Amrun Napisano 19 Marzec 2006 Share Napisano 19 Marzec 2006 no pedzelki calkiem spoko... pzdr... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yuki Napisano 19 Marzec 2006 Share Napisano 19 Marzec 2006 Tiger miażdzysz no (a brushesy super) Amrun też nieżle wyczesałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remedy Napisano 20 Marzec 2006 Share Napisano 20 Marzec 2006 leander: Twój komantarz nie zawiera rysunku (zapoznaj się z regulaminem wątku) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 20 Marzec 2006 Share Napisano 20 Marzec 2006 Remedy: Dzieki za interwencje! Juz biore sprawy w swoje rece.. leander: Twój komantarz nie zawiera rysunku (zapoznaj się z regulaminem wątku) urwisie jeden Moze kogos zainteresuje ta wymiana zdan ze skasowanych postów: Tiger, mozesz dac link do tych "barontierowych brushy" ? >> http://www.barontieri.com/atelier.htm Paint to post, a przy okazji chcialem zadzialac na wasze pierwotne instynkty, czyli kadr z Dirty Dancing. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amrun Napisano 20 Marzec 2006 Share Napisano 20 Marzec 2006 taki hardkor po obejrzeniu conana :) pzdr... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 20 Marzec 2006 Share Napisano 20 Marzec 2006 WoW ludzie WoW Amrun super klimat Ja dalej kombinuje w fotoszopie taki zjazd:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sauax Napisano 20 Marzec 2006 Share Napisano 20 Marzec 2006 aloha! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Caspik Napisano 20 Marzec 2006 Share Napisano 20 Marzec 2006 i taki moj skromny nic nie warty speedzik ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekG Napisano 20 Marzec 2006 Share Napisano 20 Marzec 2006 kurzce tiger kozak ma swietne kolorki, musialem to napisac :) p2p, jakis tam szkicyk ze szkoly, baardzo speed Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yuki Napisano 21 Marzec 2006 Share Napisano 21 Marzec 2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 21 Marzec 2006 Share Napisano 21 Marzec 2006 ot taki masterpiece ode mnie :] cos te barontierowe brushe nie chca dzialac na moim szopie :/ Musialem "recznie" je przenosic na podstawie ksztaltu :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtala Napisano 21 Marzec 2006 Share Napisano 21 Marzec 2006 Tiger, Kenghi,Lukasz Jaskólski, all - świetna robota A to moj rycerzyk - mial byc steamowy robot, ale w trakcie rysowania zmienil sie pomysl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marduk Napisano 21 Marzec 2006 Share Napisano 21 Marzec 2006 Widze, że ostatnio znowu panuje urodzajny okres dla tego wątku ;). Coś ode mnie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smart_art Napisano 21 Marzec 2006 Share Napisano 21 Marzec 2006 Taki sobie nie dokończony speed :P Myszka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grim666 Napisano 21 Marzec 2006 Share Napisano 21 Marzec 2006 2 spidy mediami tradycjonalnymi (tradiszynal midja): Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomzar Napisano 21 Marzec 2006 Share Napisano 21 Marzec 2006 fajne te "brusze" troche mnie zainspirowal Tiger pejzarze polskich wsi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Caspik Napisano 21 Marzec 2006 Share Napisano 21 Marzec 2006 fajna kolorystyka Deus ;) Wojtala- to jest speed ? wow MaciekG- fajne :D Marduk- ekstra ;) czuc klimat :D Smart_art- szkoda ze nie dokonczyles grim666 - ta reka troche dziwna ;) jakby nieproporcjonalna, bardzo fajne kolory i ode mnie speedzik- czarnobialy,, tuszu kolorowego mi zabraklo ;p ;) . brusha wlasnego sobie wymodzilem:D : pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturros Napisano 21 Marzec 2006 Share Napisano 21 Marzec 2006 wojtala- super;) caspik- podobaja mi sie kolory w poprzednim landsztafcie;) tiger- dzieki za brushe:) stestuje je w nastepnym speedzie jak bede machal;) dawno nic nie wrzucalem. tym razem b&w Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeet Napisano 21 Marzec 2006 Share Napisano 21 Marzec 2006 Jeśli godzinka machania myszką to speed to jest "SPEEED ".No i pierwsza pracka na forum :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tlaloc Napisano 22 Marzec 2006 Share Napisano 22 Marzec 2006 dawno mnie tu nie bylo ;) Rysunek dla kolezanki na poprawe humoru bo duzego dola miala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Jaskólski Napisano 22 Marzec 2006 Share Napisano 22 Marzec 2006 fajnie się dzieje chłopaki , tak trzymac ! o Tlaloc kope lat :) ja poszedłem na łatwizne i zeskanowałem stare bazgroły [czasu nie mam na nic innego :( ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nogood Napisano 22 Marzec 2006 Share Napisano 22 Marzec 2006 Łukasz Jaskólski; fajowa kreska:) a ja dam pracownika cpn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gradir Napisano 22 Marzec 2006 Share Napisano 22 Marzec 2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marduk Napisano 22 Marzec 2006 Share Napisano 22 Marzec 2006 Łukasz Jaskólski:Świetne szkice. Coś ode mnie (inspiracja pewnie widoczna): I szybki koncept z błędami anatomicznymi (zamierzone nie były, ale ...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Caspik Napisano 22 Marzec 2006 Share Napisano 22 Marzec 2006 co prawda wrzucalem tego speeda juz do "Daily speed session" ale chcialem co nie co napisac ,wiec tutaj tez wrzuce , zeby mi posta nie skasowali szanowni moderatorzy ;) arturros - ah szkoda ze nie w kolorku ;( zeet- fajne , ale razi mnie blur- jak to leander nazwal - "maślane" malowanie?:D Tlaloc- ekstra no :D, piekny koteczek, az mi sie humor poprawil ;p Łukasz Jaskólski-no kreska naprawde fajowa, "druga strona" jest super ;) nogood-trzyma klimat, :D lata 60' , sex&drugs&rock'n'roll ;) Gradir-troche dziwne swiatlo - kolorki podobne jak w avatarze ;p Marduk- swietny enviroment ;) IMO koles sie troche kupy nie trzyma-troche odstaje od reszty. ale jest wypass ;D, ten drugi speed taki klimatyczny ale juz nie taki fajny jak ten pierwszy ;) 10-15 min + myszka + ps pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 23 Marzec 2006 Share Napisano 23 Marzec 2006 troll mage Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 23 Marzec 2006 Share Napisano 23 Marzec 2006 Łukasz fajne szkice Tlaloc mnie tez poprawiles troche humor :) Caspik ładne widoki Zawsze mi sie cos nie wyswietla tym razem pracki Marduka :( Ode mnie takie krasnoludy na nowy serwer oby był lepszy niz stary:). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lisu Napisano 23 Marzec 2006 Share Napisano 23 Marzec 2006 1h, od1:00 do 2:00, ufff... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekG Napisano 23 Marzec 2006 Share Napisano 23 Marzec 2006 mayk fajnie, prosto ode mnie kawalek futra :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtala Napisano 23 Marzec 2006 Share Napisano 23 Marzec 2006 zainspirowane bfme2 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muody Napisano 23 Marzec 2006 Share Napisano 23 Marzec 2006 mongolska dzielnica, niezbyt rozbudowany speed olowkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marduk Napisano 23 Marzec 2006 Share Napisano 23 Marzec 2006 Wojtala:Świetny, monumentalny i dynamiczny kadr. Kolejny dzień - kolejny speed. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeet Napisano 23 Marzec 2006 Share Napisano 23 Marzec 2006 Myszką rysowany Kotek ,okoł 40 min :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amrun Napisano 23 Marzec 2006 Share Napisano 23 Marzec 2006 wow... no i chora wizja ode mnie... pzdr... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miriam Napisano 23 Marzec 2006 Share Napisano 23 Marzec 2006 Brak mi słów na to co jest wyżej pikne ot i co :))) . . . Po prostu wymiatacie, Ołówek + Skaner + Podmalówka w PS około 1h ;((( . >>Amrum: czy już w drogę Tobie czas ;)), ja mam to już za sobą :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nogood Napisano 23 Marzec 2006 Share Napisano 23 Marzec 2006 uuu grubo :) sie dzieje a ja z braku czasu takiego szybkigo trutnia zrobilem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturros Napisano 23 Marzec 2006 Share Napisano 23 Marzec 2006 takie w sumie nie wiadomo co i niewiadomo po co. chcialem anatomie pocwiczyc... wlasciwie sam nei wiem jak wyszlo.. nogood- super;) podoba mi sie kreska. zawsze mi sie taka podobala :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smart_art Napisano 23 Marzec 2006 Share Napisano 23 Marzec 2006 Nastepne 15 min walki myszką:P Wiem ze moze za mocno ta góra przepicowana jest ale to jest tylko próby technik :) POZDRO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miriam Napisano 23 Marzec 2006 Share Napisano 23 Marzec 2006 I jeszcze przed snem cosik takiego . . . PS + około 20 min ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanki Napisano 23 Marzec 2006 Share Napisano 23 Marzec 2006 no az musialem cos dac, Wojtala normalnie suuuuuuuuuuper piekne i wogole Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lisu Napisano 23 Marzec 2006 Share Napisano 23 Marzec 2006 Crossroads, Volito2 PS, 1,5h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 24 Marzec 2006 Share Napisano 24 Marzec 2006 fajne to miasteczko :) "autoportret z krolem" ze 3h sie wlokłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Misztela Napisano 24 Marzec 2006 Share Napisano 24 Marzec 2006 Panowie bardzo fajne pracki:) a ja takiego speeda farbkami akrylowymi:) a na zywca lepiej to wyglada:(jedna fotka zabiera kolory:( pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 24 Marzec 2006 Share Napisano 24 Marzec 2006 ja mam 222... taki masterpiece'owy wioślarz ode mnie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Jaskólski Napisano 24 Marzec 2006 Share Napisano 24 Marzec 2006 ładnie sie tu dzieje takie krasnalki przy użyciu kredki (rysowałem w przerwach w robocie przez 2 dni ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lisu Napisano 24 Marzec 2006 Share Napisano 24 Marzec 2006 Faza robotów c.d. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 25 Marzec 2006 Share Napisano 25 Marzec 2006 to i ja sie dorzuce: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tRADEmARK Napisano 25 Marzec 2006 Share Napisano 25 Marzec 2006 ...po przeczytaniu książki H.P.Lovecrafta jakoś mnie tak naszła chęć nabazgrania czegoś dziwnego, a o to i efekt ^^ (najprawdopodobniej przedstawia onyxową figurke w otwartej skrzyni :P) PS. mayk robocik fajny, moze tak jeszcze dokladka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomzar Napisano 25 Marzec 2006 Share Napisano 25 Marzec 2006 Eh albo ja coraz gorzej rysuje albo wy coraz lepiej takie cos z nudów bez weny :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slizgi Napisano 25 Marzec 2006 Share Napisano 25 Marzec 2006 takie 20-30 minutek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi