Napisano 24 Listopad 200321 l No aż \"wesole\" to jeszcze nie jest, ale mozesz to zmienić dodając wikingowi chmurke z przykładowym tekstem \"gdzie ta cholerna zjeżdżalnia?!\" albo klasycznie - \"czekaj czekaj.. czy ja nie zostawiłem włączonego żelazka..?\" Albo jeszcze inne: - \"Wow, leander ma już ponad 500 postów a ja jeszcze niczego w życiu nie osiągnąłem.. Na Thora!\"
Napisano 25 Listopad 200321 l oj kooba, kooba twoj speed jest tu : http://wacom.transit.pl/modules.php?name=coppermine&file=displayimage&album=2&pos=16 czy to twoje czy też zżynales przyznaj sie! :D pozdrawiam
Napisano 25 Listopad 200321 l To Kooby na pewno. Jest tam też jego praca z Corela, a pokazywał siateczkę.
Napisano 25 Listopad 200321 l mw4d - wszystkie prace, które gdzieś dawałem są moje :) Oczywiście, że zżynałem :) ze swojej własnej pracki :) Cholera nie lubię jak mnie ktoś posądza o plagiat, na jakiej podstawie i po co? - dla niedowiarków szkic na którym powstał obrazek:
Napisano 26 Listopad 200321 l Nie mialem na mysli ze zzynales na stowe zapytalem sie z ciekawosci czy to twoje :) pozdro
Napisano 26 Listopad 200321 l oj ... jedziecie ostro! Kooba: nie wiedzialem ze wydales ksiazeczke z prackami :] Leander: co pracki \"hej nananana\" - podobaja mi sie zywe kolory!
Napisano 26 Listopad 200321 l dzieks, a teraz cos zupelnie z innej beczki bardzo wesołe wejscie do piekła, nie ?
Napisano 26 Listopad 200321 l Brawo oDD... niezłe... moje przypuszczenie na temat tła....- oDD podpisał cyrograf z Diabłem i jego umiejętności rysowania tła wybiegają poza naszą wyobraźnię... pozdrawiam...
Napisano 26 Listopad 200321 l oDD, 2/3 rodzaje brusha, scattering, do tego miejscami sharpen i watercolor, popraw jeśli się myle :)
Napisano 27 Listopad 200321 l oDD fajna pracka, ale jakos \"znosi\" te tlumy na lewo :] Czyzby w wejsciu byly dwa kierunki? Tylko ze nikt nie wychodzi :] Pozdrawiam
Napisano 28 Listopad 200321 l w ostatniej pracy odd`a chyba malo widoczni sa ludzie - nie zobaczylem ich za pierwszym razem :D... co do 2 sciezek - moze to aluzja, ze i dobrzy i zli ida do piekla :P.
Napisano 28 Listopad 200321 l fakture uzyskuje uzywajac brushy z photoshopa. Czasami tez dodaje jakis inny obrazek na najwzyzszej warstwie ustawiam go na jakis tryb (naprzyklad overlay) i daje widocznosc na pare procent. Dzieki temu praca zyskuje dodatkowe barwy i fakture. Poprostu caly czas sobie eksperymentuje. cos szybkiego i brzydkiego
Napisano 29 Listopad 200321 l oDD das ist welt majsterszaft :) Nadal nie wiem czemu nie chcesz popracowac nad czyms większym :) A tu cos innego niz zwykłem:
Napisano 30 Listopad 200321 l tak patrzę na te Wasze pracki i wyjść z podziwu nie mogę :) a czy wszyscy z Was używają Photoshopa ?? czy jest może chociaż jedna osoba, która rysuje w PaintShopPro ?? pytam, bo ja akurat mam to drugie :) pozdrawiam [piwo] P.S. muszę przyznać, że najbardziej przypadły mi do gustu rysunki Tigera1313, jesteś dla mnie mistrzem i tyle :P:)[piwo]
Napisano 1 Grudzień 200321 l witam! Już od jakiegoś czasu patrzę jak się tu pokazują coraz ciekawsze obrazki. Ja też postanowiłem coś zrobić:D:cool:. Oto mój pojazd.
Napisano 1 Grudzień 200321 l bardzo ladnie- mi sie podoba... Tiger dla mnie tez jestes mistrzem. I bigle oczywiscie...
Napisano 1 Grudzień 200321 l Nostro, no proszę :) a właśnie miałem zaproponować, żeby ktoś jakiś samochód narysował [lol2]
Napisano 1 Grudzień 200321 l A ja mialem napisac, ze juz nawet do speedow, naszego malego getta wkradaja sie pojazdy ;(
Napisano 2 Grudzień 200321 l ale nie martw sie nie sa tak wspaniale jak prawdziwe speedy, np ten - coto w ogole jest :/ do tego malowalem ze szkica - im wery skiled qrde ;{
Napisano 3 Grudzień 200321 l nie no dobry speed, dynamiczny :D wyglada jakby mial stycznosc z monstertrackami :D
Napisano 3 Grudzień 200321 l Loozack to mialo pokazac jak bardzo samochody niepasuja do _tego dzialu_ speedow imho :D bo tu wszyscy raczej postacie robia, albo podobne zeczy ale chyba cos mi nie wyszlo ps. a moze by tak jakis master namalowal samochodzik? ;) hm? :) a moze nowy watek z pojazdami :p
Napisano 3 Grudzień 200321 l \"And I will strike down upon theewith great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the Lord when I lay my vengeance upon you\" .. czyli Priest z \"Gangów Nowego Jorku\"
Napisano 3 Grudzień 200321 l Tego cienia tu nie powinno byc, bo sie speedzik sie płaski CI zrobił. No i czadowy ksiadz;)
Napisano 3 Grudzień 200321 l MRC, w tym wypadku też uważam, że samochody nie bardzo tu pasują... właśnie zacząłem tu od jakiegoś czasu zaglądać, żeby oderwać się od nich, więc chętnie pooglądam na tym wątku wszystko co nie jeździ :D pozdrawiam [piwo]
Napisano 3 Grudzień 200321 l Dzięki Tiger. Miałem nie poprawiać, ale żeby się za mną nie ciągneło - odsunąłem i rozmyłem cień. Krzyż jednak ciągle jakby z innej bajki.
Napisano 5 Grudzień 200321 l zeby sprawiedliwosci stalo sie za dosc, rzucam szybkiego koncepta na autko miejskie
Napisano 6 Grudzień 200321 l Tak z innej beczki zrobiłem taczkę. Ważne, że na kółkach i nie odstaje od aktualnych trendów :) tym razem farbami wodnymi (tempere), to jedna z moich pierwszych prac farbami, ale w pomniejszeniu (zdjęcie webcamerą) wygląda znośnie :)
Napisano 7 Grudzień 200321 l nie lubie takich abstrakcyjnych prac, pare linni i niewiadomo o co chodzi pokaz cos bardziej realistycznego pozdro
Napisano 7 Grudzień 200321 l Do mnie przemawia, rozweseliła mnie ta praca :) Przypomina rysunki z filmów Beatlesów, a tamci tylko o miłości śpiewali, więc z tematem też trafiłeś w 10-tke :)
Napisano 7 Grudzień 200321 l mw4d speed nie ogranicza sie tylko do realizmu :) fotoas, szkoda mi tylko tego tła, w pracce takie ciach.
Napisano 7 Grudzień 200321 l tak wiem ze sie nieogranicza :), IMO mnie sie to niepodoba :) malunek to malunek chce zobaczyc wiecej :) pozdro
Napisano 7 Grudzień 200321 l :o Flash+Photoshop.Dzwiedziu z Osiedla Swoboda:) a z tylu dres ktoremu wsadzil baseball\'a(?) w du***:D(pierwsze numery Produktu). Swiateczny nastroj.Tlko kraty na koszyli brak:(.
Napisano 7 Grudzień 200321 l ScatMax: Swietne! Uwielbiam taki styl! Poprosze wiecej, ale z jakims sensownym tlem, ew. otoczeniem, bo bialy przyprawia mnie o dreszcze;)
Napisano 7 Grudzień 200321 l A dobra jeszcze takie cos ma chyab z miesiac:).Flash. Miny/pozy przypadkowe. Moze ktos chce avatarka?:)