Napisano 30 Wrzesień 200519 l No ja mysle! ;) Manga zawsze kojarzy mi sie pozytywnie i wcale nie placze nad jej wplywem na moje wypociny :)
Napisano 30 Wrzesień 200519 l a ode mnie kompletna kaszana kiczowata, jak zwykle :D 4h PS+Corel coraz wieksze postepy robicie moi drodzy :)
Napisano 30 Wrzesień 200519 l smart, ty lepiej nie przesadzaj, a chcesz sie dowartosciowac, to spojrz na mnie ;] takie mazniecie przed snem :+)
Napisano 30 Wrzesień 200519 l było smoków kilka to i ja zarzucę, jeno kredką wyrysowane. i taką dziwną postać i jeszcze dziada takiego
Napisano 1 Październik 200519 l jednak dopiero to jest przed snem ;] ( kompozycj odgapiana od miśka )
Napisano 1 Październik 200519 l samael _at - nie przesadzaj że przesadzam;) jak zaczne sprzedawac swoje rysunki to bedzie dowartosciowanie ;P Deus - 4h, ale nawet nie wiesz jak ja to szybko robilem, w miedzy czasie ziemniaki obieralem;) pozdro
Napisano 1 Październik 200519 l fajne, nawet sie czuje tą wode po przymruzeniu oczu:) a ja znowu... "dziad przy oknie"
Napisano 1 Październik 200519 l e tam, moje lepsze ;) mantraz, mogles to enterami podzieli, zeby ukladu strony nie rozwalalo :/
Napisano 1 Październik 200519 l scena wojenna. daję tylko linka, bo jest w dużej rozdzielczości. http://img127.imageshack.us/img127/452/scwoj6zk.jpg
Napisano 1 Październik 200519 l wert, nie szkoda czasu i miejsca na takie coś? choć czas to chyba 10 sekund he he
Napisano 1 Październik 200519 l wert- rozwijasz sie chłopie o taki pan i koncept do gry "burżuazja:perła pustkowi"
Napisano 1 Październik 200519 l wert! GENIALNE! jeszcze troche i bedziesz lepszy niz te mastahy z forum wszystkie razem wziete, chociasz chyba bym poprawil kolorki na helmie, bo niezbyt pasuja do tla :F to by bylo tyle na dzisiaj: dobranoca
Napisano 2 Październik 200519 l oo fajne, fajne wert- genialne xD a co to za bron? jabym obstawial ze to Ak47:] sammael_at - jaki czas? Deus - niezle, tylko cos z nosem niezbyt...
Napisano 2 Październik 200519 l lelen: goscia robilem tak ponad godzinke, pozniej tlo + szczegoly jeszcze chwilke, tak ze ok 1,5h - 2h
Napisano 2 Październik 200519 l Tiger - świetne jak zawsze a tu moja pierwsza w życiu ( nie wiem jakim cudem) zabawa vectorem w photoshopie. 15 min :P
Napisano 2 Październik 200519 l Tiger niech cie....;) no to moje - inspired by goro ;) myszka - 1h, stwierdzam że nie ma porównania między pracą na tablecie a myszką ;)
Napisano 2 Październik 200519 l świetne prace widze się pojawiaja...ja równiez coś maźnąłem na szybko pozdrawiam
Napisano 2 Październik 200519 l A ja dalej sie ucze portrety rysowac:-) i nie bede misal o Waszych pracach osobno, bo ostatnio duzo fajnych bylo ;-) pozdrawiam
Napisano 2 Październik 200519 l jak robi się takie fakturki jak np. u anjiego powyżej. wykorzystuje się fotki z texturami czy wszystko pędzlami?
Napisano 2 Październik 200519 l Gildor - nie rysuj na szybko bo popelniasz bledy! Chociazby usta! JoKeR
Napisano 2 Październik 200519 l gildor-jakbyś naszkicował na poczatku linie przechodzącą przez środek twarzy to by ci usta nie uciekły, a i pewnie reszta tez była by w miare symetryczna
Napisano 2 Październik 200519 l Ślizgi... no nieźle, szkoda, że kontenery nie sa tak namalowane jak reszta... Wszystkie dzieci prosze o zamknięcie oczu. UWAGA! Dozwolone od lat 18 ;)
Napisano 3 Październik 200519 l slizgi- było:D weed- tło mi nie podchodzi, ale diabeł wyszedł wyśmienicie
Napisano 3 Październik 200519 l Diobel calkiem calkiem, :] aha cien od kopyt to chyba powinien sie rozszerzac a nie zwezac.
Napisano 3 Październik 200519 l Myszka... To rzadzisz stary, ja nie tykam artow bez tabletu. Powiniscie zalozyc konkurs: kto narysuje poprawnie "kolo, okrag" myszka.
Napisano 3 Październik 200519 l index odebrany czas na relax;) zdecydowanie b&w bardziej mi sie spodobalo niz kolorki:) obok duza rozdzialka jak by to kogos interesowalo:) pozdro!:)
Napisano 3 Październik 200519 l 1h:06min, myszka...musze naprawić piórko bo praca mychą to koszmar :)
Napisano 3 Październik 200519 l e, nie jest tak zle :> moze zalozymy tpik "mouse painting" ? ot tak, zeby udowodnic nowym, ze mysza jednak da sie jakos rysowac :>