wojtas167 Napisano 23 Marzec 2008 Share Napisano 23 Marzec 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ozonex Napisano 24 Marzec 2008 Share Napisano 24 Marzec 2008 i kolejny speed, tym razem już będzie z godzinka ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuna_sFb Napisano 24 Marzec 2008 Share Napisano 24 Marzec 2008 mam problem z kolorami,strasznie brydne wszystko wychodzi:/ freestyle 45min. moze cos jeszcze w tym pobabram, pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tlaloc Napisano 24 Marzec 2008 Share Napisano 24 Marzec 2008 jeszcze to dopracuje ;)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mkaszpir Napisano 24 Marzec 2008 Share Napisano 24 Marzec 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaRoZ Napisano 24 Marzec 2008 Share Napisano 24 Marzec 2008 fajne speedy panowie :) taki na odstresowanie w kolorkach(na podst zdjecia z Residenta plus pare drobiazgow wlasnej koncepcji) okolo 1h : pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mkaszpir Napisano 24 Marzec 2008 Share Napisano 24 Marzec 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuna_sFb Napisano 26 Marzec 2008 Share Napisano 26 Marzec 2008 fajne speedy;) szkicyk z dzisiaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 26 Marzec 2008 Share Napisano 26 Marzec 2008 nie chce mi sie szukac swojego wątku wiec dam tu ...budynek w maxie reszta photoshop...czyli prawie nic :D;) : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shin Napisano 27 Marzec 2008 Share Napisano 27 Marzec 2008 ładne rzeczy :D landskejpowy kwadrans przy kawie, ble... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 27 Marzec 2008 Share Napisano 27 Marzec 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deshu Napisano 27 Marzec 2008 Share Napisano 27 Marzec 2008 taki ludzik na szybko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafalf Napisano 28 Marzec 2008 Share Napisano 28 Marzec 2008 Witam, niedawno zakupiłem siebie tablet, w sumie jest to moja pierwsza praca. Nie chciałem zakładać nowego tematu wiec postanowiłem umieścić tutaj. Bardzo proszę o mocną krytykę :) jestem początkującym jeśli chodzi o 2d :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrys Napisano 28 Marzec 2008 Share Napisano 28 Marzec 2008 po latach zastanawiania sie wreszcie jednak kupilem tablet ;) pierwsze zabawy/proby po 30-45min na obrazek (wiecej bylo grzebania w ustawieniach pedzli i tabletu niz malowania... ogolne przemyslenia: kontrola pedzla i efekty z tym zwiazane (nasladowanie realnych) sa fajniejsze w painterze, ale photoshopa znam duzo duzo lepiej i jesli chodzi o korekcje/obrobke to ten program wydaje sie znacznie sprawniejszy. tenisista z PS sowa i kwiatek - painter dluga droga przede mna... no nie? hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Farvus Napisano 28 Marzec 2008 Share Napisano 28 Marzec 2008 Fajowe tu rzeczy podsyłacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dann.G Napisano 28 Marzec 2008 Share Napisano 28 Marzec 2008 Farvus - fajny robocik i design karabinu :D ode mnie takie cos: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 29 Marzec 2008 Share Napisano 29 Marzec 2008 Ja: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakóbM Napisano 29 Marzec 2008 Share Napisano 29 Marzec 2008 Farvus naprawdę świetne pracki podsyłasz ;) A ja zainspirowany praca pewnego grafika postanowiłem zrobić jego pokraczna kopie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuna_sFb Napisano 29 Marzec 2008 Share Napisano 29 Marzec 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrys Napisano 30 Marzec 2008 Share Napisano 30 Marzec 2008 wole jednak paintera niz ps, jakos fajniej sie maluje... no i lepiej jest zintegrowany z intuosem (ikonka pedzla) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
noiprox Napisano 31 Marzec 2008 Share Napisano 31 Marzec 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shin Napisano 31 Marzec 2008 Share Napisano 31 Marzec 2008 JakóbM - świetny ten otyły jegomość :) ptfuj: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 1 Kwiecień 2008 Share Napisano 1 Kwiecień 2008 http://img115.imageshack.us/img115/2303/boobledogqo8.swf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
noiprox Napisano 2 Kwiecień 2008 Share Napisano 2 Kwiecień 2008 Pewnie będę jeszcze kończyć: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
free.ZE Napisano 3 Kwiecień 2008 Share Napisano 3 Kwiecień 2008 swietna strona;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakóbM Napisano 4 Kwiecień 2008 Share Napisano 4 Kwiecień 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakóbM Napisano 5 Kwiecień 2008 Share Napisano 5 Kwiecień 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 5 Kwiecień 2008 Share Napisano 5 Kwiecień 2008 JakóbM: ten z 29 marca swietny, ale generalnie wpada to wszystko w jakis schemat z tymi blikami i kolejnymi klonami tej samej twarzy. No ale moze nic w tym zlego, szczegolnie, ze widac postep. WWWoj: super :) Dorzucilem sie do drawing jam: http://www.drawingboard.org/viewtopic.php?t=62143 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ozonex Napisano 5 Kwiecień 2008 Share Napisano 5 Kwiecień 2008 im więcej patrze na wasze prace, tym bardziej wątpię czy kiedykolwiek wam dorównam :/ kolejny SP po krótkiej przerwie. Tym razem chciałem przećwiczyć dobieranie kolorów oraz robienie wody. Oczywiście myszka :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zuczus Napisano 7 Kwiecień 2008 Share Napisano 7 Kwiecień 2008 to może ode mnie teraz taki speed :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaRoZ Napisano 7 Kwiecień 2008 Share Napisano 7 Kwiecień 2008 a to ja tez cos dam takie byle szybko na rozgrzewke: i szkice anatomiczne ze sie chwila znalazla to przez pare dni sobie takie porobie :) jeszcze panienka nr3 domagala sie koloru to takie 10minutek : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shin Napisano 7 Kwiecień 2008 Share Napisano 7 Kwiecień 2008 Cthulu ftaghn! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 7 Kwiecień 2008 Share Napisano 7 Kwiecień 2008 ładne malunki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zuczus Napisano 7 Kwiecień 2008 Share Napisano 7 Kwiecień 2008 kolejny ode mnie, jeszcze świeży i gorący :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 8 Kwiecień 2008 Share Napisano 8 Kwiecień 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
noiprox Napisano 9 Kwiecień 2008 Share Napisano 9 Kwiecień 2008 Leszku? Etykietka Pepsi tak odwrócona w poziomie? rysowałeś z lustra? :) Szybki speedzik przed snem - a właściwie na sen, za dużo kawki wieczorem ;\ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 9 Kwiecień 2008 Share Napisano 9 Kwiecień 2008 noiprox: w photoshopie robilem pare razy lustrzane odbicie... ;) i tak juz zostawilem przez przypadek ;) co do Twojego malunku to dalbym w tle jakies takie plamy bez szczegolow.. i nie potrzebnie rozswietliles szyje tej panienki... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lisu Napisano 9 Kwiecień 2008 Share Napisano 9 Kwiecień 2008 ciach! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
^sTh. Napisano 9 Kwiecień 2008 Share Napisano 9 Kwiecień 2008 Patrzę na Was i tylko zazdroszczę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 10 Kwiecień 2008 Share Napisano 10 Kwiecień 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakóbM Napisano 10 Kwiecień 2008 Share Napisano 10 Kwiecień 2008 leszek_lenia Ładnie Ci to wyszło.Ale powinieneś chyba bardziej uważać jak stawisz kreski :) mayk Ciekawy speedzik. Ja nigdy nie mogę uporać sie z rękoma - tobie wychodzi to bardzo dobrze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zuczus Napisano 10 Kwiecień 2008 Share Napisano 10 Kwiecień 2008 jeszcze raz ja :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lisu Napisano 10 Kwiecień 2008 Share Napisano 10 Kwiecień 2008 glut! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 10 Kwiecień 2008 Share Napisano 10 Kwiecień 2008 Mayk, baaaardzo fajne :) leszek_lenia: fajne, robi wrazenie. Mam wrazenie, troche jakby w kierunku biglebowskiego to poszlo, ale moze mi sie zdaje, bo temat na czasie ;) Zreszta to komplement raczej. U mnie troche komercja zaleci, ale usuwanie loga chyba nie ma sensu. W pracy postanowiono wykorzystac, ze cos maluje i taki fan art na koszulke zrobilem. Na konferencje poswiecona rubiemu, pythonowi i platformom takim jak linux, FreeBSD - stad ich "maskotki" na obrazku. na koszulce to jakos tak ma wygladac (chociaz licze, ze ladniej sie bedzie prezentowac): Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dann.G Napisano 11 Kwiecień 2008 Share Napisano 11 Kwiecień 2008 leander - diabelek fajny ;] mayk - ten drugi mnie sie podoba- jest naprawde git! JakóbM - wszystko fajnie ale dlaczego reszta rzeczy, ktore sie odbijaja to nie widac ich w kadrze- np. ten dziwny kabelek..? dawno tu nie puszczalem nic wiec teraz to zrobie ;) zaczalem takie cosik, moze dokoncze: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
noiprox Napisano 11 Kwiecień 2008 Share Napisano 11 Kwiecień 2008 Jeśli kogoś interesuje, timelapsed video jest tutaj: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lisu Napisano 11 Kwiecień 2008 Share Napisano 11 Kwiecień 2008 leander - brusze..skąd? twoje? czy zassałeś gdzieś? i dalej.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zuczus Napisano 11 Kwiecień 2008 Share Napisano 11 Kwiecień 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
noiprox Napisano 12 Kwiecień 2008 Share Napisano 12 Kwiecień 2008 Forma speedowa portretu koleżanki nad którym pracuję, pewnie wyląduje też jako WIP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shin Napisano 12 Kwiecień 2008 Share Napisano 12 Kwiecień 2008 noiprox - fajne te dwa ostatnie leszku - dziewoja z profilu mi sie (pozytywnie) z gorillaz kojarzy ;) niecała godzinka, faja na dobranoc :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi