Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

flash i 13 minut.

Jak komuś przeszkadza, że to tylko czarno-biały szkic, a nie wypasiony full kolor landszafcik z photoshopa, to piszcie - nie będę śmiecić w temacie.

• Odpowiedzi 10,6k
  • Wyświetleń 1,7m
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Napisano

Morbid Karbid -> fajowe:] mi sie bardzo podoba, komixowy styl to to ma

nina -> fajna buzka:)

Napisano

Amurun to wez kiedys zrob making of tekich postaci jak masz wyzej! ale od podstaw - od samego szkicu :) Bo kurde te barwy ( tlo ) mnie powalaja!

No a ja wrzuce very speed speed :) Moze kiedys cos z tego zrobie :D

speed2.jpg

JoKeR

Napisano

Boze, jak mnie sie nic nie chce. Przez swoje lenistwo brzebila sie troche reka i wymusila kilka kresek.... bueeeeeehhhh

Napisano
Amurun to wez kiedys zrob making of tekich postaci jak masz wyzej! ale od podstaw - od samego szkicu :) Bo kurde te barwy ( tlo ) mnie powalaja!

JoKeR

oka, bedzie z tego obrazka, ale wieczorem, bo tera ide kafelkowac schody :D tez bedzie ciekawie :>

ob_con_6.jpg

pzdr...

Napisano

Dawno nic nie wrzucałem... więc i lekki zastój w "skillu"... ;)

argh.jpg

Napisano

Amrun, albo kto inny też: macie jakieś pędzle-"faworyty"? Takie, które lubicie i przeważnie używacie? Wiem, że to zależy od pracy, od tego, jaki efekt chce się uzyskać, ale... No i jeszcze jedno, czy krycie pędzla lepiej ustawić na bardzo małe i nawalać 100000 pociągnięć, czy też inaczej? Co?

Napisano

ja ustawiam kazdy pedzel na uzaleznienie krycia od nacisku piorka

ob_con_7.jpg

pzdr...

Napisano

he he :) Amrun, ja robię zupełnie podobnie jak ty na tym making of :)

Może to nie bardzo speed ale tez i nie pełna grafa...

rifleman.jpg

Napisano

Swietne te postacie Amrun, kojarza sie troche ze stylem Rebrandta :)

ja skolei wrzuce spidzik z referki, starsza kobita po ktorej trudno rozpoznac plec :-) nie wyszlo jak chcialem no ale cóż...

old1.jpg

Napisano

oj Grzesiu, Grzesiu, jesli ten ciemny typ ze strzelba to speedpaint to mi piwo stawiasz :P

5.jpg

acha plfoto tu ^ ;)

Napisano

źle mi narazie idzie tym tabletem....ciężko, nie to co ołóweczek...ale jakoś będzie z czasem.

s.jpg

Napisano

grim: no to pokaz cos z olowka :)

jako i ja czynie:

6.jpg

^^ tak wiem - glowa jest za mala, ale jakos nie lubie wymazywac gumka :)

Napisano

misiek, ostrzejsze pędzle (szczególnie na pierwszym planie) i będzie świetnie ;)

Napisano

Nielot, totalnie z głowy. Nie korzystam z referek (zazwyczaj) bo chcę się naumieć rysowania z bańki.

Napisano

weedlog - popatrz na prace lindy bergkvist jakich tam ona pedzli uzywa, nie zawsze trzeba malowac twardymi

439gq.jpg

Napisano

misiek idz stąd bo ludzi dołujesz - jak zwykle miodnie - trzymaj sie swojego stylu.

Napisano

Fajnie to wyszło, klimat jest :) A Linda to pewnie by i cegłą narysowała coś przy czym by szczena na ziemi lądowała

Napisano

zarzucam obrazek, do którego wykorzystałem wcześniejszy skecz tuszem, a pokolorowałem myszką na fotopejncie.

a.jpg

Napisano

weedlog: piekne rzeczy ostatnio wrzucasz, tylko bym tak nie przesadzal z sharpenem. Jak szpilkami po oczach nim dajesz.

wert: swietne portrety

maciekG: ogolnie swietnie :)

mant-raz: poprosze wiecej takich :)

ref used:

323-natalie.jpg

Napisano

jak tak patrze to misiekhc i weedlog podobne rzeczy wrzucacie (czyzby spisek? :> ), a wert w portretach wymiatasz, chcialbym jeszcze referencje do nich zobaczyc dla porownania, ale i tak jest git, leander: a prosze :) :

7.jpg7kolor.jpg

Napisano

attachment.php?attachmentid=23960&stc=1

20 min i nie chce mi sie tego konczyc...

Napisano

nom nom leander oczy, oczy, oczy super, szal czy co to tam, kapelusik bajer :>

pzdr...

Napisano

o ludzie. trzymaj ty trochę symetrię twarzy, rysuj linie pomocnicze.