Napisano 16 Czerwiec 200618 l Leszke_lenia-ciekawie kolory dobrałeś. a tu, z serii nic mi sie nie chce:
Napisano 16 Czerwiec 200618 l Nudzilo mi sie w pracy wiec skrobalem sobie takie cos grubym markerem na kartonie jakims...i zrobilem fotki telefonem wiec jakos nie zachwyca :D
Napisano 16 Czerwiec 200618 l cóż... chciałem nic nie napisac, ale wyskakuje komunikat, ze "the message you have entered is too short..."
Napisano 18 Czerwiec 200618 l Witam. Chyba kompozycja coś mi tu szwankuje...Może macie jakiś pomysł; jak dalej to pociągnąć? Pozdrawiam.
Napisano 18 Czerwiec 200618 l kipalol -> yyy.. od czego by tu zacząć... :) cuś na przypomnienie się, na koncept to sie chyba nie nadaje:
Napisano 18 Czerwiec 200618 l smart: minimalizm i jest ladnie, tiger: fajne ;] Lacedemon: czyzby inspiracja Norbergiem (http://forums.cgsociety.org/showthread.php?t=326753) ?
Napisano 19 Czerwiec 200618 l Tematyka ta sama- to wszystko. Witam. wrzucam dwa szkice. Korzystam z takich swobodnych pracek komponując większe załozenia. Pozdrawiam.
Napisano 19 Czerwiec 200618 l Cześć wszystkim, przyłączam się i wrzucam swoje pierwsze speed painting:) .
Napisano 19 Czerwiec 200618 l pbx, witam witam pozytywne rysunki :) A ja chyba musze się wziąść porządnie za anatomię...
Napisano 21 Czerwiec 200618 l to ja kome :D nie chce mi sie z AGa wylogowywac a ponizej mooj pierwszy tablet, y o !
Napisano 22 Czerwiec 200618 l Kome wymiatasz :D. Intrygujący pies(?) :) Koncept był mi potrzebny do modelu; Pozdr.
Napisano 22 Czerwiec 200618 l weedlog Ty tak na powaznie sie bierzesz za lendskejpy?? bo jak tak, to ja sie musze wziac za anatomie =) za 10 lat bedzie dobrze przeciez nie? ;-) costam, rozne punkty widzenia czyli schizofrenia ;-) :
Napisano 24 Czerwiec 200618 l hehe. grim666, teraz juz wiem ze te 3 6 w Twoim nicku to nie przypadek...
Napisano 26 Czerwiec 200618 l Jeśli kiedyś będziecie kapać się w mętnej wodzie jeziora Lubowidz też może takie cos zobaczycie ;]
Napisano 26 Czerwiec 200618 l kipalol -> Wierzaj mi albowiem gardło sobie podrzynam Dibbler, pod skorupą tego, no, no właśnie, pod skorupą, w mrocznych odmentach poznańskiej Ankh, tfu.. Warty pływają nieskończenie bardziej plugawe abominacje, na przykład widoczna tutaj mroczna rzodkiew chaosu.. tego, no, tak, to nie ja, to wina sesji... ;)
Napisano 27 Czerwiec 200618 l patrząc z zazdrością na prace lacedemon'a przypomniałem sobie o moim tablecie. 20 min takie cos [/url]
Napisano 27 Czerwiec 200618 l mkaszpir: ten szkic wyzej ciekawie wyszedl. pan i jego pies :) Przy okazji zapraszam na moja strone: http://www.levangallery.com/
Napisano 28 Czerwiec 200618 l o jakże ja dawno nic nie malowalem.. juz nie pamiętam jak sie piorko trzyma :), trzeba sie rozgrzac..
Napisano 28 Czerwiec 200618 l taki tam malunek z okazji porazki na ASP wrrrrrrrrr 24 punkty wiecej i bym był studentem...
Napisano 28 Czerwiec 200618 l szkice olówkiem(scans) 1.Morda Retusz w PS Orginalne nasycenie skanu 2.Flower of return... komentarze mile widziane...
Napisano 28 Czerwiec 200618 l jak komentarze mile widziane to powiem, ze spoko mo cos takiego w sobie... [moze braz, dziewczyny to lubia]. BigSizeImg-> http://img518.imageshack.us/img518/2710/nam677jq.jpg
Napisano 28 Czerwiec 200618 l ...i po sesji, wkoncu moge sie zajac czyms co lubie :P :) (po przeczytaniu komiksu Hellraisera cos mnie tak naszlo :)) --EDIT-- ...i w kolorkach :) (zębów już mi się nie chciało "kolorować" :P)
Napisano 28 Czerwiec 200618 l Mroczne, a to moja propozycja twojej pracki bardziej wypukła czyż nie ? Edit: tRADEmARK -> niewiem jak inni forumowicze ale ja urzęduje na LCD(notebook) wiec mam jaskrawsze barwy i to naprawde lepiej wyglada , a jak patrzylem u kumpeli na normalnym monitorze to malo widac róznice , ciemno jak niewiem. Wiec tRADEmARK , jest nas 2 przeciw Levan , wiec dobra nasza co do widocznych zmian.
Napisano 28 Czerwiec 200618 l maciekG: cos ciekawego sie dzieje w tym obrazku, ale za malo widac, przydalby sie jakis bardziej szczegolowy fragment. lord_saskybody: ja nie widze zadnej wypuklosci, tak samo wyglada.
Napisano 28 Czerwiec 200618 l dzieki levan, masz racje.. ale ja jakoś nie lubie wykanczac prac.. moze to sie zmieni jak sie ktorąś podniece:) fajnie sie dzieje tam u ciebie na ramieniu, (tzn u tego chlopaczka :) ciekawe te szkice sasky... ja sie dalej mecze... probowalem zrzynać od churcha, przrzynaje sie bez bicia :)