Smart_art Napisano 24 Styczeń 2006 Share Napisano 24 Styczeń 2006 Pracuje nad czym jeszcze nie skonczyłem bo mam duze broblemy z anatomią leżącego biustu(mały biuscik ma być) z widoku z góry "z lotu ptaka" :D i mam jeszcze problem z anatomia ramion. Zrobiłem fotke bo ze skanerem cos sie stało :] Allachy for ALL :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Misztela Napisano 24 Styczeń 2006 Share Napisano 24 Styczeń 2006 i takie cosik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cze_gewara Napisano 24 Styczeń 2006 Share Napisano 24 Styczeń 2006 teraz lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muody Napisano 24 Styczeń 2006 Share Napisano 24 Styczeń 2006 http://images3.fotosik.pl/15/tetq2q688o4c3k9b.png taki test, zeldlugopisem z tesco dwie godzinki gdzies, z przerwami na ziewanie, jedzenie i patrzenie w okno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Misztela Napisano 24 Styczeń 2006 Share Napisano 24 Styczeń 2006 no to ja dalej:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brolias Napisano 24 Styczeń 2006 Share Napisano 24 Styczeń 2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alien111 Napisano 24 Styczeń 2006 Share Napisano 24 Styczeń 2006 ciekawe czy ktos zalapie o co chodzi ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jokov Napisano 25 Styczeń 2006 Share Napisano 25 Styczeń 2006 niedokonczony, ale nie chce mi sie na razie go meczyc. artrage, mysza i troche ps Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Jaskólski Napisano 25 Styczeń 2006 Share Napisano 25 Styczeń 2006 fajne prace ludziska, ja nie mam czasu ostatnio :/ zapodam takiego paruminuciasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Jaskólski Napisano 25 Styczeń 2006 Share Napisano 25 Styczeń 2006 grayscale->duotone 0,3h :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Jaskólski Napisano 25 Styczeń 2006 Share Napisano 25 Styczeń 2006 pan Mietek / polgodzinki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Jaskólski Napisano 26 Styczeń 2006 Share Napisano 26 Styczeń 2006 blebleble Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 26 Styczeń 2006 Share Napisano 26 Styczeń 2006 maxymalna improwizacja: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kengi Napisano 27 Styczeń 2006 Share Napisano 27 Styczeń 2006 odd -> fajne konceptos amrun -> super te pyszczki, ladnie po formie kreche prowadzisz deus -> masz fajne pedzelki ;P a ja dozuce cos co wbrew pozorom nie ma zrodel inspiracji w king kongu, a w jednym z moich ulubionych filmow "misja", przypomnialem go sobie i sprobowalem cos dżunglowego namachac. . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smart Napisano 27 Styczeń 2006 Share Napisano 27 Styczeń 2006 ŁukaszJaskólski - kiedy wyczesa porządnbego zrobisz? , takiego wylizanego i kolorowego :) tablet + PS/30 min. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _Kreska_ Napisano 27 Styczeń 2006 Share Napisano 27 Styczeń 2006 fajna dzungla kengi, a co to za filme, ta misja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _Kreska_ Napisano 27 Styczeń 2006 Share Napisano 27 Styczeń 2006 a to jeszcze takiego brzydala z dzisiaj wrzuce... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniu Napisano 28 Styczeń 2006 Share Napisano 28 Styczeń 2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brolias Napisano 29 Styczeń 2006 Share Napisano 29 Styczeń 2006 http://img55.imageshack.us/my.php?image=masked32mg.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tRADEmARK Napisano 29 Styczeń 2006 Share Napisano 29 Styczeń 2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 29 Styczeń 2006 Share Napisano 29 Styczeń 2006 Kengi, cholera - napisz mi jak Ty to robisz :P Kocham taki styl :/ No i moja nedzna podrobka ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CIEKAWSKI Napisano 29 Styczeń 2006 Share Napisano 29 Styczeń 2006 witam serdecznie.. pieknie sie tu porobilo.. az mi przykro ze tam zadko mam czas cos naskrobac.. postaram sie to zmienic a na mily rozped taki bargrolek 15 min.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mant-raz Napisano 29 Styczeń 2006 Share Napisano 29 Styczeń 2006 jaskólski, kengi: pieknie trzymacie forme, to lubie :) a ja wreszcie znalazlem chwile w tym natloku obowiazkow: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maceo Napisano 29 Styczeń 2006 Share Napisano 29 Styczeń 2006 Dobra.. czas zacząć coś robić z rozwojem.. Zajebongo pracki siepiecie, więc będę miał motywacje.. Na początek trochę staroci.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sammael_at Napisano 30 Styczeń 2006 Share Napisano 30 Styczeń 2006 kurcze, fajne prace, zwlaszcza te dżunglowe mi sie podobaja:-) wrzucam takie cuś nazwane: ŚWIATYNIĄ PRZEDWIECZNEGO ZŁA I WYSTĘPKU. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tRADEmARK Napisano 30 Styczeń 2006 Share Napisano 30 Styczeń 2006 cos dla milosnikow sci-fi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapciuch Napisano 30 Styczeń 2006 Share Napisano 30 Styczeń 2006 Żołnierz. Trochę pokrzywiony bo bez referencji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mkaszpir Napisano 31 Styczeń 2006 Share Napisano 31 Styczeń 2006 zwara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapciuch Napisano 31 Styczeń 2006 Share Napisano 31 Styczeń 2006 Trzy speedy wojskowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mant-raz Napisano 31 Styczeń 2006 Share Napisano 31 Styczeń 2006 kaszpir: progresujesz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Navara Napisano 31 Styczeń 2006 Share Napisano 31 Styczeń 2006 Obejrzalam sobie poscik Mkaszpira i narysowalam sobie to bszybko jakis 5-15 minut Spodobal mi sie ten rysunek dlatego podobne narysowalam, wiem ze sie nie moze rownac...ale zawsze moje :) Troche kiepska jakos bo malowalam na 2500x2500 a zmniejszylam do 2000 czy tam 1500 do jakosci 3 (ps) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mkaszpir Napisano 1 Luty 2006 Share Napisano 1 Luty 2006 Navara :) 2500x2500 dobra rozdzielczość do malowania, ale potem najlepiej wykadrować i zmniejszać do np 800x800. Oczywyście przy speedach :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 1 Luty 2006 Share Napisano 1 Luty 2006 super Mkaszpir, zainspirowales mnie do chwycenia za tablet, sie kurzyl aha, pracke dedykuje goomisi, ona juz bedzie wiedziala czemu ;) szkic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Navara Napisano 1 Luty 2006 Share Napisano 1 Luty 2006 Kolejnt speed z serii inspiracje ;}(wiem ze beznadziejny ale moj :)) czas:5-15 minut :P Leander ty w psie robisz? Jak tak to jakie pedzle? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Misztela Napisano 1 Luty 2006 Share Napisano 1 Luty 2006 taki speed z referki:) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maceo Napisano 1 Luty 2006 Share Napisano 1 Luty 2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 2 Luty 2006 Share Napisano 2 Luty 2006 nie bijcie :D pierwszy w życiu 10 minutowy koń :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sammael_at Napisano 2 Luty 2006 Share Napisano 2 Luty 2006 chveti: nie bedziemy bić :) mkaszpir: to ostatnie de best ;-) leander: zachwyty ;p taki szybcior przed spaniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 3 Luty 2006 Share Napisano 3 Luty 2006 Prosba jest, zeby nie postowac bez obrazka, bo moderatorzy nie nadazaja z kasowaniem :) Navara: w psie robie. Zrobilem sobie kwadratowy brush jeden i nim jest caly szkic, a te zabrudzenia to brushe z http://brushes.cirratus.org/ sammael_at: Tutaj Cie, zdaje sie, sly przez chwile zachwalal nim zostal pozbawiony wpisu. Tez jestem za. Wyrozniaja sie te prace. Kupilem sobie pastele i wreszcie moge rysowac bialym na czarnym i czarnym na bialym. Fajna sprawa, problem z brakiem 'undo' znika ;) Studium do obrazu Jeffreya Jonesa. Obrazu nie moge znalezc, ale gdzies tu jest http://www.ulster.net/~jonesart/paintings.html. Polecam tego pana. A tak koncza ludzie z niedoborem snu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 3 Luty 2006 Share Napisano 3 Luty 2006 leander wypas na maxa i ten montaz po prostu boski klimat, !!!!!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peters Napisano 3 Luty 2006 Share Napisano 3 Luty 2006 mój pierwszy speed , na tym forum :) ołówek, kartka A4, chyba powyżej 10min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomzar Napisano 3 Luty 2006 Share Napisano 3 Luty 2006 hmm.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomzar Napisano 3 Luty 2006 Share Napisano 3 Luty 2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomzar Napisano 3 Luty 2006 Share Napisano 3 Luty 2006 LEANDER poprostu swietne :) jeszcze dwa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sammael_at Napisano 3 Luty 2006 Share Napisano 3 Luty 2006 tomzar: ja wiem ze to tak fajnie wrzucac wszystko co sie narysuje, ale tu chyba nie o to chodzi ;)) leander: BŁOGIE! :D:D okropnie mi sie podoba! (: :) a tutaj takie kwiatki wyszly przy okazji testowania nowego pendzla ;> [/url] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wert Napisano 4 Luty 2006 Share Napisano 4 Luty 2006 hehe, leander, ten numer z montażem fajowy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturros Napisano 4 Luty 2006 Share Napisano 4 Luty 2006 say hallo to your mamma ps. leander: fajne fajne skorzystalem z Twoje pomyslu i tez sobie zrobilem kwadratowego brusha;> wert: fajna mordka ale tamta poprzednia bardziej wpadla mi w oko:> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Belus Napisano 4 Luty 2006 Share Napisano 4 Luty 2006 Najnowszy mój speed z cyklu: fajnie mi się rysuje w Photoshopie (wcześniej próbowałem tylko w Painterze:-) http:// Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomzar Napisano 4 Luty 2006 Share Napisano 4 Luty 2006 sammael_at - to jedyne speedy jakie mam a tak ogolnie to waszym zdaniem w czym sie lepiej rysoje w "painterku" czy "ps cs"?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 4 Luty 2006 Share Napisano 4 Luty 2006 z cyklu : inspirujace rozmowy z Knyshą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi