Napisano 13 Październik 200519 l Busiu, nie wiem jak inni, ale mi to maluje babcia :D sor za oft- hahahahahahahaha
Napisano 13 Październik 200519 l Loozack, ile bierzesz za tydzien? hmm, ke? P.S. żeby nie było... ładnie malujecie 8)
Napisano 13 Październik 200519 l que pasa? si no tengo un contrato, pero el demandante dice que le debo dinero? i wyliczanaka:
Napisano 13 Październik 200519 l ech dawno mnie tu nie bylo, swietne pracki sie posypaly dawno tez nie mazalem, wiec wrzucam speeda na rozruch
Napisano 14 Październik 200519 l maciekG, fajne, tylko co to? :D kojarzy mi sie z jakimis szczatkami statku spadajacymi do atmosfery, lub deszcz duzych meteorytow ;)
Napisano 14 Październik 200519 l mi to bardziej na przeklęty cmentarz pasuje, jakaś dolina zagłady :>
Napisano 14 Październik 200519 l maciekG, fajne, tylko co to? :D kojarzy mi sie z jakimis szczatkami statku spadajacymi do atmosfery, lub deszcz duzych meteorytow w sumie to nie wiem co to :] ale dzieki ech ciagle walka z wiatrakami.....
Napisano 14 Październik 200519 l dzieki weed :] z rozpedu machnalem jeszcze metro chyba to slabe jest...ale jest poznawo i ciezko mi ocenic...
Napisano 15 Październik 200519 l Mi tam się podoba. Choć późnawo jest :D Jak zmrużyć oczy to bardzo realistycznie wygląda.
Napisano 15 Październik 200519 l maciekg: fajny wiatrak, ;] a metro, rzeczywiscie jesli zmruszyć oczy to jest bardzo realistyczne ;P trza by założyć wątek: zmruż oczy :-) [ tzn wydaje mi sie ze tak sie pisze 'zmruż' ale pewności nie mam :P ]
Napisano 15 Październik 200519 l BIG: http://img427.imageshack.us/img427/4834/093ux.jpg około 3 godzin
Napisano 15 Październik 200519 l weed, sammael dzieki :], mruzenie oczu to dobra metoda rysunkowa.... :D avenger fajne cieple swiatlo :] postanowilem sprobowac cos narysowac z natury tabletem.. i wyszly takie obrazki do kuchni na sciane :]
Napisano 15 Październik 200519 l iii znowu .. dlaczego nie ma normalnego opacity tym Painter9 ,!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kuu**** Avenger== 3h to motałeś z bani czy ref... na psie czy P ..jesli to P to pewnie render ztąd te cienkie początki brusha.. ale to raczej praca na pół godz.. maciekG=== to napewno ps atmosfera przez warstwowanie duże partie opacity typowe dla ps..niewaidze tego programuuuuuuuuuuu..
Napisano 15 Październik 200519 l maciekG nice one :] gustuje w sharpach ale fajnei wychodzą Ci te pracki
Napisano 15 Październik 200519 l Trzynasty: rysowalem to 3 godziny, bez filtrow, Painter tylko pedzel Gouache Round 30... ciezko przyznac, tablet mam od lipca = jestem calkowicie poczatkujacy. moze dla Ciebie polgodzinna robota, ale ja robie co chwile Undo poki co :/
Napisano 15 Październik 200519 l Avenger, dla niego to napewno nie 30 minut - przechwala sie :> A Ty sie nie opieraj na jego komentarzach, tylko pracuj dalej :>
Napisano 15 Październik 200519 l dobra robota Avenger działaj dalej :) ulala 555 strona :] trochę egzorcyzmów więc z mojej strony @o@
Napisano 15 Październik 200519 l nie krytykuje 13stego, bo nie zachował się źle, po prostu się zastanawiałem :] thx 4 all comments Mkaszpis, imho za mało żółtego blasku poza "ogniem"
Napisano 16 Październik 200519 l dobrze ze ktos wkoncu przerwal to chamska gadke jakas pracka:)...ladny speedzik...najabrdziej podobaja mi sie lekko zaznaczone tylko kontury wlosow...twarz tez taka dosc moze prawe oczko troche krzywe...ale wkoncu speedzik:) pozdrawiam
Napisano 16 Październik 200519 l no to moj speedzik teraz...w sumie pracka powstala w okolo 15 minut...i jest wiele bledow..chocby w proporcjach:)
Napisano 16 Październik 200519 l uuu sztuka wywołuje w ludziach emocje, super, take jest jej zadanie :D przeciez wiadomo, ze lepiej byc zjechanym niz niezauwazonym :D fajnie rysujecie, ja poczekam na thread pt "slow painting", rysuje wolno zeby mi sie tablet wolno zużywał
Napisano 16 Październik 200519 l ;-) hehe ;P ja maluje za szybko, bo mam takie przyzwyczajenia z papieru ;P i mi juz siada tablecik, powoli, powoli nabiera polysku. mkaszpir, podziwiam - ja nie umim stosowac twardych bruszy :/ fajniutkie. taki szybki speed mojego kotka ze zdjecia ;P
Napisano 17 Październik 200519 l raczej sijun przegladam :D, a z tym cgtalkiem to nie wiem czy dobrze czy zle (ze powialo :] ) pozdr
Napisano 17 Październik 200519 l o, maciekG, fajny pelikan! :-) ma spox oswietlenie. a teraz taka zabawa twardym braszem :)) chyba moja pierwsza, ale mmnie tam sie podoba ( choć rysowana z referki ).
Napisano 17 Październik 200519 l maciekG - byloby genialnie gdybys troche bardziej sie odwazyl kolorami pociagnac :) Nie ma sie czego bac - w koncu zawsze jest boskie ctrl + z :D
Napisano 17 Październik 200519 l to jest flaming :], pelikany maja taki worek pod dziobem chyba...:D dzieki sammael, deus nastepnym razem sie zastosuje do rady :D w sumie to tez lubie mase kolorkow ale nie zawsze tak wychodzi :] pozdro
Napisano 18 Październik 200519 l z tym flamingiem to fajny zestaw kolorkow :-] podoba mi sie. a teraz cos mniej slicznego:
Napisano 18 Październik 200519 l z referki 100%%hardbrush 100%%opacity i flow:) gdyby kogos interesowalo duza rozdzialka tutaj: http://img243.imageshack.us/img243/2263/nightwatch2im.jpg ps. fajne efekty w nightwatchu. teraz widac ze nie tylko w hollywood mozna nakrecic film z wypasionymi efektami. polscy graficy bierzcie sie do pracy :D ps2. łukasz fajne autko. co to? czy inwencja wlasna?:] podobaja mi sie takie masywne "czolgi" :) [np. nowy chrysler] pozdro. edit: no to wrzucam druga pracke ktora wlasnie zrobilem ta sama technika:) tym razem inny klimat;)
Napisano 18 Październik 200519 l łukasz jaskólski: najbardziej mnie kręcą te pasy na pierwszym planie :-) arturros: night łocz rula :-)) tak na dobranoc, jeden obrazek z otwarta referką obok, moja znajoma i jeszcze taki kolęs na szybciora dobranoc,