Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

misiekhc-pomalu twoje prace staja sie coraz bardziej charakterystyczne:)...a to bardzo wazne...oby tak dalej:)

yookeer-ales powyginal tego chlopaka..proporcje leza:)

• Odpowiedzi 10,6k
  • Wyświetleń 1,7m
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Napisano

weedlog - ale ci grubas wylazl :)

miwt - wiem gipki mi wyszedl :) proporcje az tak bardzo zle nie sa ;) - skin lepiej wyszedl!

misiekhc - kolejna zajebista praca!

JoKeR

Napisano

weedlog -fajne ma swoj urok..pewnie przez ta ilosc niedopowiedzen:)

Napisano

p_skowron tp drugie naprawdę swietne.

ortheza - to samo - ładnie przeniosłeś tą twaryczkę.

Marduk - kadr masz boski :)

pozdr

giorgione

Napisano

dzieki,

weed - spox

marduk- nie kazdy hc jest straight, ja nie jestem, a po % bo po % bylem jak to mazialem ;), w ogole mysle zeby zrobic wieksza pracke o moshu na cgtalkowa bitwe spectacular

a tu kolejny maz na rano:

490qv.jpg

Napisano

misiek bardz fajny ten twoj nowy "styl" :]

dawno nic nie wrzucalem, wiec jeden crap odemnie

plane.jpg

Napisano

wyrobiłeś sie misiekhc, naprawde ladne spidy, wogóle ostatnio poziom wątku wzrosl diametralnie, az do chwili wrzucenia moich 3 groszy;)

Napisano

maciekG-jak patrze na tego speeda to zaluje ze nie wziolem z soba na swieta do domu paintera:(

Napisano

Niech Ci będzie... ale hc powstało dla ideologii... i ja tak hc postrzegam. Zresztą w moshu pijani goście mi np. przeszkadzają :|. A najgorzej jest jak koncert jest łączony hc i metal... wtedy już jest tragedia jak Ci długowłosi zaczynajarobić niewiadomo co ;) (przykładowo na Metal Union podczas występu Sunrise wyskoczył gość w sutannie i z pentagramem na barku ;) ).

Ludzie tamta pracka jest miśkahc ;) - nie moja...

Ale sobie zrobiłem własną inspirując się na jego... może jej sporo brakuje, ale...

mosh2.jpg

PS. Zapomniałbym - Misiekhc powodzenia... trzymam kciuki za tą prackę na cgtalk challange.

Napisano

giorgione: dzieki :D

maciekG: wysmienite swiatlo i faktura...

kolejnyspeed, stary wojownik/rycerz... poznaje paintera 9 :) pozdrawiam

oldknight2wh.jpg

Napisano
PS. Zapomniałbym - Misiekhc powodzenia... trzymam kciuki za tą prackę na cgtalk challange.

dlaczego do jasnej cholery wszyscy polacy z max3d.pl sa faworyzowani na CGN, tylko nie ja?!

xD

Napisano

swoje trzy grosze.

halfface3rc.jpg

co wy za pedzli uzywacie w tym painterze?:) mi wogole tam nic nie wychodzi masakra:D

Napisano

pskowron - znowu ladne kolorki,

mnemon - ladne

a tutaj totalna improwizacja, nie mialem pojecia co chce rysowac, tak sobie mazialem, spid pt. NIE LUBIE TYCH SAMOCHODÓW! :D:

508qf.jpg

Napisano

no wiecie....wybory były...i hallowen ...no jakoś tak z nudów :)

dyniamen14bj.jpg

Napisano

arturros: glownie uzywam oil pastels, blenders, palette knives... do paintera trzeba sie po prostu przyzwyczaic, pedzle dzialaja zupelnie inaczej niz w photoshopie, mam mniejsza konrole nad tym co rysuje... dlatego tez uzywam obu :). pozdro

Napisano

miskiek super :], ta stylistyka..

anji bardzo fajnie

p_skowron swietne kolorki

Napisano

. . . - - - . . .

witam , postanowiłem ukazać światłu dziennemu pare moich szkiców

rysuje moze sumując max 10 H wiec kariera rysowanika tryb: wczesny.

:)

no

a i jeszcze ostatnio taki digital paint : góry nieskonczony ale widac cos :)

Napisano

czasami jest tu zastój ale czasami jak odpalicie! aż się chce za piórko łapać :)

4567low2ne.jpg

Napisano

misiekhc: poprzednie duzo lepsze, zwlaszcza zegar nie leży.

wert, ładniutkie ;-) kojarzy mi sie z jokerem z batmana ;P

a tutaj coś mojego, jak bede miec kiedys sile, to to skoncze tak jak mialo byc ;P

statek3low8cu.jpg

Napisano

wyjdzam, ale ze wzgledu na swietu zlapal mnie maly pomysl :) moze nie dopracowane, bo pozno robione :)

naboje.jpg

JoKeR

Napisano

i dwie krowy. dodam że krowy były mocno poirytowane moją obecnością, gdyby nie płot to byście mnie pewnie mogli teraz w szpitalu odwiedzać.

Napisano

lord_saskybody - pomysl moze i fajny, ale pokico problem z wykonaniem :) moze kiedys wyjdzie mi lepiej zastanowie sie nad tym bo podoba mi sie ten speed concept

lord - zawsze chcialem robic takie pracki ale nie wieddzialem jak sie do nich zabrac!

JoKeR

Napisano

hehe ja nie musze nic rysować bo moj bracio (wert) robi to za mnie ;D

Napisano

ot taki nastrojowy kolornik ;) nic specjalnego, ale nie mam dzisiaj glowy na cos wiecej niz abstrakcja :] Pozatym na cmentarzu za oknem mniej wiecej tylko tyle widac xD

a3a6iu.jpg

Napisano

W cmentarnym klimacie: :D photoshop ofkors

face6oa.jpg

ps.: czy wy łupiecie głównie ze zdjęc?

Napisano

taki szalony ziom, dla chlopaków z maksatrzyde elo

0727knight3ql.jpg

Napisano

Dla fanów psychodeli :P Martwica Mózgu . Pozysł i wykonanie własne

martwica4dg.jpg

Napisano