Napisano 13 Luty 200619 l No i jak panowie i panie ?? :D edited: singh -> czy to malowałeś mychą czy tabletem ?? A pozatym witam serdecznie na forum i życzę Ci dobrych wiatrów na tym forum i niezwazaj czasami na komentarze (te złe) wyjadaczy tego forum bo czasem sa uszczypliwe. A co do pracki to taka se , nie powala i rozmyta strasznie , naszkicuj cos :) pstryk i niema mnie pozdrawiam
Napisano 13 Luty 200619 l Sporadycznie to robię-szkoda mi czasu na speedy, ale ten jakoś tak z nudów wyszedł ok 50-70 min. Może zrobie z tego jakiegoś arta.
Napisano 13 Luty 200619 l Fajowy Marluk , lubie te klimaty. Ja bym troche zęby zmienił ale to kwestia gustu chyba :P
Napisano 14 Luty 200619 l No to ja biednie zaczynam, 3 minuty z cyklu łeb jak sklep... Musze zmienic program bo w tym nawet prosta kreska wyglada biednie...
Napisano 14 Luty 200619 l ehh te zasady ze trzeba cos rysnac... no to moje komentarze do 100 sprzed mojego kolejnego bazgrola. :) _Kreska_ http://misja.filmweb.pl/ polecam Deus ... no co ty nie wiesz jak sie dziungle robi? troche nasionek, pare lat i stoi ;P fajnie ze sie i innym dziungla spodobala. thx. a tu utopilem kolegaalka, a tak zeby sie za bardzo nie wychylal ;P .
Napisano 14 Luty 200619 l nize godze sie na takie traktowanie mnie;P a w ogole to korzystajac z okazji- deus jak ty sie rozwinales, masta jestes z tymi widoczkami, duzy alach dla ciebie
Napisano 14 Luty 200619 l widać kolegaalek nie do końca był utopion 8) szybka przeróbka poprzedniego speeda co by ulec dniu dzisiejszemu, nie dajmy się zwariować :)
Napisano 14 Luty 200619 l heh jaka bitwa sie stworzyła:) skonczy sie jednak remisem, ponieważ moje zwłoki(a raczej ich zapach) dały jeszcze o sobie znać! dobranoc:) i przepraszam za jakosc tego, tworzyło sie 10 minut:p
Napisano 14 Luty 200619 l Tego rodzaju bitwy byly swego czasu na webesteemie. Jak dla mnie fajny pomysl na pojedynki :) W osobnym watku oczywiscie
Napisano 14 Luty 200619 l To i ja dorzuce cos od siebie :D w oddali widac mnie na nartach "lodowych" ujezdzajacego hmmm morsa? JoKeR
Napisano 15 Luty 200619 l jeden wytworek mojej niewyspanej wyobrazni, stworzony b.rano moje tam takie "spidziki" przygotowane podczas wieczornych internackich rozrywek wraz ze sTORAKiem!
Napisano 15 Luty 200619 l kolegaalek: dzieki, ale jezeli chodzi o poziom ogolny, to chyba zostawiles mnie daleeeeeeko w tyle :( nawet Leru daje Ci rekomendacje :D
Napisano 15 Luty 200619 l ok witam wszystkich ladnie i serdecznie :P o to moj speedzik a zarazem pierwsza pracka tutaj :D
Napisano 16 Luty 200619 l Deus ta zielona otchłań przypomina mi jeden z momentów w filmie "King Kong" P.Jacksona - bardzo klimatyczna ;) a ja wrzucam coś z innej beczki pod tytułem "Zabawa z bruszem..." :P
Napisano 16 Luty 200619 l mam nadzieje panowie, że wątek z ptaszkiem już się skończył:), bo jeszcze trochę i mielibyśmy drógą bitwę pod grónwaldem:D:D. Ja siępróbuje przełamać i nauczyć się rysować autka :
Napisano 16 Luty 200619 l deus : bardzo ladne robisz roslinkowe :-) podobia mi sie ;) takie cosik co bylo na polski, plakat - TELIMENA, cholera wyszlo prawie jakbym jakims filtrem robil ~~, tylko nie wiem czy to znaczy ze jestem straszna lama, czy to znaczy ze jestem taki super ;P pozdro600
Napisano 16 Luty 200619 l zachciało mi się narysować postać :/ efekt, jak widać, mizerny. Być może ktoś podzieli się ze mną swoimi sposobemi na kolorowanie, bo ja chyba jestem w ślepej uliczce :)
Napisano 18 Luty 200619 l Od tygodnia, jestem szczęśliwym posiadaczem tabletu [nie licząc wcześniejszego pentagrama od którego odechciewało się czegokolwiek..Fuj]!!! Dlatego postanowiłem przyłączyć się do waszego speedowania:_) Na razie mam dość ubogie doświadczenie i uczę się "przerysowując". Mój Warrior jest inspirowany pracą kogoś z tego forum [niestety nie znam nicka bo sciągałem tylko same obrazki...;/] Główny cel dla mnie jak na razie to zapoznanie się możliwościami "bruszy" i nie przejmowanie się rezultatami eksperymentów, co chyba widać...;_) inspiracja:
Napisano 19 Luty 200619 l Joko iz jedna prace nie fotograficzna mam za soba to czas przyszedl na druga: Oto hardcorowy miejski latarnik :D:D:D JoKeR
Napisano 19 Luty 200619 l Intryga z Ptasiorem i Kolegaalkiem trzeba przyznac trzymala poziom :D Mkaszpir: swietna ta twarzyczka, ogolnie charakterny obrazek, zapada w pamiec. Łukasz Jaskólski: niesamowite te Twoje szkice. Sposob uchwycenia sylwetki i ruchu dziecka idacego tylem genialne. Deus: Swietne to zielone. Niezle sie rozkreciles ostatnio. Ten kot byl wyjatkowy. lord_saskybody: faktycznie jeszcze not quite, ale don't give up a bedzie very good :) Anomal: Bardzo zgrabnie to namalowane jest. yookeer: Dynamika fajna i kompozycyjnie ciekawie obmyslone. Sposob nakladania plam tylko mi sie nie podoba, za male opacity i nie buduja sie bryly, tylko "brudno" sie robi. Olowki i akryle
Napisano 19 Luty 200619 l czolem juz dawno tu nic nie zaszczepialem:) Łukasz Jaskólski - mile mile dla oczka leander - fajne bucisze:) deus - czekam na posatac:P bo wszelakie widoczki juz opanowales:)
Napisano 20 Luty 200619 l no to takie cosik:) jak komus to przeszkadza to przepraszam i niech da znac to usuniemy poscik:D
Napisano 20 Luty 200619 l marduk: fajne , ale robiles lepsze :) giorgione: a co to jest? :D a tu takie na sen lepszy, szybciorek
Napisano 21 Luty 200619 l stanowczo za dlugo sie bawilem tym obrazkiem. Stanowczo za dlugo siedzialem przy szkicu (!), stanowczo za dlugo, jak na spida :/ Z postaciami mam powazny problem i za cholere nie moge sie z tego wyleczyc :( Jakies 2h :/
Napisano 21 Luty 200619 l leander, Łukasz M. : dzięki za dobre słowo Knyghu: good work i witamy w szybkich malowankach :P
Napisano 21 Luty 200619 l sammael_art: fajna buzka, bardzo mi sie podoba twoj styl. ... a tu moje gęba :P
Napisano 22 Luty 200619 l Łukaszu Jaskólski:niesamowite są te twoje "świetlne" rysunki :) snieżny widoczek na szybko:
Napisano 23 Luty 200619 l Singh: dzięki Nogood: superowy portret Belus: całkiem ciekawie to wygląda , jakis port? ja wrzucam taki kłejkowy pikczer (mam nadzieje ze trafilem w klimat:) :