Napisano 20 Marzec 200618 l leander: Twój komantarz nie zawiera rysunku (zapoznaj się z regulaminem wątku)
Napisano 20 Marzec 200618 l Remedy: Dzieki za interwencje! Juz biore sprawy w swoje rece.. leander: Twój komantarz nie zawiera rysunku (zapoznaj się z regulaminem wątku) urwisie jeden Moze kogos zainteresuje ta wymiana zdan ze skasowanych postów: Tiger, mozesz dac link do tych "barontierowych brushy" ? >> http://www.barontieri.com/atelier.htm Paint to post, a przy okazji chcialem zadzialac na wasze pierwotne instynkty, czyli kadr z Dirty Dancing.
Napisano 20 Marzec 200618 l WoW ludzie WoW Amrun super klimat Ja dalej kombinuje w fotoszopie taki zjazd:)
Napisano 20 Marzec 200618 l kurzce tiger kozak ma swietne kolorki, musialem to napisac :) p2p, jakis tam szkicyk ze szkoly, baardzo speed
Napisano 21 Marzec 200618 l ot taki masterpiece ode mnie :] cos te barontierowe brushe nie chca dzialac na moim szopie :/ Musialem "recznie" je przenosic na podstawie ksztaltu :(
Napisano 21 Marzec 200618 l Tiger, Kenghi,Lukasz Jaskólski, all - świetna robota A to moj rycerzyk - mial byc steamowy robot, ale w trakcie rysowania zmienil sie pomysl.
Napisano 21 Marzec 200618 l Widze, że ostatnio znowu panuje urodzajny okres dla tego wątku ;). Coś ode mnie:
Napisano 21 Marzec 200618 l fajna kolorystyka Deus ;) Wojtala- to jest speed ? wow MaciekG- fajne :D Marduk- ekstra ;) czuc klimat :D Smart_art- szkoda ze nie dokonczyles grim666 - ta reka troche dziwna ;) jakby nieproporcjonalna, bardzo fajne kolory i ode mnie speedzik- czarnobialy,, tuszu kolorowego mi zabraklo ;p ;) . brusha wlasnego sobie wymodzilem:D : pozdro
Napisano 21 Marzec 200618 l wojtala- super;) caspik- podobaja mi sie kolory w poprzednim landsztafcie;) tiger- dzieki za brushe:) stestuje je w nastepnym speedzie jak bede machal;) dawno nic nie wrzucalem. tym razem b&w
Napisano 21 Marzec 200618 l Jeśli godzinka machania myszką to speed to jest "SPEEED ".No i pierwsza pracka na forum :)
Napisano 22 Marzec 200618 l dawno mnie tu nie bylo ;) Rysunek dla kolezanki na poprawe humoru bo duzego dola miala.
Napisano 22 Marzec 200618 l fajnie się dzieje chłopaki , tak trzymac ! o Tlaloc kope lat :) ja poszedłem na łatwizne i zeskanowałem stare bazgroły [czasu nie mam na nic innego :( ]
Napisano 22 Marzec 200618 l Łukasz Jaskólski:Świetne szkice. Coś ode mnie (inspiracja pewnie widoczna): I szybki koncept z błędami anatomicznymi (zamierzone nie były, ale ...)
Napisano 22 Marzec 200618 l co prawda wrzucalem tego speeda juz do "Daily speed session" ale chcialem co nie co napisac ,wiec tutaj tez wrzuce , zeby mi posta nie skasowali szanowni moderatorzy ;) arturros - ah szkoda ze nie w kolorku ;( zeet- fajne , ale razi mnie blur- jak to leander nazwal - "maślane" malowanie?:D Tlaloc- ekstra no :D, piekny koteczek, az mi sie humor poprawil ;p Łukasz Jaskólski-no kreska naprawde fajowa, "druga strona" jest super ;) nogood-trzyma klimat, :D lata 60' , sex&drugs&rock'n'roll ;) Gradir-troche dziwne swiatlo - kolorki podobne jak w avatarze ;p Marduk- swietny enviroment ;) IMO koles sie troche kupy nie trzyma-troche odstaje od reszty. ale jest wypass ;D, ten drugi speed taki klimatyczny ale juz nie taki fajny jak ten pierwszy ;) 10-15 min + myszka + ps pozdro
Napisano 23 Marzec 200618 l Łukasz fajne szkice Tlaloc mnie tez poprawiles troche humor :) Caspik ładne widoki Zawsze mi sie cos nie wyswietla tym razem pracki Marduka :( Ode mnie takie krasnoludy na nowy serwer oby był lepszy niz stary:).
Napisano 23 Marzec 200618 l Wojtala:Świetny, monumentalny i dynamiczny kadr. Kolejny dzień - kolejny speed.
Napisano 23 Marzec 200618 l Brak mi słów na to co jest wyżej pikne ot i co :))) . . . Po prostu wymiatacie, Ołówek + Skaner + Podmalówka w PS około 1h ;((( . >>Amrum: czy już w drogę Tobie czas ;)), ja mam to już za sobą :)
Napisano 23 Marzec 200618 l uuu grubo :) sie dzieje a ja z braku czasu takiego szybkigo trutnia zrobilem
Napisano 23 Marzec 200618 l takie w sumie nie wiadomo co i niewiadomo po co. chcialem anatomie pocwiczyc... wlasciwie sam nei wiem jak wyszlo.. nogood- super;) podoba mi sie kreska. zawsze mi sie taka podobala :]
Napisano 23 Marzec 200618 l Nastepne 15 min walki myszką:P Wiem ze moze za mocno ta góra przepicowana jest ale to jest tylko próby technik :) POZDRO
Napisano 24 Marzec 200618 l Panowie bardzo fajne pracki:) a ja takiego speeda farbkami akrylowymi:) a na zywca lepiej to wyglada:(jedna fotka zabiera kolory:( pozdro
Napisano 24 Marzec 200618 l ładnie sie tu dzieje takie krasnalki przy użyciu kredki (rysowałem w przerwach w robocie przez 2 dni ;)
Napisano 25 Marzec 200618 l ...po przeczytaniu książki H.P.Lovecrafta jakoś mnie tak naszła chęć nabazgrania czegoś dziwnego, a o to i efekt ^^ (najprawdopodobniej przedstawia onyxową figurke w otwartej skrzyni :P) PS. mayk robocik fajny, moze tak jeszcze dokladka :)
Napisano 25 Marzec 200618 l Eh albo ja coraz gorzej rysuje albo wy coraz lepiej takie cos z nudów bez weny :/