Morbid Karbid Napisano 20 Wrzesień 2005 Share Napisano 20 Wrzesień 2005 flash i 13 minut. Jak komuś przeszkadza, że to tylko czarno-biały szkic, a nie wypasiony full kolor landszafcik z photoshopa, to piszcie - nie będę śmiecić w temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 20 Wrzesień 2005 Share Napisano 20 Wrzesień 2005 Morbid Karbid -> fajowe:] mi sie bardzo podoba, komixowy styl to to ma nina -> fajna buzka:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekG Napisano 20 Wrzesień 2005 Share Napisano 20 Wrzesień 2005 całkiem mi nie idzie ostatnio :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yookeer Napisano 20 Wrzesień 2005 Share Napisano 20 Wrzesień 2005 Amurun to wez kiedys zrob making of tekich postaci jak masz wyzej! ale od podstaw - od samego szkicu :) Bo kurde te barwy ( tlo ) mnie powalaja! No a ja wrzuce very speed speed :) Moze kiedys cos z tego zrobie :D JoKeR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 21 Wrzesień 2005 Share Napisano 21 Wrzesień 2005 Boze, jak mnie sie nic nie chce. Przez swoje lenistwo brzebila sie troche reka i wymusila kilka kresek.... bueeeeeehhhh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amrun Napisano 21 Wrzesień 2005 Share Napisano 21 Wrzesień 2005 Amurun to wez kiedys zrob making of tekich postaci jak masz wyzej! ale od podstaw - od samego szkicu :) Bo kurde te barwy ( tlo ) mnie powalaja! JoKeR oka, bedzie z tego obrazka, ale wieczorem, bo tera ide kafelkowac schody :D tez bedzie ciekawie :> pzdr... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 21 Wrzesień 2005 Share Napisano 21 Wrzesień 2005 wert świetnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amrun Napisano 21 Wrzesień 2005 Share Napisano 21 Wrzesień 2005 http://www.republika.pl/amrun/images/ob_con_6_steps.jpg pzdr... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marduk Napisano 21 Wrzesień 2005 Share Napisano 21 Wrzesień 2005 Dawno nic nie wrzucałem... więc i lekki zastój w "skillu"... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grim666 Napisano 21 Wrzesień 2005 Share Napisano 21 Wrzesień 2005 Amrun, albo kto inny też: macie jakieś pędzle-"faworyty"? Takie, które lubicie i przeważnie używacie? Wiem, że to zależy od pracy, od tego, jaki efekt chce się uzyskać, ale... No i jeszcze jedno, czy krycie pędzla lepiej ustawić na bardzo małe i nawalać 100000 pociągnięć, czy też inaczej? Co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amrun Napisano 21 Wrzesień 2005 Share Napisano 21 Wrzesień 2005 ja ustawiam kazdy pedzel na uzaleznienie krycia od nacisku piorka pzdr... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weedlog Napisano 21 Wrzesień 2005 Share Napisano 21 Wrzesień 2005 he he :) Amrun, ja robię zupełnie podobnie jak ty na tym making of :) Może to nie bardzo speed ale tez i nie pełna grafa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 21 Wrzesień 2005 Share Napisano 21 Wrzesień 2005 no to ja wrzucam swoje nedzne szkicyki - po 3min. kazdy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 21 Wrzesień 2005 Share Napisano 21 Wrzesień 2005 Swietne te postacie Amrun, kojarza sie troche ze stylem Rebrandta :) ja skolei wrzuce spidzik z referki, starsza kobita po ktorej trudno rozpoznac plec :-) nie wyszlo jak chcialem no ale cóż... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Jaskólski Napisano 21 Wrzesień 2005 Share Napisano 21 Wrzesień 2005 weedlog: genialnie Ci to wyszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mant-raz Napisano 21 Wrzesień 2005 Share Napisano 21 Wrzesień 2005 oj Grzesiu, Grzesiu, jesli ten ciemny typ ze strzelba to speedpaint to mi piwo stawiasz :P acha plfoto tu ^ ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grim666 Napisano 21 Wrzesień 2005 Share Napisano 21 Wrzesień 2005 źle mi narazie idzie tym tabletem....ciężko, nie to co ołóweczek...ale jakoś będzie z czasem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mant-raz Napisano 21 Wrzesień 2005 Share Napisano 21 Wrzesień 2005 grim: no to pokaz cos z olowka :) jako i ja czynie: ^^ tak wiem - glowa jest za mala, ale jakos nie lubie wymazywac gumka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekG Napisano 21 Wrzesień 2005 Share Napisano 21 Wrzesień 2005 kolejna rzepa ode mnie :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mant-raz Napisano 21 Wrzesień 2005 Share Napisano 21 Wrzesień 2005 o maciek, to mi sie podoba, swietne kolory... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 22 Wrzesień 2005 Share Napisano 22 Wrzesień 2005 amrun, weedlog jak zwykle bomba! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weedlog Napisano 22 Wrzesień 2005 Share Napisano 22 Wrzesień 2005 misiek, ostrzejsze pędzle (szczególnie na pierwszym planie) i będzie świetnie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grim666 Napisano 22 Wrzesień 2005 Share Napisano 22 Wrzesień 2005 No to ładuję dwa ołóweczki. bajera, co nie? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 22 Wrzesień 2005 Share Napisano 22 Wrzesień 2005 weedlog--> mam pytanie czy robiles te postacie z glowy czy miales jakas referke (ta ostatnia) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yookeer Napisano 22 Wrzesień 2005 Share Napisano 22 Wrzesień 2005 2 praca jest poprostu boska! JoKeR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weedlog Napisano 22 Wrzesień 2005 Share Napisano 22 Wrzesień 2005 Nielot, totalnie z głowy. Nie korzystam z referek (zazwyczaj) bo chcę się naumieć rysowania z bańki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 22 Wrzesień 2005 Share Napisano 22 Wrzesień 2005 dzieki za odpowiedz. no to tym wiekszy szacunek :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grim666 Napisano 22 Wrzesień 2005 Share Napisano 22 Wrzesień 2005 no i jeszcze jeden spid, ale tym razem akwarelki, tuszyk i lekki szop. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 22 Wrzesień 2005 Share Napisano 22 Wrzesień 2005 weedlog - popatrz na prace lindy bergkvist jakich tam ona pedzli uzywa, nie zawsze trzeba malowac twardymi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 22 Wrzesień 2005 Share Napisano 22 Wrzesień 2005 Nie sluchaj go misiek, ma klapki na oczach ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 22 Wrzesień 2005 Share Napisano 22 Wrzesień 2005 misiek idz stąd bo ludzi dołujesz - jak zwykle miodnie - trzymaj sie swojego stylu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BeLiAL Napisano 22 Wrzesień 2005 Share Napisano 22 Wrzesień 2005 Fajnie to wyszło, klimat jest :) A Linda to pewnie by i cegłą narysowała coś przy czym by szczena na ziemi lądowała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grim666 Napisano 22 Wrzesień 2005 Share Napisano 22 Wrzesień 2005 zarzucam obrazek, do którego wykorzystałem wcześniejszy skecz tuszem, a pokolorowałem myszką na fotopejncie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wert Napisano 22 Wrzesień 2005 Share Napisano 22 Wrzesień 2005 Zestaw pędzli lindy możecie ściągnąć tutaj: http://stickydoodle.com/files/LindaBrushes.abr Nieprzypadkowo jest to zestaw którego ja używam :) Autoportret: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weedlog Napisano 22 Wrzesień 2005 Share Napisano 22 Wrzesień 2005 około 5 min :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weedlog Napisano 22 Wrzesień 2005 Share Napisano 22 Wrzesień 2005 i jeszcze coś: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wert Napisano 22 Wrzesień 2005 Share Napisano 22 Wrzesień 2005 no to i ode mnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 22 Wrzesień 2005 Share Napisano 22 Wrzesień 2005 weedlog - świetne! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturros Napisano 22 Wrzesień 2005 Share Napisano 22 Wrzesień 2005 taki speed przed snem z referki na uspokojenie po ciezkim dniu:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 22 Wrzesień 2005 Share Napisano 22 Wrzesień 2005 weedlog: piekne rzeczy ostatnio wrzucasz, tylko bym tak nie przesadzal z sharpenem. Jak szpilkami po oczach nim dajesz. wert: swietne portrety maciekG: ogolnie swietnie :) mant-raz: poprosze wiecej takich :) ref used: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mant-raz Napisano 23 Wrzesień 2005 Share Napisano 23 Wrzesień 2005 jak tak patrze to misiekhc i weedlog podobne rzeczy wrzucacie (czyzby spisek? :> ), a wert w portretach wymiatasz, chcialbym jeszcze referencje do nich zobaczyc dla porownania, ale i tak jest git, leander: a prosze :) : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 23 Wrzesień 2005 Share Napisano 23 Wrzesień 2005 a dziekuje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gildor Napisano 23 Wrzesień 2005 Share Napisano 23 Wrzesień 2005 Hm to tak przed snem wrzuce takiego speeda;-) dobranoc ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wert Napisano 23 Wrzesień 2005 Share Napisano 23 Wrzesień 2005 To referki z których korzystałem: http://img75.imageshack.us/img75/4811/metartsample040047low2ew.jpg http://img75.imageshack.us/img75/7569/sadgirl7aq.jpg http://img75.imageshack.us/img75/8841/p91900726do.jpg (brzydka morda :) leander: Jak dla mnie ta pierwsza to najlepsza twoja praca jak dotychczas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość rufus Napisano 23 Wrzesień 2005 Share Napisano 23 Wrzesień 2005 20 min i nie chce mi sie tego konczyc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amrun Napisano 23 Wrzesień 2005 Share Napisano 23 Wrzesień 2005 nom nom leander oczy, oczy, oczy super, szal czy co to tam, kapelusik bajer :> pzdr... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturros Napisano 23 Wrzesień 2005 Share Napisano 23 Wrzesień 2005 ............ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wert Napisano 23 Wrzesień 2005 Share Napisano 23 Wrzesień 2005 o ludzie. trzymaj ty trochę symetrię twarzy, rysuj linie pomocnicze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grim666 Napisano 23 Wrzesień 2005 Share Napisano 23 Wrzesień 2005 arturros- niesamowite! bo mniemam, że robiłeś z zamkniętymi oczami;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 23 Wrzesień 2005 Share Napisano 23 Wrzesień 2005 Przestancie sie naigrywac cwaniaczki. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi