arturros Napisano 13 Październik 2005 Share Napisano 13 Październik 2005 Busiu, nie wiem jak inni, ale mi to maluje babcia :D sor za oft- hahahahahahahaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 13 Październik 2005 Share Napisano 13 Październik 2005 Loozack, ile bierzesz za tydzien? hmm, ke? P.S. żeby nie było... ładnie malujecie 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wert Napisano 13 Październik 2005 Share Napisano 13 Październik 2005 que pasa? si no tengo un contrato, pero el demandante dice que le debo dinero? i wyliczanaka: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muody Napisano 13 Październik 2005 Share Napisano 13 Październik 2005 gratuluje wyobrazni :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekG Napisano 13 Październik 2005 Share Napisano 13 Październik 2005 ech dawno mnie tu nie bylo, swietne pracki sie posypaly dawno tez nie mazalem, wiec wrzucam speeda na rozruch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sammael_at Napisano 14 Październik 2005 Share Napisano 14 Październik 2005 maciekG, fajne, tylko co to? :D kojarzy mi sie z jakimis szczatkami statku spadajacymi do atmosfery, lub deszcz duzych meteorytow ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muody Napisano 14 Październik 2005 Share Napisano 14 Październik 2005 mi to bardziej na przeklęty cmentarz pasuje, jakaś dolina zagłady :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
the-3nasty- Napisano 14 Październik 2005 Share Napisano 14 Październik 2005 2h shit 1h shit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 14 Październik 2005 Share Napisano 14 Październik 2005 Uh te postacie to chyba z pralki wyszly :-) i maja kulasy polamane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wert Napisano 14 Październik 2005 Share Napisano 14 Październik 2005 fajna skóra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekG Napisano 14 Październik 2005 Share Napisano 14 Październik 2005 maciekG, fajne, tylko co to? :D kojarzy mi sie z jakimis szczatkami statku spadajacymi do atmosfery, lub deszcz duzych meteorytow w sumie to nie wiem co to :] ale dzieki ech ciagle walka z wiatrakami..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weedlog Napisano 14 Październik 2005 Share Napisano 14 Październik 2005 MaciekG, fajniutkie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekG Napisano 14 Październik 2005 Share Napisano 14 Październik 2005 dzieki weed :] z rozpedu machnalem jeszcze metro chyba to slabe jest...ale jest poznawo i ciezko mi ocenic... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weedlog Napisano 15 Październik 2005 Share Napisano 15 Październik 2005 Mi tam się podoba. Choć późnawo jest :D Jak zmrużyć oczy to bardzo realistycznie wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sammael_at Napisano 15 Październik 2005 Share Napisano 15 Październik 2005 maciekg: fajny wiatrak, ;] a metro, rzeczywiscie jesli zmruszyć oczy to jest bardzo realistyczne ;P trza by założyć wątek: zmruż oczy :-) [ tzn wydaje mi sie ze tak sie pisze 'zmruż' ale pewności nie mam :P ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muody Napisano 15 Październik 2005 Share Napisano 15 Październik 2005 BIG: http://img427.imageshack.us/img427/4834/093ux.jpg około 3 godzin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 15 Październik 2005 Share Napisano 15 Październik 2005 fajne, chociaz wg mnie miejscami za cienki brush. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maci[-] Napisano 15 Październik 2005 Share Napisano 15 Październik 2005 taki szkic, z sypiaca sie perspektywa:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekG Napisano 15 Październik 2005 Share Napisano 15 Październik 2005 weed, sammael dzieki :], mruzenie oczu to dobra metoda rysunkowa.... :D avenger fajne cieple swiatlo :] postanowilem sprobowac cos narysowac z natury tabletem.. i wyszly takie obrazki do kuchni na sciane :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
the-3nasty- Napisano 15 Październik 2005 Share Napisano 15 Październik 2005 iii znowu .. dlaczego nie ma normalnego opacity tym Painter9 ,!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kuu**** Avenger== 3h to motałeś z bani czy ref... na psie czy P ..jesli to P to pewnie render ztąd te cienkie początki brusha.. ale to raczej praca na pół godz.. maciekG=== to napewno ps atmosfera przez warstwowanie duże partie opacity typowe dla ps..niewaidze tego programuuuuuuuuuuu.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 15 Październik 2005 Share Napisano 15 Październik 2005 maciekG nice one :] gustuje w sharpach ale fajnei wychodzą Ci te pracki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muody Napisano 15 Październik 2005 Share Napisano 15 Październik 2005 Trzynasty: rysowalem to 3 godziny, bez filtrow, Painter tylko pedzel Gouache Round 30... ciezko przyznac, tablet mam od lipca = jestem calkowicie poczatkujacy. moze dla Ciebie polgodzinna robota, ale ja robie co chwile Undo poki co :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 15 Październik 2005 Share Napisano 15 Październik 2005 Avenger, dla niego to napewno nie 30 minut - przechwala sie :> A Ty sie nie opieraj na jego komentarzach, tylko pracuj dalej :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mkaszpir Napisano 15 Październik 2005 Share Napisano 15 Październik 2005 dobra robota Avenger działaj dalej :) ulala 555 strona :] trochę egzorcyzmów więc z mojej strony @o@ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muody Napisano 15 Październik 2005 Share Napisano 15 Październik 2005 nie krytykuje 13stego, bo nie zachował się źle, po prostu się zastanawiałem :] thx 4 all comments Mkaszpis, imho za mało żółtego blasku poza "ogniem" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mkaszpir Napisano 16 Październik 2005 Share Napisano 16 Październik 2005 *-* małą zabawa referkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 16 Październik 2005 Share Napisano 16 Październik 2005 shading wlosow mi sie podoba ale ciucha nie. ogolnie na + :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 16 Październik 2005 Share Napisano 16 Październik 2005 dobrze ze ktos wkoncu przerwal to chamska gadke jakas pracka:)...ladny speedzik...najabrdziej podobaja mi sie lekko zaznaczone tylko kontury wlosow...twarz tez taka dosc moze prawe oczko troche krzywe...ale wkoncu speedzik:) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 16 Październik 2005 Share Napisano 16 Październik 2005 czemu bardzo fajnie jak na speed'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 16 Październik 2005 Share Napisano 16 Październik 2005 no jasne ze ladnie...mnie sie podoba:)... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 16 Październik 2005 Share Napisano 16 Październik 2005 no to moj speedzik teraz...w sumie pracka powstala w okolo 15 minut...i jest wiele bledow..chocby w proporcjach:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 16 Październik 2005 Share Napisano 16 Październik 2005 Ciekawe, ciekawe, moze jakas perspektywa? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smart Napisano 16 Październik 2005 Share Napisano 16 Październik 2005 30 minut w coreldraw 11 pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dreamdealer Napisano 16 Październik 2005 Share Napisano 16 Październik 2005 uuu sztuka wywołuje w ludziach emocje, super, take jest jej zadanie :D przeciez wiadomo, ze lepiej byc zjechanym niz niezauwazonym :D fajnie rysujecie, ja poczekam na thread pt "slow painting", rysuje wolno zeby mi sie tablet wolno zużywał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
w!e8 Napisano 16 Październik 2005 Share Napisano 16 Październik 2005 nie no rozwaliles mnie z tym 'slow painting' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sammael_at Napisano 16 Październik 2005 Share Napisano 16 Październik 2005 ;-) hehe ;P ja maluje za szybko, bo mam takie przyzwyczajenia z papieru ;P i mi juz siada tablecik, powoli, powoli nabiera polysku. mkaszpir, podziwiam - ja nie umim stosowac twardych bruszy :/ fajniutkie. taki szybki speed mojego kotka ze zdjecia ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekG Napisano 16 Październik 2005 Share Napisano 16 Październik 2005 widze ze sie troche balaganu narobilo w watku :] hindus dzieki :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mkaszpir Napisano 16 Październik 2005 Share Napisano 16 Październik 2005 i ostatni na dziś :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 17 Październik 2005 Share Napisano 17 Październik 2005 maciekG teraz to powiało cgtalk speedpaintingiem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekG Napisano 17 Październik 2005 Share Napisano 17 Październik 2005 raczej sijun przegladam :D, a z tym cgtalkiem to nie wiem czy dobrze czy zle (ze powialo :] ) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturros Napisano 17 Październik 2005 Share Napisano 17 Październik 2005 jak dla mnie dobrze. nawet bardzo dobrze:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturros Napisano 17 Październik 2005 Share Napisano 17 Październik 2005 say hello to your papa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekG Napisano 17 Październik 2005 Share Napisano 17 Październik 2005 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sammael_at Napisano 17 Październik 2005 Share Napisano 17 Październik 2005 o, maciekG, fajny pelikan! :-) ma spox oswietlenie. a teraz taka zabawa twardym braszem :)) chyba moja pierwsza, ale mmnie tam sie podoba ( choć rysowana z referki ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 17 Październik 2005 Share Napisano 17 Październik 2005 maciekG - byloby genialnie gdybys troche bardziej sie odwazyl kolorami pociagnac :) Nie ma sie czego bac - w koncu zawsze jest boskie ctrl + z :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekG Napisano 17 Październik 2005 Share Napisano 17 Październik 2005 to jest flaming :], pelikany maja taki worek pod dziobem chyba...:D dzieki sammael, deus nastepnym razem sie zastosuje do rady :D w sumie to tez lubie mase kolorkow ale nie zawsze tak wychodzi :] pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 18 Październik 2005 Share Napisano 18 Październik 2005 z tym flamingiem to fajny zestaw kolorkow :-] podoba mi sie. a teraz cos mniej slicznego: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Jaskólski Napisano 18 Październik 2005 Share Napisano 18 Październik 2005 Grimm ,Sammael bardzo smaczne spidy. Ode mnie takie cuś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturros Napisano 18 Październik 2005 Share Napisano 18 Październik 2005 z referki 100%%hardbrush 100%%opacity i flow:) gdyby kogos interesowalo duza rozdzialka tutaj: http://img243.imageshack.us/img243/2263/nightwatch2im.jpg ps. fajne efekty w nightwatchu. teraz widac ze nie tylko w hollywood mozna nakrecic film z wypasionymi efektami. polscy graficy bierzcie sie do pracy :D ps2. łukasz fajne autko. co to? czy inwencja wlasna?:] podobaja mi sie takie masywne "czolgi" :) [np. nowy chrysler] pozdro. edit: no to wrzucam druga pracke ktora wlasnie zrobilem ta sama technika:) tym razem inny klimat;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sammael_at Napisano 18 Październik 2005 Share Napisano 18 Październik 2005 łukasz jaskólski: najbardziej mnie kręcą te pasy na pierwszym planie :-) arturros: night łocz rula :-)) tak na dobranoc, jeden obrazek z otwarta referką obok, moja znajoma i jeszcze taki kolęs na szybciora dobranoc, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi