leander Napisano 24 Listopad 2003 Napisano 24 Listopad 2003 No aż \"wesole\" to jeszcze nie jest, ale mozesz to zmienić dodając wikingowi chmurke z przykładowym tekstem \"gdzie ta cholerna zjeżdżalnia?!\" albo klasycznie - \"czekaj czekaj.. czy ja nie zostawiłem włączonego żelazka..?\" Albo jeszcze inne: - \"Wow, leander ma już ponad 500 postów a ja jeszcze niczego w życiu nie osiągnąłem.. Na Thora!\"
Ufooox Napisano 25 Listopad 2003 Napisano 25 Listopad 2003 oj kooba, kooba twoj speed jest tu : http://wacom.transit.pl/modules.php?name=coppermine&file=displayimage&album=2&pos=16 czy to twoje czy też zżynales przyznaj sie! :D pozdrawiam
sly Napisano 25 Listopad 2003 Napisano 25 Listopad 2003 oDD ...brawo..wiking niczego sobie pozdrawiam.
leander Napisano 25 Listopad 2003 Napisano 25 Listopad 2003 To Kooby na pewno. Jest tam też jego praca z Corela, a pokazywał siateczkę.
wiggles Napisano 25 Listopad 2003 Napisano 25 Listopad 2003 heheh popieram dodac dymek o Leanderze :D[lol2][lol2][lol2]
Kooba Napisano 25 Listopad 2003 Napisano 25 Listopad 2003 mw4d - wszystkie prace, które gdzieś dawałem są moje :) Oczywiście, że zżynałem :) ze swojej własnej pracki :) Cholera nie lubię jak mnie ktoś posądza o plagiat, na jakiej podstawie i po co? - dla niedowiarków szkic na którym powstał obrazek:
Ufooox Napisano 26 Listopad 2003 Napisano 26 Listopad 2003 Nie mialem na mysli ze zzynales na stowe zapytalem sie z ciekawosci czy to twoje :) pozdro
adek Napisano 26 Listopad 2003 Napisano 26 Listopad 2003 oj ... jedziecie ostro! Kooba: nie wiedzialem ze wydales ksiazeczke z prackami :] Leander: co pracki \"hej nananana\" - podobaja mi sie zywe kolory!
Kooba Napisano 26 Listopad 2003 Napisano 26 Listopad 2003 Adek -o jakiej książeczce mówisz ? - bo nie za bardzo kumam :)
oDD Napisano 26 Listopad 2003 Napisano 26 Listopad 2003 dzieks, a teraz cos zupelnie z innej beczki bardzo wesołe wejscie do piekła, nie ?
sly Napisano 26 Listopad 2003 Napisano 26 Listopad 2003 Brawo oDD... niezłe... moje przypuszczenie na temat tła....- oDD podpisał cyrograf z Diabłem i jego umiejętności rysowania tła wybiegają poza naszą wyobraźnię... pozdrawiam...
Cpt.Obvious Napisano 26 Listopad 2003 Napisano 26 Listopad 2003 oDD, 2/3 rodzaje brusha, scattering, do tego miejscami sharpen i watercolor, popraw jeśli się myle :)
Fr3d3k Napisano 27 Listopad 2003 Napisano 27 Listopad 2003 oDD fajna pracka, ale jakos \"znosi\" te tlumy na lewo :] Czyzby w wejsciu byly dwa kierunki? Tylko ze nikt nie wychodzi :] Pozdrawiam
Gab3d Napisano 27 Listopad 2003 Napisano 27 Listopad 2003 1000 bledow i syf :P no ale co mi tam :) 10 minut mysza w fotoszopie
darkelf Napisano 28 Listopad 2003 Napisano 28 Listopad 2003 w ostatniej pracy odd`a chyba malo widoczni sa ludzie - nie zobaczylem ich za pierwszym razem :D... co do 2 sciezek - moze to aluzja, ze i dobrzy i zli ida do piekla :P.
oDD Napisano 28 Listopad 2003 Napisano 28 Listopad 2003 fakture uzyskuje uzywajac brushy z photoshopa. Czasami tez dodaje jakis inny obrazek na najwzyzszej warstwie ustawiam go na jakis tryb (naprzyklad overlay) i daje widocznosc na pare procent. Dzieki temu praca zyskuje dodatkowe barwy i fakture. Poprostu caly czas sobie eksperymentuje. cos szybkiego i brzydkiego
Cpt.Obvious Napisano 29 Listopad 2003 Napisano 29 Listopad 2003 oDD das ist welt majsterszaft :) Nadal nie wiem czemu nie chcesz popracowac nad czyms większym :) A tu cos innego niz zwykłem:
Loozack Napisano 30 Listopad 2003 Napisano 30 Listopad 2003 tak patrzę na te Wasze pracki i wyjść z podziwu nie mogę :) a czy wszyscy z Was używają Photoshopa ?? czy jest może chociaż jedna osoba, która rysuje w PaintShopPro ?? pytam, bo ja akurat mam to drugie :) pozdrawiam [piwo] P.S. muszę przyznać, że najbardziej przypadły mi do gustu rysunki Tigera1313, jesteś dla mnie mistrzem i tyle :P:)[piwo]
motyll Napisano 1 Grudzień 2003 Napisano 1 Grudzień 2003 witam! Już od jakiegoś czasu patrzę jak się tu pokazują coraz ciekawsze obrazki. Ja też postanowiłem coś zrobić:D:cool:. Oto mój pojazd.
WavaMiva Napisano 1 Grudzień 2003 Napisano 1 Grudzień 2003 bardzo ladnie- mi sie podoba... Tiger dla mnie tez jestes mistrzem. I bigle oczywiscie...
dr Ug Napisano 1 Grudzień 2003 Napisano 1 Grudzień 2003 Uuuu... Bigle, ktos Ci tu splendor podkrada ;)
Loozack Napisano 1 Grudzień 2003 Napisano 1 Grudzień 2003 Nostro, no proszę :) a właśnie miałem zaproponować, żeby ktoś jakiś samochód narysował [lol2]
dr Ug Napisano 1 Grudzień 2003 Napisano 1 Grudzień 2003 A ja mialem napisac, ze juz nawet do speedow, naszego malego getta wkradaja sie pojazdy ;(
mrc Napisano 2 Grudzień 2003 Napisano 2 Grudzień 2003 ale nie martw sie nie sa tak wspaniale jak prawdziwe speedy, np ten - coto w ogole jest :/ do tego malowalem ze szkica - im wery skiled qrde ;{
wiggles Napisano 2 Grudzień 2003 Napisano 2 Grudzień 2003 no to mialo byc chyba autko, ale wyglada jak by je ktos kopnal :)
Loozack Napisano 3 Grudzień 2003 Napisano 3 Grudzień 2003 MRC, czymś takim obniżasz poziom tego topica :P;)
Ufooox Napisano 3 Grudzień 2003 Napisano 3 Grudzień 2003 nie no dobry speed, dynamiczny :D wyglada jakby mial stycznosc z monstertrackami :D
mrc Napisano 3 Grudzień 2003 Napisano 3 Grudzień 2003 Loozack to mialo pokazac jak bardzo samochody niepasuja do _tego dzialu_ speedow imho :D bo tu wszyscy raczej postacie robia, albo podobne zeczy ale chyba cos mi nie wyszlo ps. a moze by tak jakis master namalowal samochodzik? ;) hm? :) a moze nowy watek z pojazdami :p
leander Napisano 3 Grudzień 2003 Napisano 3 Grudzień 2003 \"And I will strike down upon theewith great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the Lord when I lay my vengeance upon you\" .. czyli Priest z \"Gangów Nowego Jorku\"
Cpt.Obvious Napisano 3 Grudzień 2003 Napisano 3 Grudzień 2003 Tego cienia tu nie powinno byc, bo sie speedzik sie płaski CI zrobił. No i czadowy ksiadz;)
Loozack Napisano 3 Grudzień 2003 Napisano 3 Grudzień 2003 MRC, w tym wypadku też uważam, że samochody nie bardzo tu pasują... właśnie zacząłem tu od jakiegoś czasu zaglądać, żeby oderwać się od nich, więc chętnie pooglądam na tym wątku wszystko co nie jeździ :D pozdrawiam [piwo]
leander Napisano 3 Grudzień 2003 Napisano 3 Grudzień 2003 Dzięki Tiger. Miałem nie poprawiać, ale żeby się za mną nie ciągneło - odsunąłem i rozmyłem cień. Krzyż jednak ciągle jakby z innej bajki.
Ufooox Napisano 5 Grudzień 2003 Napisano 5 Grudzień 2003 dziwny ten sztylet :/ ale wogole to ladne brafcia leanderku :D
Tomur Napisano 5 Grudzień 2003 Napisano 5 Grudzień 2003 zeby sprawiedliwosci stalo sie za dosc, rzucam szybkiego koncepta na autko miejskie
leander Napisano 6 Grudzień 2003 Napisano 6 Grudzień 2003 Tak z innej beczki zrobiłem taczkę. Ważne, że na kółkach i nie odstaje od aktualnych trendów :) tym razem farbami wodnymi (tempere), to jedna z moich pierwszych prac farbami, ale w pomniejszeniu (zdjęcie webcamerą) wygląda znośnie :)
Ufooox Napisano 6 Grudzień 2003 Napisano 6 Grudzień 2003 wow niezle sam widzisz jak Ci do dobrze idzie, brawo :)
Loozack Napisano 6 Grudzień 2003 Napisano 6 Grudzień 2003 nie no ludzie, nie wierzę :o co tu się dzieje :) [piwo]
Ufooox Napisano 7 Grudzień 2003 Napisano 7 Grudzień 2003 nie lubie takich abstrakcyjnych prac, pare linni i niewiadomo o co chodzi pokaz cos bardziej realistycznego pozdro
leander Napisano 7 Grudzień 2003 Napisano 7 Grudzień 2003 Do mnie przemawia, rozweseliła mnie ta praca :) Przypomina rysunki z filmów Beatlesów, a tamci tylko o miłości śpiewali, więc z tematem też trafiłeś w 10-tke :)
Cpt.Obvious Napisano 7 Grudzień 2003 Napisano 7 Grudzień 2003 mw4d speed nie ogranicza sie tylko do realizmu :) fotoas, szkoda mi tylko tego tła, w pracce takie ciach.
Ufooox Napisano 7 Grudzień 2003 Napisano 7 Grudzień 2003 tak wiem ze sie nieogranicza :), IMO mnie sie to niepodoba :) malunek to malunek chce zobaczyc wiecej :) pozdro
Scatmax Napisano 7 Grudzień 2003 Napisano 7 Grudzień 2003 :o Flash+Photoshop.Dzwiedziu z Osiedla Swoboda:) a z tylu dres ktoremu wsadzil baseball\'a(?) w du***:D(pierwsze numery Produktu). Swiateczny nastroj.Tlko kraty na koszyli brak:(.
dr Ug Napisano 7 Grudzień 2003 Napisano 7 Grudzień 2003 ScatMax: Swietne! Uwielbiam taki styl! Poprosze wiecej, ale z jakims sensownym tlem, ew. otoczeniem, bo bialy przyprawia mnie o dreszcze;)
Scatmax Napisano 7 Grudzień 2003 Napisano 7 Grudzień 2003 :) Drug:Niedlugo moze cos znowu zrobie:) Mw4d:Mysz:)
Scatmax Napisano 7 Grudzień 2003 Napisano 7 Grudzień 2003 A dobra jeszcze takie cos ma chyab z miesiac:).Flash. Miny/pozy przypadkowe. Moze ktos chce avatarka?:)
Rekomendowane odpowiedzi