Napisano 24 Lipiec 200618 l Brak mi słów... doborowe towarzystwo po prostu :) http://img235.imageshack.us/my.php?image=babciasm22dy7.jpg no zadziałało :) ale ile z tym było walki...
Napisano 24 Lipiec 200618 l dobra, ja wymiękam jak zwykle :)costam zaczynam próbować...nei jestem nawet w stanie pojać jak możecie tak rysowac na tabletach...
Napisano 25 Lipiec 200618 l z 2D naprawde mam niewiele wspulnego (jesli juz to robienie texturek) ale w ostatnim czasei musialem sie tym zajac... tzn wczoraj w nocy :-) szkic, koncept (sam bede robil modele wiec dlatego taki ubogi) ziomka do projektu gry fps. okolo 2-2,5h bazgrania. pozdrawiam
Napisano 27 Lipiec 200618 l Łukasz jak zwykle wypasione spojrzenie :) ode mnie troche sprawiedliwości
Napisano 27 Lipiec 200618 l dobre Woju , fajna twarza format wybrales trudny ( kwadrat ), nie pasuja mi te pomaranczowe smugi po lewej , tworza jakby ramke powtarzając pion formatu , to nie sluzy zbyt dobrze kompozycji. take dżefko
Napisano 31 Lipiec 200618 l nie wiem jak ty to robisz oDD,ale wygląda świetnie...chociaż wydaje mi się, że stopy to potraktowałeś ciut po macoszemu :P
Napisano 31 Lipiec 200618 l upiór bo on buty od rumcajsa ma, juz olałem tam te nogi, śmiesznie wyglądały więc zostawiłem coraz dłużej siedze nad detalami to juz nawet speed nie jest, 3 godziny.
Napisano 2 Sierpień 200618 l oDD: JIGGA BABY ELO STYLE superowa pracka i buciasy niezłe ptasior: fajna facjata a taki tam landskejp
Napisano 3 Sierpień 200618 l fajnie czasem odpocząć od 3d i coś sobie ołówkiem skrobnąć [ATTACH]36783[/ATTACH]
Napisano 4 Sierpień 200618 l oDD twoje prace są niesamowite... jakiś tutek z twojej strony byłby błogosławieństwem :P
Napisano 4 Sierpień 200618 l witam, malo sie w tym dziale pokazuje bo malo w 2d robie ;) ale tak sobie ogladalem ostatnio i postanowilem cos takiego dla relaksu wymotac, mam nadzieje, ze nie pobijecie mnie ;] a! oczywiscie, ze z referki..