Napisano 24 Styczeń 200619 l Pracuje nad czym jeszcze nie skonczyłem bo mam duze broblemy z anatomią leżącego biustu(mały biuscik ma być) z widoku z góry "z lotu ptaka" :D i mam jeszcze problem z anatomia ramion. Zrobiłem fotke bo ze skanerem cos sie stało :] Allachy for ALL :)
Napisano 24 Styczeń 200619 l http://images3.fotosik.pl/15/tetq2q688o4c3k9b.png taki test, zeldlugopisem z tesco dwie godzinki gdzies, z przerwami na ziewanie, jedzenie i patrzenie w okno
Napisano 25 Styczeń 200619 l niedokonczony, ale nie chce mi sie na razie go meczyc. artrage, mysza i troche ps
Napisano 25 Styczeń 200619 l fajne prace ludziska, ja nie mam czasu ostatnio :/ zapodam takiego paruminuciasa
Napisano 27 Styczeń 200619 l odd -> fajne konceptos amrun -> super te pyszczki, ladnie po formie kreche prowadzisz deus -> masz fajne pedzelki ;P a ja dozuce cos co wbrew pozorom nie ma zrodel inspiracji w king kongu, a w jednym z moich ulubionych filmow "misja", przypomnialem go sobie i sprobowalem cos dżunglowego namachac. .
Napisano 27 Styczeń 200619 l ŁukaszJaskólski - kiedy wyczesa porządnbego zrobisz? , takiego wylizanego i kolorowego :) tablet + PS/30 min.
Napisano 29 Styczeń 200619 l Kengi, cholera - napisz mi jak Ty to robisz :P Kocham taki styl :/ No i moja nedzna podrobka ;)
Napisano 29 Styczeń 200619 l witam serdecznie.. pieknie sie tu porobilo.. az mi przykro ze tam zadko mam czas cos naskrobac.. postaram sie to zmienic a na mily rozped taki bargrolek 15 min..
Napisano 29 Styczeń 200619 l jaskólski, kengi: pieknie trzymacie forme, to lubie :) a ja wreszcie znalazlem chwile w tym natloku obowiazkow:
Napisano 29 Styczeń 200619 l Dobra.. czas zacząć coś robić z rozwojem.. Zajebongo pracki siepiecie, więc będę miał motywacje.. Na początek trochę staroci..
Napisano 30 Styczeń 200619 l kurcze, fajne prace, zwlaszcza te dżunglowe mi sie podobaja:-) wrzucam takie cuś nazwane: ŚWIATYNIĄ PRZEDWIECZNEGO ZŁA I WYSTĘPKU.
Napisano 31 Styczeń 200619 l Obejrzalam sobie poscik Mkaszpira i narysowalam sobie to bszybko jakis 5-15 minut Spodobal mi sie ten rysunek dlatego podobne narysowalam, wiem ze sie nie moze rownac...ale zawsze moje :) Troche kiepska jakos bo malowalam na 2500x2500 a zmniejszylam do 2000 czy tam 1500 do jakosci 3 (ps)
Napisano 1 Luty 200619 l Navara :) 2500x2500 dobra rozdzielczość do malowania, ale potem najlepiej wykadrować i zmniejszać do np 800x800. Oczywyście przy speedach :)
Napisano 1 Luty 200619 l super Mkaszpir, zainspirowales mnie do chwycenia za tablet, sie kurzyl aha, pracke dedykuje goomisi, ona juz bedzie wiedziala czemu ;) szkic
Napisano 1 Luty 200619 l Kolejnt speed z serii inspiracje ;}(wiem ze beznadziejny ale moj :)) czas:5-15 minut :P Leander ty w psie robisz? Jak tak to jakie pedzle? :>
Napisano 2 Luty 200619 l chveti: nie bedziemy bić :) mkaszpir: to ostatnie de best ;-) leander: zachwyty ;p taki szybcior przed spaniem
Napisano 3 Luty 200619 l Prosba jest, zeby nie postowac bez obrazka, bo moderatorzy nie nadazaja z kasowaniem :) Navara: w psie robie. Zrobilem sobie kwadratowy brush jeden i nim jest caly szkic, a te zabrudzenia to brushe z http://brushes.cirratus.org/ sammael_at: Tutaj Cie, zdaje sie, sly przez chwile zachwalal nim zostal pozbawiony wpisu. Tez jestem za. Wyrozniaja sie te prace. Kupilem sobie pastele i wreszcie moge rysowac bialym na czarnym i czarnym na bialym. Fajna sprawa, problem z brakiem 'undo' znika ;) Studium do obrazu Jeffreya Jonesa. Obrazu nie moge znalezc, ale gdzies tu jest http://www.ulster.net/~jonesart/paintings.html. Polecam tego pana. A tak koncza ludzie z niedoborem snu
Napisano 3 Luty 200619 l leander wypas na maxa i ten montaz po prostu boski klimat, !!!!!!!!!!!!!!!!!
Napisano 3 Luty 200619 l tomzar: ja wiem ze to tak fajnie wrzucac wszystko co sie narysuje, ale tu chyba nie o to chodzi ;)) leander: BŁOGIE! :D:D okropnie mi sie podoba! (: :) a tutaj takie kwiatki wyszly przy okazji testowania nowego pendzla ;> [/url]
Napisano 4 Luty 200619 l say hallo to your mamma ps. leander: fajne fajne skorzystalem z Twoje pomyslu i tez sobie zrobilem kwadratowego brusha;> wert: fajna mordka ale tamta poprzednia bardziej wpadla mi w oko:>
Napisano 4 Luty 200619 l Najnowszy mój speed z cyklu: fajnie mi się rysuje w Photoshopie (wcześniej próbowałem tylko w Painterze:-) http://
Napisano 4 Luty 200619 l sammael_at - to jedyne speedy jakie mam a tak ogolnie to waszym zdaniem w czym sie lepiej rysoje w "painterku" czy "ps cs"??