokico problem z wykonaniem :) moze kiedys wyjdzie mi lepiej zastanowie sie nad tym bo podoba mi sie ten speed concept lord - zawsze chcialem robic takie pracki ale nie wieddzialem jak sie do nich zabrac! JoKeR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 1 Listopad 2005 Share Napisano 1 Listopad 2005 moje peirwsze bw w tym topicu :-) troszke za male ramie wyszlo . :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majcik Napisano 1 Listopad 2005 Share Napisano 1 Listopad 2005 hehe ja nie musze nic rysować bo moj bracio (wert) robi to za mnie ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 1 Listopad 2005 Share Napisano 1 Listopad 2005 ot taki nastrojowy kolornik ;) nic specjalnego, ale nie mam dzisiaj glowy na cos wiecej niz abstrakcja :] Pozatym na cmentarzu za oknem mniej wiecej tylko tyle widac xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lisu Napisano 1 Listopad 2005 Share Napisano 1 Listopad 2005 W cmentarnym klimacie: :D photoshop ofkors ps.: czy wy łupiecie głównie ze zdjęc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 1 Listopad 2005 Share Napisano 1 Listopad 2005 nie, z glowy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lisu Napisano 1 Listopad 2005 Share Napisano 1 Listopad 2005 ...tiaaaaa..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oDD Napisano 1 Listopad 2005 Share Napisano 1 Listopad 2005 taki szalony ziom, dla chlopaków z maksatrzyde elo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lisu Napisano 1 Listopad 2005 Share Napisano 1 Listopad 2005 Dla fanów psychodeli :P Martwica Mózgu . Pozysł i wykonanie własne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 2 Listopad 2005 Share Napisano 2 Listopad 2005 odd - ten ziom wymiata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 2 Listopad 2005 Share Napisano 2 Listopad 2005 oDD - szalony ziom ruless ;) Leander - Twoja aktualna rekomendacja wymiata :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amrun Napisano 2 Listopad 2005 Share Napisano 2 Listopad 2005 odd :O pzdr... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lisu Napisano 2 Listopad 2005 Share Napisano 2 Listopad 2005 narazie ołówek, do pomazania w ps w near fjuczer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 2 Listopad 2005 Share Napisano 2 Listopad 2005 cholera - mayk, skad ja znam Twoje nazwisko? o_O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 2 Listopad 2005 Share Napisano 2 Listopad 2005 ale ma soczewy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lisu Napisano 2 Listopad 2005 Share Napisano 2 Listopad 2005 Deus -> digart? (albo telewizja :P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 2 Listopad 2005 Share Napisano 2 Listopad 2005 mayk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remedy Napisano 2 Listopad 2005 Share Napisano 2 Listopad 2005 Brawo Panowie. Widać postępy u każdego z Was. Tak trzymać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LISEK Napisano 2 Listopad 2005 Share Napisano 2 Listopad 2005 Lol, mam tak samo na nazwisko mayku :D.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi