Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 10,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Amurun to wez kiedys zrob making of tekich postaci jak masz wyzej! ale od podstaw - od samego szkicu :) Bo kurde te barwy ( tlo ) mnie powalaja!

No a ja wrzuce very speed speed :) Moze kiedys cos z tego zrobie :D

speed2.jpg

JoKeR

Napisano
Amurun to wez kiedys zrob making of tekich postaci jak masz wyzej! ale od podstaw - od samego szkicu :) Bo kurde te barwy ( tlo ) mnie powalaja!

JoKeR

oka, bedzie z tego obrazka, ale wieczorem, bo tera ide kafelkowac schody :D tez bedzie ciekawie :>

ob_con_6.jpg

pzdr...

Napisano

Amrun, albo kto inny też: macie jakieś pędzle-"faworyty"? Takie, które lubicie i przeważnie używacie? Wiem, że to zależy od pracy, od tego, jaki efekt chce się uzyskać, ale... No i jeszcze jedno, czy krycie pędzla lepiej ustawić na bardzo małe i nawalać 100000 pociągnięć, czy też inaczej? Co?

Napisano

Swietne te postacie Amrun, kojarza sie troche ze stylem Rebrandta :)

ja skolei wrzuce spidzik z referki, starsza kobita po ktorej trudno rozpoznac plec :-) nie wyszlo jak chcialem no ale cóż...

old1.jpg

Napisano

weedlog: piekne rzeczy ostatnio wrzucasz, tylko bym tak nie przesadzal z sharpenem. Jak szpilkami po oczach nim dajesz.

wert: swietne portrety

maciekG: ogolnie swietnie :)

mant-raz: poprosze wiecej takich :)

ref used:

323-natalie.jpg

Napisano

jak tak patrze to misiekhc i weedlog podobne rzeczy wrzucacie (czyzby spisek? :> ), a wert w portretach wymiatasz, chcialbym jeszcze referencje do nich zobaczyc dla porownania, ale i tak jest git, leander: a prosze :) :

7.jpg7kolor.jpg