Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

misiekhc-pomalu twoje prace staja sie coraz bardziej charakterystyczne:)...a to bardzo wazne...oby tak dalej:)

yookeer-ales powyginal tego chlopaka..proporcje leza:)

• Odpowiedzi 10,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

weedlog - ale ci grubas wylazl :)

miwt - wiem gipki mi wyszedl :) proporcje az tak bardzo zle nie sa ;) - skin lepiej wyszedl!

misiekhc - kolejna zajebista praca!

JoKeR

Napisano

dzieki,

weed - spox

marduk- nie kazdy hc jest straight, ja nie jestem, a po % bo po % bylem jak to mazialem ;), w ogole mysle zeby zrobic wieksza pracke o moshu na cgtalkowa bitwe spectacular

a tu kolejny maz na rano:

490qv.jpg

Napisano

Niech Ci będzie... ale hc powstało dla ideologii... i ja tak hc postrzegam. Zresztą w moshu pijani goście mi np. przeszkadzają :|. A najgorzej jest jak koncert jest łączony hc i metal... wtedy już jest tragedia jak Ci długowłosi zaczynajarobić niewiadomo co ;) (przykładowo na Metal Union podczas występu Sunrise wyskoczył gość w sutannie i z pentagramem na barku ;) ).

Ludzie tamta pracka jest miśkahc ;) - nie moja...

Ale sobie zrobiłem własną inspirując się na jego... może jej sporo brakuje, ale...

mosh2.jpg

PS. Zapomniałbym - Misiekhc powodzenia... trzymam kciuki za tą prackę na cgtalk challange.

Napisano
PS. Zapomniałbym - Misiekhc powodzenia... trzymam kciuki za tą prackę na cgtalk challange.

dlaczego do jasnej cholery wszyscy polacy z max3d.pl sa faworyzowani na CGN, tylko nie ja?!

xD

Napisano

arturros: glownie uzywam oil pastels, blenders, palette knives... do paintera trzeba sie po prostu przyzwyczaic, pedzle dzialaja zupelnie inaczej niz w photoshopie, mam mniejsza konrole nad tym co rysuje... dlatego tez uzywam obu :). pozdro

Napisano

. . . - - - . . .

witam , postanowiłem ukazać światłu dziennemu pare moich szkiców

rysuje moze sumując max 10 H wiec kariera rysowanika tryb: wczesny.

:)

no

a i jeszcze ostatnio taki digital paint : góry nieskonczony ale widac cos :)

Napisano

misiekhc: poprzednie duzo lepsze, zwlaszcza zegar nie leży.

wert, ładniutkie ;-) kojarzy mi sie z jokerem z batmana ;P

a tutaj coś mojego, jak bede miec kiedys sile, to to skoncze tak jak mialo byc ;P

statek3low8cu.jpg

Napisano

i dwie krowy. dodam że krowy były mocno poirytowane moją obecnością, gdyby nie płot to byście mnie pewnie mogli teraz w szpitalu odwiedzać.

Napisano

lord_saskybody - pomysl moze i fajny, ale pokico problem z wykonaniem :) moze kiedys wyjdzie mi lepiej zastanowie sie nad tym bo podoba mi sie ten speed concept

lord - zawsze chcialem robic takie pracki ale nie wieddzialem jak sie do nich zabrac!

JoKeR

Napisano

ot taki nastrojowy kolornik ;) nic specjalnego, ale nie mam dzisiaj glowy na cos wiecej niz abstrakcja :] Pozatym na cmentarzu za oknem mniej wiecej tylko tyle widac xD

a3a6iu.jpg