atheg Napisano 28 Sierpień 2009 Share Napisano 28 Sierpień 2009 Moim zdaniem tylko Wacom. Nie wiem jak sie sprawuja obecnie Pentagramy, ale mam z nimi zle doswiadczenia, a wacom byl przeskokiem do innego swiata wogole. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaRoZ Napisano 28 Sierpień 2009 Share Napisano 28 Sierpień 2009 (edytowane) no to takie szybkie studia kolorkow :] p.s. zjadlo obrazki..? :) Edytowane 28 Sierpień 2009 przez DaRoZ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Farvus Napisano 28 Sierpień 2009 Share Napisano 28 Sierpień 2009 (edytowane) Edytowane 29 Sierpień 2009 przez Farvus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Jaskólski Napisano 30 Sierpień 2009 Share Napisano 30 Sierpień 2009 Daroz, Farvus - fajne babeczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 30 Sierpień 2009 Share Napisano 30 Sierpień 2009 miala byc kobieta na dachu a wyszedl potwor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crayfish84 Napisano 30 Sierpień 2009 Share Napisano 30 Sierpień 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ICE Napisano 30 Sierpień 2009 Share Napisano 30 Sierpień 2009 Coraz ciekawiej sie tutaj robi, powyzsze prace sa naprawde wysokiej jakosci. Leszku twoja praca przypomina mi kilamty Fallouta, czyli krotko mowiac masz u mnie piwo ;P Speed i zarazem tapeta, inspiracja chyba oczywista ^^' Kocham stan gdy reka sama kieruje piorkiem, a po kilkudziesieciu minutach widac efekt, chcialbym miec tak czesciej. Link do tapety w rozdzielczosci 1080p ( zastzregam sobie wszelkie prawa odnosnie tego artwork'u jesli chcesz uzyc go w celach komercyjnych, musisz zapytac o zgode) Kliknij w ten napis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 31 Sierpień 2009 Share Napisano 31 Sierpień 2009 Daroz, pani z mieczem prześwietna! Studia koloru z Doed Snoe :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
free.ZE Napisano 1 Wrzesień 2009 Share Napisano 1 Wrzesień 2009 daroz,farvus,lukasz swietne! taki maly trenning Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
remanent Napisano 3 Wrzesień 2009 Share Napisano 3 Wrzesień 2009 ja tak na szybko i lecę do roboty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
free.ZE Napisano 3 Wrzesień 2009 Share Napisano 3 Wrzesień 2009 nie taki szybki szkic w psie,planuje z tego zrobic cos wiekszego(tzn cos co w koncu uda mi sie skonczyc :) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 3 Wrzesień 2009 Share Napisano 3 Wrzesień 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 3 Wrzesień 2009 Share Napisano 3 Wrzesień 2009 (edytowane) Lukasz - swietny klasyczny portrecik :) Leszek - bardzo fajna ta kobieta na dachu. Pewnie duzo daje kilka detali (np napis) i fakturka na kolanach, ktore dobrze dopelniaja i rownowaza pozostala speedowa czesc. crayfish84 - Fajnie "czysto" z kolorem, zalatuje swiadomym malarstwem klasycznym To a propos klasycznych technik, dwa ostatnie malunki z natury, a ze rosliny to moja pieta achillesowa, to miejscami robi sie nedza pierwsza proba akwarelkami, na A4 olej na wiekszym formacie lawka w jakiejs wczesniejszej, ale chyba fajniejszej wersji Edytowane 4 Wrzesień 2009 przez leander Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maax Napisano 3 Wrzesień 2009 Share Napisano 3 Wrzesień 2009 leander _ten stwór na 1szym planie dodaje charakteru :) moja tawerna z niedawnego sp, bardziej dopracowana: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 4 Wrzesień 2009 Share Napisano 4 Wrzesień 2009 (edytowane) leander: ten drugi malun jest swietny.. Edytowane 5 Wrzesień 2009 przez leszek_lenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
remanent Napisano 6 Wrzesień 2009 Share Napisano 6 Wrzesień 2009 leander - widzę że prawdziwa farba też Ci pasuje...dobrze, dobrze...reszta ładnie sobie tutaj poczyna. ja tym razem cyfrowo. miał być speed w painterze, ale się trochę przedłużył. mam nadzieję żę nie wymiętolone za bardzo. jeszcze go obczajam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
remanent Napisano 7 Wrzesień 2009 Share Napisano 7 Wrzesień 2009 o nie znowu ja. "roger, podaj wektor wiktor...he?!" ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 7 Wrzesień 2009 Share Napisano 7 Wrzesień 2009 maax - stwora nie ja dorysowalem, ale kiedys i taki poziom osiagne :) Tawerna git wyszla. Nawet bez stwora ma charakter ;) leszek_lenia - fajna ta barka, ogolnie "farba" jakos dobrze siadla na tym obrazku :) remanent - fajne koniki, ew moze bym jakos kolor siersci zroznicowal, moze w cieniu inna temperature dal, bo sie troche monotonna wydaje i przestrzeni nie czuc Na podstawie zdjecia, pomysl pod obrazek dla znajomego wymyslam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikodem. Napisano 8 Wrzesień 2009 Share Napisano 8 Wrzesień 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 8 Wrzesień 2009 Share Napisano 8 Wrzesień 2009 a tu taki alien hybryda z modela... ostatnio kupila mi dziewczyna na urodziny taka wlasnie figurke..musze przyznac ze swietna sprawa..sama figurka sculpt to profesjonalna robota...ale najlepsze jest to ze mozna dzieki temu zaobserwowac masse roznych rzeczy. rozklad swiatla bliki,,,cienie itp. szczerze polecam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
serio Napisano 8 Wrzesień 2009 Share Napisano 8 Wrzesień 2009 W ramach ćwiczeń kilka przerysowanych picków innych ludzi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
free.ZE Napisano 8 Wrzesień 2009 Share Napisano 8 Wrzesień 2009 leander,leszek,remanent po prostu kozak musze odpoczac troche od postaci wiec szybkie envo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
remanent Napisano 9 Wrzesień 2009 Share Napisano 9 Wrzesień 2009 free.ZE fajne to. muszę i ja kiedyś enviro popełnić. leander dzięki, dodałem gdzieniegdzie błękitu i od razu lepiej. teraz tak na szybko, jeszcze do tego wrócę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dann.G Napisano 9 Wrzesień 2009 Share Napisano 9 Wrzesień 2009 speed-ink-ing Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
free.ZE Napisano 9 Wrzesień 2009 Share Napisano 9 Wrzesień 2009 (edytowane) speedy,snowy,techny thingy edit i nastepny edit 2 no i ostatni na dzisiaj :) Edytowane 9 Wrzesień 2009 przez free.ZE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Farvus Napisano 9 Wrzesień 2009 Share Napisano 9 Wrzesień 2009 (edytowane) Szybkie eksperymenty z brushami i kolorami. Edytowane 10 Wrzesień 2009 przez Farvus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
free.ZE Napisano 10 Wrzesień 2009 Share Napisano 10 Wrzesień 2009 szybki wegiel :) cos kolo a2 format,w rzeczywistosci wyglada lepiej niz na zdjeciu,a skanera a2 nie mam :,( a ma ktos jakis pomysl czym by to jeszcze pokolorowac? pastele olejne i kredki nie dzialaja,sprawdzalem,za to walnalem wszystko lakierem do wlosow i nie ma szansz zeby teraz rozmazac wegiel,przydatne to nawet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 10 Wrzesień 2009 Share Napisano 10 Wrzesień 2009 ladnie dajecie panowie :)oby tak dalej. a tu takie cudo przed wyjsciem do kamieniolomow : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Farvus Napisano 10 Wrzesień 2009 Share Napisano 10 Wrzesień 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzys!3k Napisano 11 Wrzesień 2009 Share Napisano 11 Wrzesień 2009 takie cuś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varmer Napisano 12 Wrzesień 2009 Share Napisano 12 Wrzesień 2009 świeży i chrupiący brushset od Jaime Jones'a gdyby się ktoś jeszcze bezczelnie nie zaopatrzył http://www.megaupload.com/?d=L541XSYB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Farvus Napisano 12 Wrzesień 2009 Share Napisano 12 Wrzesień 2009 (edytowane) Dzięki. W większości wole jednak tworzyć swoje brushe. Edytowane 12 Wrzesień 2009 przez Farvus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varmer Napisano 12 Wrzesień 2009 Share Napisano 12 Wrzesień 2009 Farvus: jak najbardziej, jak ktoś już się trochę bawi to siłą rzeczy ustawia wszystko po swojemu, ja do zabawy pędzlami jakoś jeszcze nie dorosłem, a takich zamiataczy jak Jaime zawsze warto podglądać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KMiklas Napisano 13 Wrzesień 2009 Share Napisano 13 Wrzesień 2009 ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
serio Napisano 15 Wrzesień 2009 Share Napisano 15 Wrzesień 2009 Luźne thumbnailsy z "Dziadka Leona" de Crecy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Farvus Napisano 15 Wrzesień 2009 Share Napisano 15 Wrzesień 2009 (edytowane) Edytowane 16 Wrzesień 2009 przez Farvus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dann.G Napisano 18 Wrzesień 2009 Share Napisano 18 Wrzesień 2009 dziadek leon ekstra komiks serio ;] tusz, nasza polska...kura zielononozka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 19 Wrzesień 2009 Share Napisano 19 Wrzesień 2009 (edytowane) farvus: ta scena jest zajebista.... tak przy okazji zna ktos moze jakies niezle strony o zbrushu? Edytowane 19 Wrzesień 2009 przez leszek_lenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 19 Wrzesień 2009 Share Napisano 19 Wrzesień 2009 dobranoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 19 Wrzesień 2009 Share Napisano 19 Wrzesień 2009 tak przy okazji zna ktos moze jakies niezle strony o zbrushu? Polecam http://www.pixologic.com/ ;) Szczegolnie tutki i galerie turntable, fajne do cwiczen. Z hulka tamtejszego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakóbM Napisano 20 Wrzesień 2009 Share Napisano 20 Wrzesień 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 20 Wrzesień 2009 Share Napisano 20 Wrzesień 2009 referencje z hegre-art.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 21 Wrzesień 2009 Share Napisano 21 Wrzesień 2009 zacne malunki panie leander :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
free.ZE Napisano 22 Wrzesień 2009 Share Napisano 22 Wrzesień 2009 cala strona swietna panowie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atheg Napisano 23 Wrzesień 2009 Share Napisano 23 Wrzesień 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
serio Napisano 23 Wrzesień 2009 Share Napisano 23 Wrzesień 2009 (edytowane) Edytowane 24 Wrzesień 2009 przez serio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eco Napisano 23 Wrzesień 2009 Share Napisano 23 Wrzesień 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 23 Wrzesień 2009 Share Napisano 23 Wrzesień 2009 eco naduzywanie jednego brusha niczego dobrego nie wrozy :) proponuje wiecej kolorow i wiecej sladow...przy okazji fajne typo w podpisie a tu cos co nie powinno sie pojawic : wszystkie moje fotosklepowe sztuczki w jednym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
noiprox Napisano 24 Wrzesień 2009 Share Napisano 24 Wrzesień 2009 Leander, JakóbM, Leszek - przestańcie tak szaleć! :P ode mnie polgodzinny speed indianskiej ksiezniczki czy innej azteckiej mlodej damy, powstaly w czasie kiedy czekalem az szef znajdzie dla mnie jakiegos questa. Daleko mu do ohow i ahow i do anatomicznej poprawnosci, ale przyjemnie sie go rysowalo w oderwaniu od pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 24 Wrzesień 2009 Share Napisano 24 Wrzesień 2009 noiprox: zazdroszcze takiego oderwania od pracy ;) paniena jest calkiem superasna :] se dodam ludzia ,ostatnio bardzo mnie sie spodobaly takie kolorki: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi