lord_saskybody Napisano 13 Luty 2006 Share Napisano 13 Luty 2006 No i jak panowie i panie ?? :D edited: singh -> czy to malowałeś mychą czy tabletem ?? A pozatym witam serdecznie na forum i życzę Ci dobrych wiatrów na tym forum i niezwazaj czasami na komentarze (te złe) wyjadaczy tego forum bo czasem sa uszczypliwe. A co do pracki to taka se , nie powala i rozmyta strasznie , naszkicuj cos :) pstryk i niema mnie pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marluk Napisano 13 Luty 2006 Share Napisano 13 Luty 2006 Sporadycznie to robię-szkoda mi czasu na speedy, ale ten jakoś tak z nudów wyszedł ok 50-70 min. Może zrobie z tego jakiegoś arta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tRADEmARK Napisano 13 Luty 2006 Share Napisano 13 Luty 2006 Fajowy Marluk , lubie te klimaty. Ja bym troche zęby zmienił ale to kwestia gustu chyba :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LISEK Napisano 14 Luty 2006 Share Napisano 14 Luty 2006 No to ja biednie zaczynam, 3 minuty z cyklu łeb jak sklep... Musze zmienic program bo w tym nawet prosta kreska wyglada biednie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kengi Napisano 14 Luty 2006 Share Napisano 14 Luty 2006 ehh te zasady ze trzeba cos rysnac... no to moje komentarze do 100 sprzed mojego kolejnego bazgrola. :) _Kreska_ http://misja.filmweb.pl/ polecam Deus ... no co ty nie wiesz jak sie dziungle robi? troche nasionek, pare lat i stoi ;P fajnie ze sie i innym dziungla spodobala. thx. a tu utopilem kolegaalka, a tak zeby sie za bardzo nie wychylal ;P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
singh Napisano 14 Luty 2006 Share Napisano 14 Luty 2006 lord saskybody: rysowałem tabletem (dzięki za odezwę:) 1 godzina roboty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolegaalek Napisano 14 Luty 2006 Share Napisano 14 Luty 2006 nize godze sie na takie traktowanie mnie;P a w ogole to korzystajac z okazji- deus jak ty sie rozwinales, masta jestes z tymi widoczkami, duzy alach dla ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mkaszpir Napisano 14 Luty 2006 Share Napisano 14 Luty 2006 widać kolegaalek nie do końca był utopion 8) szybka przeróbka poprzedniego speeda co by ulec dniu dzisiejszemu, nie dajmy się zwariować :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kengi Napisano 14 Luty 2006 Share Napisano 14 Luty 2006 eh kolegaalku, mowilem zebys sie nie wychylal... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolegaalek Napisano 14 Luty 2006 Share Napisano 14 Luty 2006 heh jaka bitwa sie stworzyła:) skonczy sie jednak remisem, ponieważ moje zwłoki(a raczej ich zapach) dały jeszcze o sobie znać! dobranoc:) i przepraszam za jakosc tego, tworzyło sie 10 minut:p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Jaskólski Napisano 14 Luty 2006 Share Napisano 14 Luty 2006 Kengi i Alek rzeźniki jesteście :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 14 Luty 2006 Share Napisano 14 Luty 2006 Tego rodzaju bitwy byly swego czasu na webesteemie. Jak dla mnie fajny pomysl na pojedynki :) W osobnym watku oczywiscie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yookeer Napisano 14 Luty 2006 Share Napisano 14 Luty 2006 To i ja dorzuce cos od siebie :D w oddali widac mnie na nartach "lodowych" ujezdzajacego hmmm morsa? JoKeR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiold Napisano 15 Luty 2006 Share Napisano 15 Luty 2006 jeden wytworek mojej niewyspanej wyobrazni, stworzony b.rano moje tam takie "spidziki" przygotowane podczas wieczornych internackich rozrywek wraz ze sTORAKiem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 15 Luty 2006 Share Napisano 15 Luty 2006 kolegaalek: dzieki, ale jezeli chodzi o poziom ogolny, to chyba zostawiles mnie daleeeeeeko w tyle :( nawet Leru daje Ci rekomendacje :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
singh Napisano 15 Luty 2006 Share Napisano 15 Luty 2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bryndii Napisano 15 Luty 2006 Share Napisano 15 Luty 2006 ok witam wszystkich ladnie i serdecznie :P o to moj speedzik a zarazem pierwsza pracka tutaj :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tRADEmARK Napisano 16 Luty 2006 Share Napisano 16 Luty 2006 Deus ta zielona otchłań przypomina mi jeden z momentów w filmie "King Kong" P.Jacksona - bardzo klimatyczna ;) a ja wrzucam coś z innej beczki pod tytułem "Zabawa z bruszem..." :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablonardo Napisano 16 Luty 2006 Share Napisano 16 Luty 2006 mam nadzieje panowie, że wątek z ptaszkiem już się skończył:), bo jeszcze trochę i mielibyśmy drógą bitwę pod grónwaldem:D:D. Ja siępróbuje przełamać i nauczyć się rysować autka : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sammael_at Napisano 16 Luty 2006 Share Napisano 16 Luty 2006 deus : bardzo ladne robisz roslinkowe :-) podobia mi sie ;) takie cosik co bylo na polski, plakat - TELIMENA, cholera wyszlo prawie jakbym jakims filtrem robil ~~, tylko nie wiem czy to znaczy ze jestem straszna lama, czy to znaczy ze jestem taki super ;P pozdro600 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
singh Napisano 16 Luty 2006 Share Napisano 16 Luty 2006 zachciało mi się narysować postać :/ efekt, jak widać, mizerny. Być może ktoś podzieli się ze mną swoimi sposobemi na kolorowanie, bo ja chyba jestem w ślepej uliczce :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lord_saskybody Napisano 17 Luty 2006 Share Napisano 17 Luty 2006 There is no comment. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anomal Napisano 18 Luty 2006 Share Napisano 18 Luty 2006 Od tygodnia, jestem szczęśliwym posiadaczem tabletu [nie licząc wcześniejszego pentagrama od którego odechciewało się czegokolwiek..Fuj]!!! Dlatego postanowiłem przyłączyć się do waszego speedowania:_) Na razie mam dość ubogie doświadczenie i uczę się "przerysowując". Mój Warrior jest inspirowany pracą kogoś z tego forum [niestety nie znam nicka bo sciągałem tylko same obrazki...;/] Główny cel dla mnie jak na razie to zapoznanie się możliwościami "bruszy" i nie przejmowanie się rezultatami eksperymentów, co chyba widać...;_) inspiracja: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yookeer Napisano 19 Luty 2006 Share Napisano 19 Luty 2006 Joko iz jedna prace nie fotograficzna mam za soba to czas przyszedl na druga: Oto hardcorowy miejski latarnik :D:D:D JoKeR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 19 Luty 2006 Share Napisano 19 Luty 2006 Intryga z Ptasiorem i Kolegaalkiem trzeba przyznac trzymala poziom :D Mkaszpir: swietna ta twarzyczka, ogolnie charakterny obrazek, zapada w pamiec. Łukasz Jaskólski: niesamowite te Twoje szkice. Sposob uchwycenia sylwetki i ruchu dziecka idacego tylem genialne. Deus: Swietne to zielone. Niezle sie rozkreciles ostatnio. Ten kot byl wyjatkowy. lord_saskybody: faktycznie jeszcze not quite, ale don't give up a bedzie very good :) Anomal: Bardzo zgrabnie to namalowane jest. yookeer: Dynamika fajna i kompozycyjnie ciekawie obmyslone. Sposob nakladania plam tylko mi sie nie podoba, za male opacity i nie buduja sie bryly, tylko "brudno" sie robi. Olowki i akryle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Misztela Napisano 19 Luty 2006 Share Napisano 19 Luty 2006 czolem juz dawno tu nic nie zaszczepialem:) Łukasz Jaskólski - mile mile dla oczka leander - fajne bucisze:) deus - czekam na posatac:P bo wszelakie widoczki juz opanowales:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Misztela Napisano 19 Luty 2006 Share Napisano 19 Luty 2006 no i kolejna pracka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
singh Napisano 19 Luty 2006 Share Napisano 19 Luty 2006 15minutwy twór: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ptak Napisano 19 Luty 2006 Share Napisano 19 Luty 2006 Moja kolejna proba z nowym tabletem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marduk Napisano 20 Luty 2006 Share Napisano 20 Luty 2006 Wczoraj - ok 30min. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Misztela Napisano 20 Luty 2006 Share Napisano 20 Luty 2006 i kolejna pracka:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
singh Napisano 20 Luty 2006 Share Napisano 20 Luty 2006 łukasz misztela: czy ten gościu śsie kciuk ? :P dzika bestia na pustyni: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Misztela Napisano 20 Luty 2006 Share Napisano 20 Luty 2006 no to takie cosik:) jak komus to przeszkadza to przepraszam i niech da znac to usuniemy poscik:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 20 Luty 2006 Share Napisano 20 Luty 2006 takie małe cuś w przerwach pomiędzy nauką do egzaminów:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sammael_at Napisano 20 Luty 2006 Share Napisano 20 Luty 2006 marduk: fajne , ale robiles lepsze :) giorgione: a co to jest? :D a tu takie na sen lepszy, szybciorek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yookeer Napisano 21 Luty 2006 Share Napisano 21 Luty 2006 O to ja o 2 w nocy :D JoKeR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 21 Luty 2006 Share Napisano 21 Luty 2006 stanowczo za dlugo sie bawilem tym obrazkiem. Stanowczo za dlugo siedzialem przy szkicu (!), stanowczo za dlugo, jak na spida :/ Z postaciami mam powazny problem i za cholere nie moge sie z tego wyleczyc :( Jakies 2h :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Belus Napisano 21 Luty 2006 Share Napisano 21 Luty 2006 takie coś... chyba zrobię z tego full color + detal...:-) http:// Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KNYGHU Napisano 21 Luty 2006 Share Napisano 21 Luty 2006 pierwszy raz tutaj. autoportret tusz+woda+10min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Jaskólski Napisano 21 Luty 2006 Share Napisano 21 Luty 2006 leander, Łukasz M. : dzięki za dobre słowo Knyghu: good work i witamy w szybkich malowankach :P 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tRADEmARK Napisano 21 Luty 2006 Share Napisano 21 Luty 2006 sammael_art: fajna buzka, bardzo mi sie podoba twoj styl. ... a tu moje gęba :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Jaskólski Napisano 21 Luty 2006 Share Napisano 21 Luty 2006 znalazlem jakis zapomniany szkic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-Dino- Napisano 21 Luty 2006 Share Napisano 21 Luty 2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
singh Napisano 22 Luty 2006 Share Napisano 22 Luty 2006 Łukaszu Jaskólski:niesamowite są te twoje "świetlne" rysunki :) snieżny widoczek na szybko: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tRADEmARK Napisano 22 Luty 2006 Share Napisano 22 Luty 2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nogood Napisano 22 Luty 2006 Share Napisano 22 Luty 2006 kolo 20 min rysunek z natury hehe starszy:D papier sniadaniowy i sepia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lord_saskybody Napisano 23 Luty 2006 Share Napisano 23 Luty 2006 I would say: Bon voyage :D szkice poniekąd z głowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
singh Napisano 23 Luty 2006 Share Napisano 23 Luty 2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Belus Napisano 23 Luty 2006 Share Napisano 23 Luty 2006 1, 2, 3 ... próba nowych pędzelków.:-) [/url] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Jaskólski Napisano 23 Luty 2006 Share Napisano 23 Luty 2006 Singh: dzięki Nogood: superowy portret Belus: całkiem ciekawie to wygląda , jakis port? ja wrzucam taki kłejkowy pikczer (mam nadzieje ze trafilem w klimat:) : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi