leander Napisano 24 Listopad 2003 Share Napisano 24 Listopad 2003 No aż \"wesole\" to jeszcze nie jest, ale mozesz to zmienić dodając wikingowi chmurke z przykładowym tekstem \"gdzie ta cholerna zjeżdżalnia?!\" albo klasycznie - \"czekaj czekaj.. czy ja nie zostawiłem włączonego żelazka..?\" Albo jeszcze inne: - \"Wow, leander ma już ponad 500 postów a ja jeszcze niczego w życiu nie osiągnąłem.. Na Thora!\" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufooox Napisano 25 Listopad 2003 Share Napisano 25 Listopad 2003 oj kooba, kooba twoj speed jest tu : http://wacom.transit.pl/modules.php?name=coppermine&file=displayimage&album=2&pos=16 czy to twoje czy też zżynales przyznaj sie! :D pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly Napisano 25 Listopad 2003 Share Napisano 25 Listopad 2003 oDD ...brawo..wiking niczego sobie pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 25 Listopad 2003 Share Napisano 25 Listopad 2003 To Kooby na pewno. Jest tam też jego praca z Corela, a pokazywał siateczkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiggles Napisano 25 Listopad 2003 Share Napisano 25 Listopad 2003 heheh popieram dodac dymek o Leanderze :D[lol2][lol2][lol2] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kooba Napisano 25 Listopad 2003 Share Napisano 25 Listopad 2003 mw4d - wszystkie prace, które gdzieś dawałem są moje :) Oczywiście, że zżynałem :) ze swojej własnej pracki :) Cholera nie lubię jak mnie ktoś posądza o plagiat, na jakiej podstawie i po co? - dla niedowiarków szkic na którym powstał obrazek: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufooox Napisano 26 Listopad 2003 Share Napisano 26 Listopad 2003 Nie mialem na mysli ze zzynales na stowe zapytalem sie z ciekawosci czy to twoje :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 26 Listopad 2003 Share Napisano 26 Listopad 2003 oj ... jedziecie ostro! Kooba: nie wiedzialem ze wydales ksiazeczke z prackami :] Leander: co pracki \"hej nananana\" - podobaja mi sie zywe kolory! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kooba Napisano 26 Listopad 2003 Share Napisano 26 Listopad 2003 Adek -o jakiej książeczce mówisz ? - bo nie za bardzo kumam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oDD Napisano 26 Listopad 2003 Share Napisano 26 Listopad 2003 dzieks, a teraz cos zupelnie z innej beczki bardzo wesołe wejscie do piekła, nie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrc Napisano 26 Listopad 2003 Share Napisano 26 Listopad 2003 jak sie robi takie tla :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly Napisano 26 Listopad 2003 Share Napisano 26 Listopad 2003 Brawo oDD... niezłe... moje przypuszczenie na temat tła....- oDD podpisał cyrograf z Diabłem i jego umiejętności rysowania tła wybiegają poza naszą wyobraźnię... pozdrawiam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 26 Listopad 2003 Share Napisano 26 Listopad 2003 oDD, 2/3 rodzaje brusha, scattering, do tego miejscami sharpen i watercolor, popraw jeśli się myle :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fr3d3k Napisano 27 Listopad 2003 Share Napisano 27 Listopad 2003 oDD fajna pracka, ale jakos \"znosi\" te tlumy na lewo :] Czyzby w wejsciu byly dwa kierunki? Tylko ze nikt nie wychodzi :] Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gab3d Napisano 27 Listopad 2003 Share Napisano 27 Listopad 2003 1000 bledow i syf :P no ale co mi tam :) 10 minut mysza w fotoszopie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Max Schreck Napisano 28 Listopad 2003 Share Napisano 28 Listopad 2003 Fajne oczy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 28 Listopad 2003 Share Napisano 28 Listopad 2003 w ostatniej pracy odd`a chyba malo widoczni sa ludzie - nie zobaczylem ich za pierwszym razem :D... co do 2 sciezek - moze to aluzja, ze i dobrzy i zli ida do piekla :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oDD Napisano 28 Listopad 2003 Share Napisano 28 Listopad 2003 fakture uzyskuje uzywajac brushy z photoshopa. Czasami tez dodaje jakis inny obrazek na najwzyzszej warstwie ustawiam go na jakis tryb (naprzyklad overlay) i daje widocznosc na pare procent. Dzieki temu praca zyskuje dodatkowe barwy i fakture. Poprostu caly czas sobie eksperymentuje. cos szybkiego i brzydkiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 29 Listopad 2003 Share Napisano 29 Listopad 2003 oDD das ist welt majsterszaft :) Nadal nie wiem czemu nie chcesz popracowac nad czyms większym :) A tu cos innego niz zwykłem: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 30 Listopad 2003 Share Napisano 30 Listopad 2003 tak patrzę na te Wasze pracki i wyjść z podziwu nie mogę :) a czy wszyscy z Was używają Photoshopa ?? czy jest może chociaż jedna osoba, która rysuje w PaintShopPro ?? pytam, bo ja akurat mam to drugie :) pozdrawiam [piwo] P.S. muszę przyznać, że najbardziej przypadły mi do gustu rysunki Tigera1313, jesteś dla mnie mistrzem i tyle :P:)[piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
motyll Napisano 1 Grudzień 2003 Share Napisano 1 Grudzień 2003 witam! Już od jakiegoś czasu patrzę jak się tu pokazują coraz ciekawsze obrazki. Ja też postanowiłem coś zrobić:D:cool:. Oto mój pojazd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WavaMiva Napisano 1 Grudzień 2003 Share Napisano 1 Grudzień 2003 bardzo ladnie- mi sie podoba... Tiger dla mnie tez jestes mistrzem. I bigle oczywiscie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 1 Grudzień 2003 Share Napisano 1 Grudzień 2003 Uuuu... Bigle, ktos Ci tu splendor podkrada ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 1 Grudzień 2003 Share Napisano 1 Grudzień 2003 Nostro, no proszę :) a właśnie miałem zaproponować, żeby ktoś jakiś samochód narysował [lol2] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 1 Grudzień 2003 Share Napisano 1 Grudzień 2003 A ja mialem napisac, ze juz nawet do speedow, naszego malego getta wkradaja sie pojazdy ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 1 Grudzień 2003 Share Napisano 1 Grudzień 2003 ...wasn\'t me [cfaniak] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrc Napisano 2 Grudzień 2003 Share Napisano 2 Grudzień 2003 ale nie martw sie nie sa tak wspaniale jak prawdziwe speedy, np ten - coto w ogole jest :/ do tego malowalem ze szkica - im wery skiled qrde ;{ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiggles Napisano 2 Grudzień 2003 Share Napisano 2 Grudzień 2003 no to mialo byc chyba autko, ale wyglada jak by je ktos kopnal :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 3 Grudzień 2003 Share Napisano 3 Grudzień 2003 MRC, czymś takim obniżasz poziom tego topica :P;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufooox Napisano 3 Grudzień 2003 Share Napisano 3 Grudzień 2003 nie no dobry speed, dynamiczny :D wyglada jakby mial stycznosc z monstertrackami :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrc Napisano 3 Grudzień 2003 Share Napisano 3 Grudzień 2003 Loozack to mialo pokazac jak bardzo samochody niepasuja do _tego dzialu_ speedow imho :D bo tu wszyscy raczej postacie robia, albo podobne zeczy ale chyba cos mi nie wyszlo ps. a moze by tak jakis master namalowal samochodzik? ;) hm? :) a moze nowy watek z pojazdami :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 3 Grudzień 2003 Share Napisano 3 Grudzień 2003 \"And I will strike down upon theewith great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the Lord when I lay my vengeance upon you\" .. czyli Priest z \"Gangów Nowego Jorku\" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 3 Grudzień 2003 Share Napisano 3 Grudzień 2003 Tego cienia tu nie powinno byc, bo sie speedzik sie płaski CI zrobił. No i czadowy ksiadz;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 3 Grudzień 2003 Share Napisano 3 Grudzień 2003 MRC, w tym wypadku też uważam, że samochody nie bardzo tu pasują... właśnie zacząłem tu od jakiegoś czasu zaglądać, żeby oderwać się od nich, więc chętnie pooglądam na tym wątku wszystko co nie jeździ :D pozdrawiam [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 3 Grudzień 2003 Share Napisano 3 Grudzień 2003 Dzięki Tiger. Miałem nie poprawiać, ale żeby się za mną nie ciągneło - odsunąłem i rozmyłem cień. Krzyż jednak ciągle jakby z innej bajki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufooox Napisano 5 Grudzień 2003 Share Napisano 5 Grudzień 2003 dziwny ten sztylet :/ ale wogole to ladne brafcia leanderku :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomur Napisano 5 Grudzień 2003 Share Napisano 5 Grudzień 2003 zeby sprawiedliwosci stalo sie za dosc, rzucam szybkiego koncepta na autko miejskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 6 Grudzień 2003 Share Napisano 6 Grudzień 2003 Tak z innej beczki zrobiłem taczkę. Ważne, że na kółkach i nie odstaje od aktualnych trendów :) tym razem farbami wodnymi (tempere), to jedna z moich pierwszych prac farbami, ale w pomniejszeniu (zdjęcie webcamerą) wygląda znośnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufooox Napisano 6 Grudzień 2003 Share Napisano 6 Grudzień 2003 wow niezle sam widzisz jak Ci do dobrze idzie, brawo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 6 Grudzień 2003 Share Napisano 6 Grudzień 2003 nie no ludzie, nie wierzę :o co tu się dzieje :) [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fotoas Napisano 7 Grudzień 2003 Share Napisano 7 Grudzień 2003 I feel Love Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufooox Napisano 7 Grudzień 2003 Share Napisano 7 Grudzień 2003 nie lubie takich abstrakcyjnych prac, pare linni i niewiadomo o co chodzi pokaz cos bardziej realistycznego pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 7 Grudzień 2003 Share Napisano 7 Grudzień 2003 Do mnie przemawia, rozweseliła mnie ta praca :) Przypomina rysunki z filmów Beatlesów, a tamci tylko o miłości śpiewali, więc z tematem też trafiłeś w 10-tke :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 7 Grudzień 2003 Share Napisano 7 Grudzień 2003 mw4d speed nie ogranicza sie tylko do realizmu :) fotoas, szkoda mi tylko tego tła, w pracce takie ciach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufooox Napisano 7 Grudzień 2003 Share Napisano 7 Grudzień 2003 tak wiem ze sie nieogranicza :), IMO mnie sie to niepodoba :) malunek to malunek chce zobaczyc wiecej :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scatmax Napisano 7 Grudzień 2003 Share Napisano 7 Grudzień 2003 :o Flash+Photoshop.Dzwiedziu z Osiedla Swoboda:) a z tylu dres ktoremu wsadzil baseball\'a(?) w du***:D(pierwsze numery Produktu). Swiateczny nastroj.Tlko kraty na koszyli brak:(. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 7 Grudzień 2003 Share Napisano 7 Grudzień 2003 ScatMax: Swietne! Uwielbiam taki styl! Poprosze wiecej, ale z jakims sensownym tlem, ew. otoczeniem, bo bialy przyprawia mnie o dreszcze;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufooox Napisano 7 Grudzień 2003 Share Napisano 7 Grudzień 2003 robiles mysza? fajny klimat ladna pracka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scatmax Napisano 7 Grudzień 2003 Share Napisano 7 Grudzień 2003 :) Drug:Niedlugo moze cos znowu zrobie:) Mw4d:Mysz:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scatmax Napisano 7 Grudzień 2003 Share Napisano 7 Grudzień 2003 A dobra jeszcze takie cos ma chyab z miesiac:).Flash. Miny/pozy przypadkowe. Moze ktos chce avatarka?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi