Reanimator Napisano 30 Wrzesień 2005 Share Napisano 30 Wrzesień 2005 Z mangi? Moze. Chyba juz mi tak zostanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 30 Wrzesień 2005 Share Napisano 30 Wrzesień 2005 Oczywiście to było pozytywne ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 30 Wrzesień 2005 Share Napisano 30 Wrzesień 2005 No ja mysle! ;) Manga zawsze kojarzy mi sie pozytywnie i wcale nie placze nad jej wplywem na moje wypociny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smart Napisano 30 Wrzesień 2005 Share Napisano 30 Wrzesień 2005 a ode mnie kompletna kaszana kiczowata, jak zwykle :D 4h PS+Corel coraz wieksze postepy robicie moi drodzy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sammael_at Napisano 30 Wrzesień 2005 Share Napisano 30 Wrzesień 2005 smart, ty lepiej nie przesadzaj, a chcesz sie dowartosciowac, to spojrz na mnie ;] takie mazniecie przed snem :+) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grim666 Napisano 30 Wrzesień 2005 Share Napisano 30 Wrzesień 2005 było smoków kilka to i ja zarzucę, jeno kredką wyrysowane. i taką dziwną postać i jeszcze dziada takiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sammael_at Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 jednak dopiero to jest przed snem ;] ( kompozycj odgapiana od miśka ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 Smart, ales pojechal teraz :> Cool to jest - szkoda tylklo ze 4h :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smart Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 samael _at - nie przesadzaj że przesadzam;) jak zaczne sprzedawac swoje rysunki to bedzie dowartosciowanie ;P Deus - 4h, ale nawet nie wiesz jak ja to szybko robilem, w miedzy czasie ziemniaki obieralem;) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smart Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 fajne, nawet sie czuje tą wode po przymruzeniu oczu:) a ja znowu... "dziad przy oknie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BLUKA Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 deus -słodkie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mant-raz Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 ech, zmeczylem sie w nocy olowkiem, to teraz bez... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weedlog Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 doooobre mantraz :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 e tam, moje lepsze ;) mantraz, mogles to enterami podzieli, zeby ukladu strony nie rozwalalo :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 no to jeszcze jeden na dobranoc :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wert Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 scena wojenna. daję tylko linka, bo jest w dużej rozdzielczości. http://img127.imageshack.us/img127/452/scwoj6zk.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grim666 Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 wert, nie szkoda czasu i miejsca na takie coś? choć czas to chyba 10 sekund he he Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolegaalek Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 wert- rozwijasz sie chłopie o taki pan i koncept do gry "burżuazja:perła pustkowi" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goomisia Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 alus? co temu panu sie z torsem stalo? przerazajacy jest :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sammael_at Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 wert! GENIALNE! jeszcze troche i bedziesz lepszy niz te mastahy z forum wszystkie razem wziete, chociasz chyba bym poprawil kolorki na helmie, bo niezbyt pasuja do tla :F to by bylo tyle na dzisiaj: dobranoca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 2 Październik 2005 Share Napisano 2 Październik 2005 no to na dobry poczatek dnia :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 2 Październik 2005 Share Napisano 2 Październik 2005 oo fajne, fajne wert- genialne xD a co to za bron? jabym obstawial ze to Ak47:] sammael_at - jaki czas? Deus - niezle, tylko cos z nosem niezbyt... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sammael_at Napisano 2 Październik 2005 Share Napisano 2 Październik 2005 lelen: goscia robilem tak ponad godzinke, pozniej tlo + szczegoly jeszcze chwilke, tak ze ok 1,5h - 2h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 2 Październik 2005 Share Napisano 2 Październik 2005 Me bruszowe eksperymenty... kul obrazek, bardzo fajna reka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 2 Październik 2005 Share Napisano 2 Październik 2005 +zarzucam ostatni speedpaint Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wert Napisano 2 Październik 2005 Share Napisano 2 Październik 2005 Leleń: No jak niemiec z Ak47, przecie to MP40 jest, nie widac? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 2 Październik 2005 Share Napisano 2 Październik 2005 Tiger - świetne jak zawsze a tu moja pierwsza w życiu ( nie wiem jakim cudem) zabawa vectorem w photoshopie. 15 min :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 2 Październik 2005 Share Napisano 2 Październik 2005 to jeszcze maly crap ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 2 Październik 2005 Share Napisano 2 Październik 2005 Tiger niech cie....;) no to moje - inspired by goro ;) myszka - 1h, stwierdzam że nie ma porównania między pracą na tablecie a myszką ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anji Napisano 2 Październik 2005 Share Napisano 2 Październik 2005 świetne prace widze się pojawiaja...ja równiez coś maźnąłem na szybko pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gildor Napisano 2 Październik 2005 Share Napisano 2 Październik 2005 A ja dalej sie ucze portrety rysowac:-) i nie bede misal o Waszych pracach osobno, bo ostatnio duzo fajnych bylo ;-) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grim666 Napisano 2 Październik 2005 Share Napisano 2 Październik 2005 jak robi się takie fakturki jak np. u anjiego powyżej. wykorzystuje się fotki z texturami czy wszystko pędzlami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yookeer Napisano 2 Październik 2005 Share Napisano 2 Październik 2005 Gildor - nie rysuj na szybko bo popelniasz bledy! Chociazby usta! JoKeR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-Pa6L0- Napisano 2 Październik 2005 Share Napisano 2 Październik 2005 gildor-jakbyś naszkicował na poczatku linie przechodzącą przez środek twarzy to by ci usta nie uciekły, a i pewnie reszta tez była by w miare symetryczna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slizgi Napisano 2 Październik 2005 Share Napisano 2 Październik 2005 wewlalam bo chyba tu tego nie bylo :) mowie CHYBA :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weedlog Napisano 2 Październik 2005 Share Napisano 2 Październik 2005 Ślizgi... no nieźle, szkoda, że kontenery nie sa tak namalowane jak reszta... Wszystkie dzieci prosze o zamknięcie oczu. UWAGA! Dozwolone od lat 18 ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolegaalek Napisano 3 Październik 2005 Share Napisano 3 Październik 2005 slizgi- było:D weed- tło mi nie podchodzi, ale diabeł wyszedł wyśmienicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 3 Październik 2005 Share Napisano 3 Październik 2005 Diobel calkiem calkiem, :] aha cien od kopyt to chyba powinien sie rozszerzac a nie zwezac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 3 Październik 2005 Share Napisano 3 Październik 2005 myszka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tattoo Napisano 3 Październik 2005 Share Napisano 3 Październik 2005 Myszka... To rzadzisz stary, ja nie tykam artow bez tabletu. Powiniscie zalozyc konkurs: kto narysuje poprawnie "kolo, okrag" myszka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anji Napisano 3 Październik 2005 Share Napisano 3 Październik 2005 no i kolejna moja wypocinka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smart Napisano 3 Październik 2005 Share Napisano 3 Październik 2005 Anji-super klimat,swietna kreska tej wypocinki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturros Napisano 3 Październik 2005 Share Napisano 3 Październik 2005 index odebrany czas na relax;) zdecydowanie b&w bardziej mi sie spodobalo niz kolorki:) obok duza rozdzialka jak by to kogos interesowalo:) pozdro!:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slizgi Napisano 3 Październik 2005 Share Napisano 3 Październik 2005 30 min PS i mysz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 3 Październik 2005 Share Napisano 3 Październik 2005 slizgi, bylo :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slizgi Napisano 3 Październik 2005 Share Napisano 3 Październik 2005 tamto to chyab jo bylo ale ten solDieR to nie bo dzis go machlem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 3 Październik 2005 Share Napisano 3 Październik 2005 hehe, napisalem to czytajac poprzednia strone :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 3 Październik 2005 Share Napisano 3 Październik 2005 1h:06min, myszka...musze naprawić piórko bo praca mychą to koszmar :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 3 Październik 2005 Share Napisano 3 Październik 2005 e, nie jest tak zle :> moze zalozymy tpik "mouse painting" ? ot tak, zeby udowodnic nowym, ze mysza jednak da sie jakos rysowac :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi