Farvus Napisano 9 Czerwiec 2008 Share Napisano 9 Czerwiec 2008 (edytowane) M@Ti - Może skup się narazie na anatomii bo to jest ważniejsze. To jest chyba największy szczęśliwy wypadek jaki mi się przytrafił. Dziargałem sobie fioletem i przybrudzoną żółcią jakąś twarz o jakiś dziwnych proporcjach. Żeby na szybko zwiększyć kontrast zduplikowałem warstę ze szkicem i ustawiłem na Multiply a tu co? Ciemnoskóry indianin :P. Tylko troche go obrobiłem i oto rezultat. Edytowane 10 Czerwiec 2008 przez Farvus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dann.G Napisano 10 Czerwiec 2008 Share Napisano 10 Czerwiec 2008 No Farvus.. Jak widac- nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo :) spoko indianiec.. A propos anatomii.. Szybkie szkice z posemaniacs: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 11 Czerwiec 2008 Share Napisano 11 Czerwiec 2008 Kolejne 20 minut dziergane na żywo. Proporcje twarzy rozjechały mi się kompletnie, ale jak to mawiają praktyka czyni mistrza ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dann.G Napisano 11 Czerwiec 2008 Share Napisano 11 Czerwiec 2008 (edytowane) pol godzinki z posemaniacs edit: dorzucam jeszcze to: Edytowane 11 Czerwiec 2008 przez Dann.G Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yhcic Napisano 12 Czerwiec 2008 Share Napisano 12 Czerwiec 2008 hey jeszcze raczkuje w spedpancie i daleko mi do poziomu tutaj ale wrzucam cos takiego, 30 min. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomzar Napisano 13 Czerwiec 2008 Share Napisano 13 Czerwiec 2008 szybki Ink + PS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dann.G Napisano 15 Czerwiec 2008 Share Napisano 15 Czerwiec 2008 taka sielanka ode mnie... ja chce w bieszczady :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuna_sFb Napisano 16 Czerwiec 2008 Share Napisano 16 Czerwiec 2008 ale mnie tu dawno nie bylo:] wieczorny speed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalais Napisano 18 Czerwiec 2008 Share Napisano 18 Czerwiec 2008 kurcze, nigdy tu nie zagladam, a tyle tu ciekawych rzeczy :) w sumie nie wiem czy moje prace podchodza pod speed painting, ale chyba tak, bo sie ucze malowac dopiero i nie ide w zaden detal, wrzuce jedna, jakies 2, gora 3 godziny mi to zajelo: anyway, myslicie ze jako poczatkujacy powinienem sobie zawracac glowe pedzlami? czy na razie tylko cwiczyc i cwiczyc standardowym pedzlem? (mowa o photoshopie i tablecie oczywiscie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekG Napisano 18 Czerwiec 2008 Share Napisano 18 Czerwiec 2008 (edytowane) ja bym cwiczyl jeszcze bardziej standardowym...np olowek :) i jakies martwe natury na poczatej czy cos...zeby bryle sie nauczyc budowac..bez podstaw ciezko.. kartka ze szkicownika..rzadko uzywanego :] Edytowane 19 Czerwiec 2008 przez maciekG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lisu Napisano 18 Czerwiec 2008 Share Napisano 18 Czerwiec 2008 dać wódki maćkowiG ;) powrót po kontuzji ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuna_sFb Napisano 20 Czerwiec 2008 Share Napisano 20 Czerwiec 2008 (edytowane) maciekG, mayk...ech..:p jeszcze sie pobawilem starym i pewnie jeszcze sie pobawie, bo narazie to dwie polowy przyklejone, i malo przestrzenne, ale moze ktos mi cos podpowie jak sie za to zabrac. pozbylem sie kolorow bo je spartaczylem i wydaje mi sie ze lepsza baza wyjsciowa bedzie cos takiego. pozdro! Edytowane 20 Czerwiec 2008 przez kuna_sFb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tlaloc Napisano 21 Czerwiec 2008 Share Napisano 21 Czerwiec 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artursadlos Napisano 21 Czerwiec 2008 Share Napisano 21 Czerwiec 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Snake! Napisano 22 Czerwiec 2008 Share Napisano 22 Czerwiec 2008 takie cwiczenie techniki... tortur... masakryczne:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artursadlos Napisano 22 Czerwiec 2008 Share Napisano 22 Czerwiec 2008 Fajne podłoże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varmer Napisano 22 Czerwiec 2008 Share Napisano 22 Czerwiec 2008 dzindybry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Snake! Napisano 22 Czerwiec 2008 Share Napisano 22 Czerwiec 2008 tak serio,to nie mam zielonego pojęcia skąd taki pomysł... wymyslcie sobie treść w miare mozliwości:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lisu Napisano 23 Czerwiec 2008 Share Napisano 23 Czerwiec 2008 (edytowane) snake - fajne to jest, masz ciekawą paletę (Morano...;) ) Edytowane 23 Czerwiec 2008 przez lisu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Snake! Napisano 24 Czerwiec 2008 Share Napisano 24 Czerwiec 2008 ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
noiprox Napisano 24 Czerwiec 2008 Share Napisano 24 Czerwiec 2008 Dzisiaj przyszedł mi intuos kurierem! :) W końcu mogę pracować na innym tablecie niż mój uszkodzony pentagram. Niestety jutro mam egzamin, więc nie mam nawet jak się nim nacieszyć :( Dziesięciominutowa zabawa nową zabawką, fajnie w końcu pracować z czymś wygodnymi przyjaznym w użyciu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artursadlos Napisano 24 Czerwiec 2008 Share Napisano 24 Czerwiec 2008 Kwiat Paproci. Szukajcie młodzieńcy w noc świętojańską... Shot at 2008-06-24 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalais Napisano 25 Czerwiec 2008 Share Napisano 25 Czerwiec 2008 hehehe, 20-30 minut :) mayk, fajne praca swiatle w tym czarnobialym! snake, ciekawe kolory! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
noiprox Napisano 26 Czerwiec 2008 Share Napisano 26 Czerwiec 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dann.G Napisano 27 Czerwiec 2008 Share Napisano 27 Czerwiec 2008 noiprox - fanjnie sie zapowiada Tortur - ladny poprzedni portret ode mnie widok z okna balkonowego przez godzinke: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebel Napisano 28 Czerwiec 2008 Share Napisano 28 Czerwiec 2008 Pierwszy post ;]. około 40 min. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojaczek Napisano 28 Czerwiec 2008 Share Napisano 28 Czerwiec 2008 speed w imieniu kolegi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heavymental Napisano 29 Czerwiec 2008 Share Napisano 29 Czerwiec 2008 Handyboy.. tworzone zapewne nie całe 10 minut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ozonex Napisano 30 Czerwiec 2008 Share Napisano 30 Czerwiec 2008 taki widoczek na odstresowanie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levan Napisano 1 Lipiec 2008 Share Napisano 1 Lipiec 2008 Witam, taki plakacik zrobiony na zajecia z plakatu, tematem byly aforyzmy Stanislawa Leca... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thx Napisano 1 Lipiec 2008 Share Napisano 1 Lipiec 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tlaloc Napisano 1 Lipiec 2008 Share Napisano 1 Lipiec 2008 Takie wieczorne mazanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 3 Lipiec 2008 Share Napisano 3 Lipiec 2008 jak mnie tu dawno nie bylo ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varmer Napisano 3 Lipiec 2008 Share Napisano 3 Lipiec 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrozik26 Napisano 4 Lipiec 2008 Share Napisano 4 Lipiec 2008 oczywiście kolor blatu sie różni :/ bo ja nieumiem rozpoznawać kolorów :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dann.G Napisano 4 Lipiec 2008 Share Napisano 4 Lipiec 2008 takie 40 minut.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekFus Napisano 6 Lipiec 2008 Share Napisano 6 Lipiec 2008 (edytowane) Pierwszy speedpaint w życiu :) Jakieś 2h... Edytowane 6 Lipiec 2008 przez WojtekFus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ozonex Napisano 7 Lipiec 2008 Share Napisano 7 Lipiec 2008 takie o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 7 Lipiec 2008 Share Napisano 7 Lipiec 2008 Levan, anatomia kuleje. Glowa taka jakas malutka. Ale poza tym super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 8 Lipiec 2008 Share Napisano 8 Lipiec 2008 (edytowane) auto.. z lustra: Edytowane 8 Lipiec 2008 przez leszek_lenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekFus Napisano 8 Lipiec 2008 Share Napisano 8 Lipiec 2008 Takie nocne mazanko :) jakieś 2,5 h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ozonex Napisano 9 Lipiec 2008 Share Napisano 9 Lipiec 2008 jeszcze takich problemów z narysowaniem ust niemiałem... niedługo zamawiam jakąś książeczkę o anatomii, bo na czuja do niczego nie dojdę :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 9 Lipiec 2008 Share Napisano 9 Lipiec 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 10 Lipiec 2008 Share Napisano 10 Lipiec 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 10 Lipiec 2008 Share Napisano 10 Lipiec 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekFus Napisano 10 Lipiec 2008 Share Napisano 10 Lipiec 2008 3,5 h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Valof Napisano 11 Lipiec 2008 Share Napisano 11 Lipiec 2008 Czy robię postępy?... Praca sprzed miesiąca może i jeszcze później http://tapetosik.com/files/nng632p5ca83z9e0swxs.jpg Zacięcie i stwierdzenie, że nic z tego nie będzie, ale... Praca sprzed 1,5tygodnia http://tapetosik.com/files/uurqrj9raowl3b3l5lxb.png Zawieszenie i porzucenie, lecz po przeczytaniu pomocnika - nabranie smaka na podjęcie sił Praca sprzed chwili (odkryłem tekstury i takie tam ;) Czas zrobienia tego, a raczej niczego ~2h) Jak sądzicie? Dobrze się rozwijam w kierunku rysowania? Wg. mnie nagorzej idą mi oczy i włosy (jakieś sugestie?)... Wg. mnie jest o wiele lepiej, ale nadal słabo (patrząc na stare "prace") Mam nadzieję że będzie to szło powoli do przodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varmer Napisano 11 Lipiec 2008 Share Napisano 11 Lipiec 2008 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Valof Napisano 11 Lipiec 2008 Share Napisano 11 Lipiec 2008 (edytowane) Z serii "Gorzej niż newbie" ukazującą zmęczenie ;) Rady? :( Pomijając to że nie ma uszów hiehie ;P (To był godzinny speed przed wyjściem z domu i nie dałem sobie nie wrzucić tego ;D ) Edytowane 11 Lipiec 2008 przez Valof Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ozonex Napisano 11 Lipiec 2008 Share Napisano 11 Lipiec 2008 po pierwszej lekcji anatomii... zielony smurf :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi