Designer79 Napisano 5 Maj 2009 Share Napisano 5 Maj 2009 (edytowane) Selfu - fajnie te panie z referek, czasami im prościej tym lepszy efekt :D (ja to tak raczej z bańki lubię i proporcje potem gubię:/) leszek_lenia - mam wrażenie że im mniej masz brushy to lepiej praca wygląda..(szczególnie przy portretach bo przy plenerze i arch. dobrze to wyglada) . no i zdarza sie ze masz dosyć płaskie te postacie i takie pospinane.:) leander - jak zwykle dajesz radę :D tylko czasami "środki artystyczne" są ważniejsze od treści. Edytowane 5 Maj 2009 przez Designer79 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 5 Maj 2009 Share Napisano 5 Maj 2009 Designer79 : hmmm mysle ze masz duzo racji...w przypadku portretow to fakt im czysciej tym lepiej zwlaszcza gdy sie maluje jakas "rozowa panienke" (przyklad ponizej)sama facjate oczywiscie..bo ubranie chyba lepiej dla kontrastu jakims ciezszym i innym sladem pociagnac a co do postaci to coz..ciezko jest z wyobrazni namalowac cos co zachowa wszelkie zjawiska przestrzenne ktore widzimy na codzien gest ruch itp..dlatego tak to wlasnie wychodzi ;)tak mysle... no a co do Twojego malunku to nie podoba mi sie ze jest to takie mdle brakuje mi tam konkretnego pierdol***** swiatlem zeby calosc nabrala smaku :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikodem. Napisano 5 Maj 2009 Share Napisano 5 Maj 2009 (edytowane) Autoportret robiony przed lustrem. A3 - ołówek. Edytowane 5 Maj 2009 przez nikodem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atheg Napisano 5 Maj 2009 Share Napisano 5 Maj 2009 taki sobie szybki rysuneczek ołówkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soul Master Napisano 5 Maj 2009 Share Napisano 5 Maj 2009 Ja jak jutro przeskanuję swoje prace, to tutaj je dodam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grass Napisano 6 Maj 2009 Share Napisano 6 Maj 2009 cos szybkiego . ołówek i PS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atheg Napisano 6 Maj 2009 Share Napisano 6 Maj 2009 nic konkretnego, raczej proby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebel Napisano 6 Maj 2009 Share Napisano 6 Maj 2009 fiu bździu kwadracikami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikodem. Napisano 7 Maj 2009 Share Napisano 7 Maj 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 8 Maj 2009 Share Napisano 8 Maj 2009 nikodem. - fajny ten autoportret olowkiem, jakies zycie i lekkosc ma w sobie Wykorzystalem zdjecie pluc palacza: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/1/16/Cancerous_lung.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Designer79 Napisano 8 Maj 2009 Share Napisano 8 Maj 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikodem. Napisano 8 Maj 2009 Share Napisano 8 Maj 2009 leander naprawde cieszy mnie że zwruciłeś uwagę. Komentarze od takich autorytetów jak Ty podbudowują samoocenę. Dzisiaj zarzucę was kilkoma luźnymi szkicami pod komiks który mam zamiar ruszyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikodem. Napisano 10 Maj 2009 Share Napisano 10 Maj 2009 kwiatek z natury. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
free.ZE Napisano 12 Maj 2009 Share Napisano 12 Maj 2009 fajne szkice nikodem,szczegolnie ten portret a ja chcialem zrobic cos brudnego,no i oto efekt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dann.G Napisano 14 Maj 2009 Share Napisano 14 Maj 2009 reinstal systemu..i odreaogawnie troche po: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxbielecki Napisano 14 Maj 2009 Share Napisano 14 Maj 2009 Praczka.............:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Witkowski Napisano 15 Maj 2009 Share Napisano 15 Maj 2009 (edytowane) Edytowane 15 Maj 2009 przez Łukasz Witkowski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxbielecki Napisano 15 Maj 2009 Share Napisano 15 Maj 2009 [/img] Takie cos jeszcze- osttnio cwicze sobie proste gamy- wiec jak macie jakies sugestje to z gory dzieki za uwagi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebel Napisano 15 Maj 2009 Share Napisano 15 Maj 2009 godzinka z ołówkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 17 Maj 2009 Share Napisano 17 Maj 2009 (edytowane) . podmalowka 3d Edytowane 17 Maj 2009 przez leszek_lenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebel Napisano 17 Maj 2009 Share Napisano 17 Maj 2009 Fajnie Leszku ! ma taki trochę postnuklarny klimat, chociaż dokładnie nie wiem co to jest ;) Ode mnie coś takiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 20 Maj 2009 Share Napisano 20 Maj 2009 Sebel: thx , ten ostatni calkiem calkiem :) troche blikow na tej postaci jakis poszarpany pedzel na podlozu imitujacy skaly :) ewentualnie jakis material i zacne by bylo :) a ja znowu z podmalowka taki szybki szkic ;): Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Jaskólski Napisano 20 Maj 2009 Share Napisano 20 Maj 2009 dziabnij gdzies Pan detalem mocniej Panie Leszku albo przysiadz nieco dluzej malujac namiastke bardziej skomplikowanej bryły zebym gdzie oko mial zawiesic ode mnie dwa obrazki w tym jeden bez sensu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Designer79 Napisano 20 Maj 2009 Share Napisano 20 Maj 2009 ode mnie dwa obrazki w tym jeden bez sensu Może gdyby to wszystko pływało sobie w kubku kawy lub w gorącej czekoladzie a gdzieś daleko brzegi miseczki to nie było by bez sensu - chyba ze sens jest taki ze ma być bez sensu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Jaskólski Napisano 21 Maj 2009 Share Napisano 21 Maj 2009 Może gdyby to wszystko pływało sobie w kubku kawy lub w gorącej czekoladzie a gdzieś daleko brzegi miseczki to nie było by bez sensu - chyba ze sens jest taki ze ma być bez sensu :) obrazek byl rezultatem eksperymentow z roznymi, niestosowanymi przeze mnie na codzien technikami malunkowymi, w nadziei na odkrycie jakichs ciekawych trikow i rozwiazan a tymczasem inspirowany fota barbarzyniec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KhazadThard Napisano 21 Maj 2009 Share Napisano 21 Maj 2009 trochę szybkich się uzbierało: taki zbitek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 21 Maj 2009 Share Napisano 21 Maj 2009 (edytowane) W lotniku fajny nastroj zlapales Łukasz Pierwsza proba rys na kilku arkuszach 100x70 i jeszcze kilka rysunkow 100x70 Edytowane 22 Maj 2009 przez leander Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 23 Maj 2009 Share Napisano 23 Maj 2009 łukasz: dzieki za cenna uwage...heh u mnie z tym detalem to ciezko...ilekroc proboje wejsc w szczegol to szlag mnie trafia ze nie wychodzi tak jak bym chcial. moze masz jakies manuale w ktorych byly by jakies triki wygladzania powierzchni czy tez poprawne wydobycie bryly.. np.gdzie i jak rozswietlic zeby nie utracic przestrzeni...itd ;) leander:ladnie, od razu asp zalatuje....troche dziwnych macie modeli...strasznie otyli ludzie chyba ...jest co rysowac w kazdym badz razie :D :) takie trzy proby ode mnie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eco Napisano 23 Maj 2009 Share Napisano 23 Maj 2009 wkoncu mam czas zeby nieco potestowac Virtuoso wiec wylazl spod rysika taki zolnierz na szybko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Farvus Napisano 23 Maj 2009 Share Napisano 23 Maj 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Farvus Napisano 24 Maj 2009 Share Napisano 24 Maj 2009 (edytowane) Edytowane 24 Maj 2009 przez Farvus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Witkowski Napisano 25 Maj 2009 Share Napisano 25 Maj 2009 (edytowane) I pociągnąłem mój ołówek z loomisa. Edytowane 25 Maj 2009 przez Łukasz Witkowski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
^sTh. Napisano 27 Maj 2009 Share Napisano 27 Maj 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eco Napisano 27 Maj 2009 Share Napisano 27 Maj 2009 (edytowane) span.jajahWrapper { font-size:1em; color:#B11196; text-decoration:underline; } a.jajahLink { color:#000000; text-decoration:none; } span.jajahInLink:hover { background-color:#B11196; } Edytowane 27 Maj 2009 przez eco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikodem. Napisano 27 Maj 2009 Share Napisano 27 Maj 2009 (edytowane) Sprzed lustra. Edytowane 27 Maj 2009 przez nikodem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 27 Maj 2009 Share Napisano 27 Maj 2009 sth: fajny robot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elvans Napisano 27 Maj 2009 Share Napisano 27 Maj 2009 leszek: fajnie Ci ida te speedy. W skorpionie brak mi jakiegoś odbicia na głowie tak jak na ogonie który jest świetny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eco Napisano 27 Maj 2009 Share Napisano 27 Maj 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
^sTh. Napisano 27 Maj 2009 Share Napisano 27 Maj 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 27 Maj 2009 Share Napisano 27 Maj 2009 szkic na bazie zdjec+ps, jeden z kadrow do wiekszej historyjki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Designer79 Napisano 27 Maj 2009 Share Napisano 27 Maj 2009 Świetny ten szkic leander Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Farvus Napisano 28 Maj 2009 Share Napisano 28 Maj 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bryndii Napisano 29 Maj 2009 Share Napisano 29 Maj 2009 speedzik 15 min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KhazadThard Napisano 29 Maj 2009 Share Napisano 29 Maj 2009 leander - bobas rządzi :D leszek_lenia - genialny skorpionik bryndii - a to co to jest? widzę tylko że ma dobrego dentystę popełnione w chwili wolnego czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 1 Czerwiec 2009 Share Napisano 1 Czerwiec 2009 (edytowane) KhazadThard : dzieki :) Edytowane 1 Czerwiec 2009 przez leszek_lenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rembik Napisano 1 Czerwiec 2009 Share Napisano 1 Czerwiec 2009 Mój tropiciel na szybko... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Jaskólski Napisano 2 Czerwiec 2009 Share Napisano 2 Czerwiec 2009 costam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atheg Napisano 3 Czerwiec 2009 Share Napisano 3 Czerwiec 2009 Parę szybkich szkiców zrobionych w krótkich przerwach pomiędzy pracą: Inspiracją był album ze starymi zdjęciami stocku Hulton-Deutsch. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 3 Czerwiec 2009 Share Napisano 3 Czerwiec 2009 (edytowane) Super atheg, szczegolnie ten pierwszy ma pałera. Ostatni mi sie kojarzy ze szkicami muzyków Sebastaina Krugera z jego blogu: http://sebastian-kruger-news.blogspot.com/ Łukasz Jaskólski: tez mocny portrecik Szukalem czegos na sile zeby wrzucic i znalazlem niedawno noca klecone postacie Edytowane 3 Czerwiec 2009 przez leander Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atheg Napisano 3 Czerwiec 2009 Share Napisano 3 Czerwiec 2009 Super te twoje postacie Leander. Ja pociagnalem po temacie dziadka w innym ujęciu. Jakos tak mnie naszlo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi