Napisano 31 Październik 200519 l misiekhc-pomalu twoje prace staja sie coraz bardziej charakterystyczne:)...a to bardzo wazne...oby tak dalej:) yookeer-ales powyginal tego chlopaka..proporcje leza:)
Napisano 31 Październik 200519 l weedlog - ale ci grubas wylazl :) miwt - wiem gipki mi wyszedl :) proporcje az tak bardzo zle nie sa ;) - skin lepiej wyszedl! misiekhc - kolejna zajebista praca! JoKeR
Napisano 31 Październik 200519 l nie no, misiekhc, ja po prostu niepotrafie zrobic niczego jak widze te twoje speedy ;X
Napisano 31 Październik 200519 l p_skowron tp drugie naprawdę swietne. ortheza - to samo - ładnie przeniosłeś tą twaryczkę. Marduk - kadr masz boski :) pozdr giorgione
Napisano 31 Październik 200519 l dzieki, weed - spox marduk- nie kazdy hc jest straight, ja nie jestem, a po % bo po % bylem jak to mazialem ;), w ogole mysle zeby zrobic wieksza pracke o moshu na cgtalkowa bitwe spectacular a tu kolejny maz na rano:
Napisano 31 Październik 200519 l misiek bardz fajny ten twoj nowy "styl" :] dawno nic nie wrzucalem, wiec jeden crap odemnie
Napisano 31 Październik 200519 l wyrobiłeś sie misiekhc, naprawde ladne spidy, wogóle ostatnio poziom wątku wzrosl diametralnie, az do chwili wrzucenia moich 3 groszy;)
Napisano 31 Październik 200519 l maciekG-jak patrze na tego speeda to zaluje ze nie wziolem z soba na swieta do domu paintera:(
Napisano 31 Październik 200519 l maciekG - ty to chyba sobie żartujesz - przepiękny klimat i wykonanie
Napisano 31 Październik 200519 l Niech Ci będzie... ale hc powstało dla ideologii... i ja tak hc postrzegam. Zresztą w moshu pijani goście mi np. przeszkadzają :|. A najgorzej jest jak koncert jest łączony hc i metal... wtedy już jest tragedia jak Ci długowłosi zaczynajarobić niewiadomo co ;) (przykładowo na Metal Union podczas występu Sunrise wyskoczył gość w sutannie i z pentagramem na barku ;) ). Ludzie tamta pracka jest miśkahc ;) - nie moja... Ale sobie zrobiłem własną inspirując się na jego... może jej sporo brakuje, ale... PS. Zapomniałbym - Misiekhc powodzenia... trzymam kciuki za tą prackę na cgtalk challange.
Napisano 31 Październik 200519 l giorgione: dzieki :D maciekG: wysmienite swiatlo i faktura... kolejnyspeed, stary wojownik/rycerz... poznaje paintera 9 :) pozdrawiam
Napisano 31 Październik 200519 l PS. Zapomniałbym - Misiekhc powodzenia... trzymam kciuki za tą prackę na cgtalk challange. dlaczego do jasnej cholery wszyscy polacy z max3d.pl sa faworyzowani na CGN, tylko nie ja?! xD
Napisano 31 Październik 200519 l swoje trzy grosze. co wy za pedzli uzywacie w tym painterze?:) mi wogole tam nic nie wychodzi masakra:D
Napisano 31 Październik 200519 l pskowron - znowu ladne kolorki, mnemon - ladne a tutaj totalna improwizacja, nie mialem pojecia co chce rysowac, tak sobie mazialem, spid pt. NIE LUBIE TYCH SAMOCHODÓW! :D:
Napisano 31 Październik 200519 l arturros: glownie uzywam oil pastels, blenders, palette knives... do paintera trzeba sie po prostu przyzwyczaic, pedzle dzialaja zupelnie inaczej niz w photoshopie, mam mniejsza konrole nad tym co rysuje... dlatego tez uzywam obu :). pozdro
Napisano 31 Październik 200519 l miskiek super :], ta stylistyka.. anji bardzo fajnie p_skowron swietne kolorki
Napisano 31 Październik 200519 l . . . - - - . . . witam , postanowiłem ukazać światłu dziennemu pare moich szkiców rysuje moze sumując max 10 H wiec kariera rysowanika tryb: wczesny. :) no a i jeszcze ostatnio taki digital paint : góry nieskonczony ale widac cos :)
Napisano 31 Październik 200519 l czasami jest tu zastój ale czasami jak odpalicie! aż się chce za piórko łapać :)
Napisano 1 Listopad 200519 l misiekhc: poprzednie duzo lepsze, zwlaszcza zegar nie leży. wert, ładniutkie ;-) kojarzy mi sie z jokerem z batmana ;P a tutaj coś mojego, jak bede miec kiedys sile, to to skoncze tak jak mialo byc ;P
Napisano 1 Listopad 200519 l wyjdzam, ale ze wzgledu na swietu zlapal mnie maly pomysl :) moze nie dopracowane, bo pozno robione :) JoKeR
Napisano 1 Listopad 200519 l i dwie krowy. dodam że krowy były mocno poirytowane moją obecnością, gdyby nie płot to byście mnie pewnie mogli teraz w szpitalu odwiedzać.
Napisano 1 Listopad 200519 l Yokeer - fajny pomysł :) Ania - fajne szkice tylko szkoda ze mało detali w nich , jak dla mnie , Roverek fajny
Napisano 1 Listopad 200519 l lord_saskybody - pomysl moze i fajny, ale pokico problem z wykonaniem :) moze kiedys wyjdzie mi lepiej zastanowie sie nad tym bo podoba mi sie ten speed concept lord - zawsze chcialem robic takie pracki ale nie wieddzialem jak sie do nich zabrac! JoKeR
Napisano 1 Listopad 200519 l ot taki nastrojowy kolornik ;) nic specjalnego, ale nie mam dzisiaj glowy na cos wiecej niz abstrakcja :] Pozatym na cmentarzu za oknem mniej wiecej tylko tyle widac xD
Napisano 1 Listopad 200519 l W cmentarnym klimacie: :D photoshop ofkors ps.: czy wy łupiecie głównie ze zdjęc?
Napisano 2 Listopad 200519 l oDD - szalony ziom ruless ;) Leander - Twoja aktualna rekomendacja wymiata :o