leander Napisano 12 Lipiec 2008 Share Napisano 12 Lipiec 2008 (edytowane) Valof: no faktycznie postepy widac. Wrzucaj, wrzucaj :) Na podstawie zdjecia: http://www.digart.pl/zoom/1150114/K.html Edytowane 12 Lipiec 2008 przez leander Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakóbM Napisano 12 Lipiec 2008 Share Napisano 12 Lipiec 2008 wydrapane w SKM-ce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Valof Napisano 12 Lipiec 2008 Share Napisano 12 Lipiec 2008 Co o tym myślicie jako drugi speed po postawieniu "nie skończę z tymi będę was męczył? " :D 1,5h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheGetout Napisano 13 Lipiec 2008 Share Napisano 13 Lipiec 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 14 Lipiec 2008 Share Napisano 14 Lipiec 2008 (edytowane) leander: wypas malunek, zwlaszcza te pierwsze pociagniecia... :) moglbys dorysowac jedynie jakies siedzonko i cienie pod nogami;) bo tak to lata :D a u mnie z kazdym malunkiem coraz gorzej ;( : Edytowane 15 Lipiec 2008 przez leszek_lenia bo byl za duzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheGetout Napisano 15 Lipiec 2008 Share Napisano 15 Lipiec 2008 2h ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 16 Lipiec 2008 Share Napisano 16 Lipiec 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 16 Lipiec 2008 Share Napisano 16 Lipiec 2008 fajne prace dajecie :] taki megaspeedowy indianiec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekFus Napisano 16 Lipiec 2008 Share Napisano 16 Lipiec 2008 Świetny speed WWWoj :) A ode mnie 2 h pracy :) Cwiczę proporcje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 16 Lipiec 2008 Share Napisano 16 Lipiec 2008 leszek_lenia: nie wiem czy to umieszczanie dwoch wersji obok siebie nie psuje odbioru pracy.. Trudno sie skupic na ktorejkolwiek wersji kiedy sa obok. ostatni wojownik spoko, fajny zabieg ze zgubieniem tonalnie nogi i tym konturem zielonym. WWWoj: swietne, szybkie i wiele mowiace. Moglbys animatiki, storyboardy strzelac w takiej konwencji. Fusman: no proporcje calkiem calkiem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 17 Lipiec 2008 Share Napisano 17 Lipiec 2008 (edytowane) WWWoj : ladny speed :) Fusman: dawaj wiecej i sprobuj achromatycznych barwach..mysle ze wtedy bedzie Ci lepiej zaobserwowac wiecej rzeczy..wyciagnac detal itd... Leander: calkiem calkiem:) i od razu widaac ze Twoje ;) (teraz bede wrzucal pojedynczo;)) Edytowane 17 Lipiec 2008 przez leszek_lenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebel Napisano 17 Lipiec 2008 Share Napisano 17 Lipiec 2008 koło 30 min. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 17 Lipiec 2008 Share Napisano 17 Lipiec 2008 fusman: dzieki, ładne proporcje ;) leander: thnx,fajnie by było w sumie jakis storyboard porysowac,łapa ma fajne kolory i od razu widac ze twoja :p leszek_lenia: dzienks, ciekawe kobity i fajne kolorki na widoczku :) sebel: bardzo fajne :] ja jeszcze jeden, tym razem chinczyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 17 Lipiec 2008 Share Napisano 17 Lipiec 2008 chyba tego tu nie dawalem :) : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varmer Napisano 17 Lipiec 2008 Share Napisano 17 Lipiec 2008 coraz ciekawiej się tu dzieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rosikowski Napisano 18 Lipiec 2008 Share Napisano 18 Lipiec 2008 Niecała Godzinka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 18 Lipiec 2008 Share Napisano 18 Lipiec 2008 WWWoj: super leszek_lenia - niezla papuga, naprawde fajny obrazek. Ten zabieg z typo ciekawy, chociaz odwracanie ich horyzontalnie jest troche ryzykowne. JeezBumpkin - fajnie zbudowana bryla czolgu. Lufa troche odbiega stylem od reszty obrazka, gdyby ja poprawic to bylby bardzo fajny, spojny styl w tej pracy. rosikowski - kierunki linii w walorze slabo opisuja bryly, sam rysunek linearny wg mnie niezle czujesz, ale walor juz troche bez jakiejs metody dodany. Nie moglem sie oderwac od tego filmiku: http://www.youtube.com/watch?v=pc7cfnKD1sw wiec zeby nie tracic czasu na ogladanie w kolko, wzialem sie za szkicowanie ;) auto ze szpachelka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 20 Lipiec 2008 Share Napisano 20 Lipiec 2008 leander: ladnie :) a filmik naprawde wciaga :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekFus Napisano 21 Lipiec 2008 Share Napisano 21 Lipiec 2008 leszek_lenia -> ładnie Ci to zaczyna wychodzić :) Pierwszy mi się najbardziej podoba :) A tu takie megaspeedowe 40 min. W ramach odstresowania :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varmer Napisano 21 Lipiec 2008 Share Napisano 21 Lipiec 2008 Fusman -> za dużo w tym wszystkim "dziubdziania" wszystko sprowadza się do upraszczania formy, polecam zacząć zmagania od tej strony http://www.itchstudios.com/psg/art_tut.htm a szczególnie działu "flatten and simplify" nie zaszkodzi też przewertować sub-forum warsztat 2d -> domowe przedszkole można tam znaleźć dużo dobrego, pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekFus Napisano 21 Lipiec 2008 Share Napisano 21 Lipiec 2008 Dziękuję serdecznie za wskazówki :) Na pewno skorzystam :) A tu 30 min :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 22 Lipiec 2008 Share Napisano 22 Lipiec 2008 environmencik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakóbM Napisano 22 Lipiec 2008 Share Napisano 22 Lipiec 2008 Cpt.Obvious mistrzostwo świata ;) !!!Co za kolory ,co za klimat ... szybki speed po długiej przerwie .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rosikowski Napisano 23 Lipiec 2008 Share Napisano 23 Lipiec 2008 leander - walor powiadasz, może to dlatego że się śpieszyłem ? (tu masz następną panienkę z tamtego dnia i powiedz co sądzisz, tą mazałem ciutkę dłużej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakóbM Napisano 24 Lipiec 2008 Share Napisano 24 Lipiec 2008 rosikowski Postaraj sie w troszkę bardziej przemyślany sposób rysować te kreseczki ( ja sam mam z tym problem;/) . Wolniutko ,delikatnie musisz nakreślać figurę.Nie możesz mocno szlifować grafitem po papierze.Spróbuj wyciągać najpierw najjaśniejsze tony (ledwo co dotykając ołówkiem kartki) a później przechodzi w ciemniejsze itd . aż do czerni.Musisz sie tez dobrze przyglądać rzeczą które rysujesz.Nawet jeśli to jest zdjęcie. A to moje bazgroły.. POzdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakóbM Napisano 24 Lipiec 2008 Share Napisano 24 Lipiec 2008 i takie bardzo szybkie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 25 Lipiec 2008 Share Napisano 25 Lipiec 2008 JakóbM: fajna, ciekawa ta postac. Glowa tylko srednia, ale od szyi w dol super. rosikowski: no ta jest lepsza na pewno pod katem tego o czym pisalem. To na zywo? Macie ladniejsze modelki niz ja ;) Niedokonczony szkic z dzisiaj, A4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rosikowski Napisano 25 Lipiec 2008 Share Napisano 25 Lipiec 2008 JakóbM Wolniutko ,delikatnie musisz nakreślać figurę.Właśnie nie, kreska musi być postawiona szybko i pewnie im więcej będę w ten sposób ćwiczył tym ta kreska coraz szybciej "posiądzie właściwy kształt" leadner - nie, nie na żywo ale będę musiał w końcu namówić moje dziewczę... eksperymentowałem z kolorami, przez jakieś 2h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tlaloc Napisano 27 Lipiec 2008 Share Napisano 27 Lipiec 2008 rysunek do plakatu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 27 Lipiec 2008 Share Napisano 27 Lipiec 2008 dawac dawac! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheGetout Napisano 27 Lipiec 2008 Share Napisano 27 Lipiec 2008 stompan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 28 Lipiec 2008 Share Napisano 28 Lipiec 2008 to mial byc pedzacy samochod ::)...: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Farvus Napisano 28 Lipiec 2008 Share Napisano 28 Lipiec 2008 (edytowane) Przetestowałem moje nowe brushe. EDIT: Mała poprawka. Edytowane 28 Lipiec 2008 przez Farvus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 29 Lipiec 2008 Share Napisano 29 Lipiec 2008 3dsmax+ps.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakóbM Napisano 29 Lipiec 2008 Share Napisano 29 Lipiec 2008 leszek_lenia To ostanie niezłe . :P Kombinuj dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakóbM Napisano 29 Lipiec 2008 Share Napisano 29 Lipiec 2008 i jeszcze jedna szybka wariacja ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ognisty Napisano 29 Lipiec 2008 Share Napisano 29 Lipiec 2008 luźne szkice tu można wrzucać? ucze się oczy rysować :) troche z tutków, wiekszosc z glowy, godzinka mysle na wsio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
noiprox Napisano 31 Lipiec 2008 Share Napisano 31 Lipiec 2008 Dawno nic nie wrzucałem. Eh, zaczynam rozumieć osoby które pracując nie mają chęci rysować dla siebie :) Tak dla rozluźnienia zrobiłem 10minutowego speeda-thumbnaila żeby zobaczyć jak po takiej przerwie idzie mi dobieranie kolorów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dann.G Napisano 31 Lipiec 2008 Share Napisano 31 Lipiec 2008 test wlasnych pedzli 10 minut.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 1 Sierpień 2008 Share Napisano 1 Sierpień 2008 (edytowane) Edytowane 1 Sierpień 2008 przez leszek_lenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakóbM Napisano 1 Sierpień 2008 Share Napisano 1 Sierpień 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekFus Napisano 1 Sierpień 2008 Share Napisano 1 Sierpień 2008 (edytowane) 1,5h Edytowane 1 Sierpień 2008 przez WojtekFus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
:PiechI: Napisano 2 Sierpień 2008 Share Napisano 2 Sierpień 2008 dawno nic nie robilem:P 15 min:) dla zabawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
noiprox Napisano 3 Sierpień 2008 Share Napisano 3 Sierpień 2008 No Leszku, widzę że chyba na stałe przeniesiesz się z portretów na samoloty :) Kolejny 10minutowy speedzik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaRoZ Napisano 4 Sierpień 2008 Share Napisano 4 Sierpień 2008 fajne prace tutaj :) leszek-zes sie rozmazal :] noiprox-fajne te ostatnie :) a mnie dzis nie chcial puscic spac ten koles i mu sie ostatecznie udalo, teraz duzo sie od niego nie roznie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheGetout Napisano 4 Sierpień 2008 Share Napisano 4 Sierpień 2008 panpani Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AravaL Napisano 6 Sierpień 2008 Share Napisano 6 Sierpień 2008 Super :) Witam wszystkich... Ostatnimi czasy rowniez zaczalem sie bawic w speedPainting. Po pierwsze z powodu malej ilosci czasu na cos wiecej (a speedy sa szybkie i da rade wykorzystac luke w pracy na szybkiego szkica :) ), po drugie sa fajne, po trzecie to prace, ktore sa tworzone niekomercyjnie i moge je pokazywac publicznie. :) LostSoul FollowMe... Its enough... Feeding Beduins Climbers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheGetout Napisano 6 Sierpień 2008 Share Napisano 6 Sierpień 2008 Jakies 10 min w... dawno mnie tak nic nie wciaglo ;] mozliwe ze sie na tym nie skonczy :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 7 Sierpień 2008 Share Napisano 7 Sierpień 2008 jeden z niewielu moich zwierzakow, jakies 30 minut: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 7 Sierpień 2008 Share Napisano 7 Sierpień 2008 ortheza: super zwierzaczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi