Napisano 27 Sierpień 200618 l sammael_at : hehe to facet jest :P Mkaszpir, ttaaddeekk : swietna robota ,bardzo malarsko ;)
Napisano 27 Sierpień 200618 l ManiakS: Niezły koleś. Zwłaszcza twarz ciekawie wyszła. Ode mnie góry. Jakieś 40-50 minut.
Napisano 28 Sierpień 200618 l Kaszpir, Maniaks i reszta zgraji- dobra robota:) ten drugi obrazek wbrew pozorom ma jakis minimalny sens i dorobiona cala filozofie, wraz z opracowaniem charakteru kazdej z tych postaci, ale nie chce mi sie tego wszystkiego pisac...
Napisano 29 Sierpień 200618 l Dawno mnie tu nie bylo i takie cus zarzucam: kolegaalek -> Ciebie to chyba Buka porwala jak byłeś mały :D:D Qul 1 słowy. leszke_lenia -> przyjemne , dopracuj i bedzie Qul tez :D pozdrawiam. edit: wpadlem na jeszcze 1 pomysl , przy uzyciu ow mordki :) oto efekt:
Napisano 30 Sierpień 200618 l Cos podobnego juz bylo, ale jakos lubie anatomie kobieca :) a kto nie lubi :D? Moze chociaz tym razem ktos cos skomentuje :D :::Edit::: Oraz inna wersja kolorystyczna: JoKeR
Napisano 1 Wrzesień 200618 l ManiakS: Ostatnie prace są świetne. Troche się nimi zainspirowałem, ale to co namazałem nawet w połowie nie dorównuje klimatem i wykonaniem twoim pracom.
Napisano 3 Wrzesień 200618 l ManiakS -> wporzadku wyszla ta zbroja/ten brąz... Mkaszpir -> fajny ten 1 d-szkic ... witkowski -> zajebiste... edit:
Napisano 9 Wrzesień 200618 l fajnie sobie poczynacie, szczegolnie maniaks, ale goscia znam z ef wiec nie zaskoczyl mnie;), a tu w koncu trzeba cos maznac na szybko
Napisano 10 Wrzesień 200618 l jesli byłby ktos chetny to prosze o jakąs "konstruktywną krytyke" chocby malutką porade :D bo jak patrze post wyzej to troche mi wstyd :D:D
Napisano 11 Wrzesień 200618 l Jako, iz praca obyla sie bez echa to postanowlem poprawiac! sami ocencie jak wyszlo, moze tym razem ktos to zauwazy :) ledyr rzczy do pprawy: anatomia kompozycja swiatlocien skala szarosci najpierw poprubowalbym olowkiem na kartce JoKeR
Napisano 13 Wrzesień 200618 l jakos nikt nie skomentowal mojej statulki,... wiec wysylam wam renate begger :D JoKeR