leszek_lenia Napisano 23 Grudzień 2009 Share Napisano 23 Grudzień 2009 dwie banie z bani ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
free.ZE Napisano 23 Grudzień 2009 Share Napisano 23 Grudzień 2009 leszek,troche pozmienialbym swiatlo na drugim zeby uwydatnic kosci a na pierwszym troche oslabilbym to na kosci policzkowej,poza tym swietnie, uriel sebel dezzed najs godzinka,byla refa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dann.G Napisano 24 Grudzień 2009 Share Napisano 24 Grudzień 2009 sebel - to czerwone fajne, na murala by sie zdalo na szybko przed wigilia: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ICE Napisano 24 Grudzień 2009 Share Napisano 24 Grudzień 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 25 Grudzień 2009 Share Napisano 25 Grudzień 2009 (edytowane) cdn Edytowane 25 Grudzień 2009 przez leszek_lenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bedyk Napisano 25 Grudzień 2009 Share Napisano 25 Grudzień 2009 garsc 15to minutowek na rozmalowanie sie, oczywiscie refki z refek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 25 Grudzień 2009 Share Napisano 25 Grudzień 2009 zajebiste speedy Panie Bedyk :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twi Napisano 25 Grudzień 2009 Share Napisano 25 Grudzień 2009 Świetne macie te speedy, nie mam się co porównywać :P A to pan Edzio z pod monopolowego czyli antyanatomiczne ćwiczenie anatomii z głowy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8Smoku8 Napisano 25 Grudzień 2009 Share Napisano 25 Grudzień 2009 Witam wszystkich speedowiczow :) Jest to moj pierwszy post w tym watku, ale mysle, ze co jakis czas tu cos wrzuce. I mam nadzieje ze zbytnio nie zanizam poziomu, ktory szczeze mowiac jest powalajacy :O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ICE Napisano 25 Grudzień 2009 Share Napisano 25 Grudzień 2009 Bedyk, Leszek! Kuzwa panowie, szok. Leszek a ty pomysl nad specjalizacja envirki jako ca, bombowe. Szkoda, ze tak wiele osob tutaj niema pojecia czym tak naprawde jest speedpainting i myla to z time lapsem ;P Ja wrzucam pana manekina, zapewne pozniej go wykoncze, to wrzuce do teczki . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rotcore Napisano 25 Grudzień 2009 Share Napisano 25 Grudzień 2009 Szkoda, ze tak wiele osob tutaj niema pojecia czym tak naprawde jest speedpainting i myla to z time lapsem ;P Nareszcie ktoś to zauważył... btw niezła mordka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
free.ZE Napisano 26 Grudzień 2009 Share Napisano 26 Grudzień 2009 swietne enviro leszek i bedyk tradycyjny speed,od akryli,przez akwarele na pastelach skonczywszy,jakies 45 min z przerwa na wyschniecie farby,szczoteczka do zebow od teraz jest moim ulubionym pedzlem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 26 Grudzień 2009 Share Napisano 26 Grudzień 2009 icecold: haha dzieki ,fajno ze sie podoba (bo mi ani troche..mam wrazenie ze wszystko co maluje jest beznadziejne....) hmmm co do envirek to nie moja dzialka, ja chce byc od wszystkiego ..a jak ktos jest od wszystkiego to jest do niczego ;) wiec trudno :D free.Ze: thx,Twoj tradycyjny speed spoko podbij go troche swiatlem z tylu daj jakis kontur na postac i bedzie git :) te plamki z tylu strasznie rozpraszaja...lepiej dac chyba jakis czysty kolor...jasny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
free.ZE Napisano 26 Grudzień 2009 Share Napisano 26 Grudzień 2009 leszek,chyba widac ze dopiero zaczynam uzywac farb,chyba mnie nie polubily jeszcze:) robocik swietny,tylko jakby sie przypatrzec to lapy i nogi troche asymetryczne ale nie duzo po 30 min na oko,olowek akwarelowy ftw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ICE Napisano 26 Grudzień 2009 Share Napisano 26 Grudzień 2009 Spoko farby to nie takia prosta sprawa, nauczysz sie, ale panie jak juz pan piszesz po angielsku to akwarela to watercolor nie aquarelle ;) p.s pozniej cos tu wkleje, aby bylo wedle regulaminu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twi Napisano 26 Grudzień 2009 Share Napisano 26 Grudzień 2009 drobny szkic sci-fi na rozgrzewkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 26 Grudzień 2009 Share Napisano 26 Grudzień 2009 to ja jeszcze se dodam takie cudo przed snem.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jokov Napisano 26 Grudzień 2009 Share Napisano 26 Grudzień 2009 (edytowane) aleście się rozpędzili bedyk: fajne te szkice z refki - ja wy to robicie? (technicznie - serio pytam) icecold: główka świetna leszek_lenia: ty coś robisz poza rysowaniem?? - zdominowałeś wątek :) (świetne prace) tym razem mix ArtRage'a, painter'a i szopa - 3 kwadranse - brakuje mi już farb takich 3d... Edytowane 26 Grudzień 2009 przez jokov Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
free.ZE Napisano 27 Grudzień 2009 Share Napisano 27 Grudzień 2009 (edytowane) Spoko farby to nie takia prosta sprawa, nauczysz sie, ale panie jak juz pan piszesz po angielsku to akwarela to watercolor nie aquarelle ;) p.s pozniej cos tu wkleje, aby bylo wedle regulaminu. sorry ze bez obrazka ale narzedzie ktorym to zrobilem ma nadrukowane " koh i noor aquarelle pencil black hardtmuth" :) edit,dodam cos zeby nie bylo jakies 30 min weglem Edytowane 27 Grudzień 2009 przez free.ZE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bedyk Napisano 27 Grudzień 2009 Share Napisano 27 Grudzień 2009 jeszcze garsc Szkoda, ze tak wiele osob tutaj niema pojecia czym tak naprawde jest speedpainting i myla to z time lapsem ;P no to znowu wywloke na wierzch swa zielonote, ocb z time timelapsem, bo wydaje mi sie ze pojecie to odnosi sie przedewszystkim do kinematografii? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
free.ZE Napisano 27 Grudzień 2009 Share Napisano 27 Grudzień 2009 jokov i leszek,swietnie ze 45 min akwarela i biala pastela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ICE Napisano 28 Grudzień 2009 Share Napisano 28 Grudzień 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Uriel Napisano 29 Grudzień 2009 Share Napisano 29 Grudzień 2009 icecold świetna ptyszka, referka ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Uriel Napisano 30 Grudzień 2009 Share Napisano 30 Grudzień 2009 taki zaklinacz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 30 Grudzień 2009 Share Napisano 30 Grudzień 2009 jokov: ja ogolnie to malo mam czasu na rysowanie...teraz mialem wolne od pracy..to troche sobie tabletem pomachalem ;)tak poza rysunkiem to jeszcze w zbrushu rzezbie;) taki cudak ode mnie : nie jest to az taki speed ale wrzucam ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
free.ZE Napisano 30 Grudzień 2009 Share Napisano 30 Grudzień 2009 ladna ptaszyna icecold speed pastel painting on a4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Uriel Napisano 31 Grudzień 2009 Share Napisano 31 Grudzień 2009 takie coś, około 1h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikodem. Napisano 31 Grudzień 2009 Share Napisano 31 Grudzień 2009 (edytowane) 5 min szkic z restauracji. Edytowane 31 Grudzień 2009 przez nikodem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ICE Napisano 1 Styczeń 2010 Share Napisano 1 Styczeń 2010 Freeze widze, ze inspirowales sie Carlosem Cabrera :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SBT77 Napisano 2 Styczeń 2010 Share Napisano 2 Styczeń 2010 szybki concept jakiegoś szwarccharakteru rodem z filmów klasy B, w sumie krótki szkic - póki pomysł był. Może kiedyś uda się dokończyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 2 Styczeń 2010 Share Napisano 2 Styczeń 2010 Szybki szkic ołówkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikodem. Napisano 2 Styczeń 2010 Share Napisano 2 Styczeń 2010 konstrukcyjnie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eco Napisano 3 Styczeń 2010 Share Napisano 3 Styczeń 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 3 Styczeń 2010 Share Napisano 3 Styczeń 2010 (edytowane) tez se czlog machnalem :D Edytowane 3 Styczeń 2010 przez leszek_lenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
serio Napisano 3 Styczeń 2010 Share Napisano 3 Styczeń 2010 studia nad Sargent-em Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
remanent Napisano 4 Styczeń 2010 Share Napisano 4 Styczeń 2010 icecold-fajna główka, bryła kolory itd... nieźle napieracie, oby tak dalej...ode mnie takie coś: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 4 Styczeń 2010 Share Napisano 4 Styczeń 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrozik26 Napisano 5 Styczeń 2010 Share Napisano 5 Styczeń 2010 FASZIO XD co to wogóle jest paranoja :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ICE Napisano 5 Styczeń 2010 Share Napisano 5 Styczeń 2010 Remanent- dziekuje za cieple slowa, twoja panna bardzo seksowana i milo przypomina wegiel i biala krede. Leszek, uuuj wodzu ostatnio walisz takie speedy, ze sie robie zazdrosny :D Czolg niszczy. P.S A zobaczymy kiedys jakas skonczona, dluzej wysiedziana pracke? :> Wrzucam takiego psiaka, nie jestem z niego zadowolony, ale musi byc zgodnie z regulaminem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AravaL Napisano 5 Styczeń 2010 Share Napisano 5 Styczeń 2010 eco - fajny ten czolg :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 5 Styczeń 2010 Share Napisano 5 Styczeń 2010 Swietne AravaL. Ten profil od SBT77 tez bardzo fajny. Dzis imieniny Hanny, a to pacynka dla 5 letniej Hani Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ICE Napisano 5 Styczeń 2010 Share Napisano 5 Styczeń 2010 Nie chcac byc gorszym od Leszka tez maznalem czolg o taaaaaki o: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eco Napisano 5 Styczeń 2010 Share Napisano 5 Styczeń 2010 ...a ja nawiązując do robotów leszka :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KhazadThard Napisano 7 Styczeń 2010 Share Napisano 7 Styczeń 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ICE Napisano 8 Styczeń 2010 Share Napisano 8 Styczeń 2010 Necrus odemnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyanide Napisano 8 Styczeń 2010 Share Napisano 8 Styczeń 2010 eco zabawny ten robot MO :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aknochaco Napisano 8 Styczeń 2010 Share Napisano 8 Styczeń 2010 A to moja pierwsza wogole praca xD mozecie sie smiac :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rozrack Napisano 9 Styczeń 2010 Share Napisano 9 Styczeń 2010 (edytowane) 3 z dzisiaj, po 1.5h na każdy nowe : rozgrzewka przed TSP z refki, bez color picka. Na drugi rzut oka zawaliłem szkic (głowa jest za mocno odchylona do tylu...) Edytowane 9 Styczeń 2010 przez rozrack Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ICE Napisano 10 Styczeń 2010 Share Napisano 10 Styczeń 2010 Rozrack, pamietaj najpierw ogol pozniej szczegol, u ciebie wyglada to tak jakby przyszedl wilk, chuchnal i dmuchnal to by sie posypaly wszystkie te wlosy owej pani :) Ja zapodaje Komboja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dann.G Napisano 10 Styczeń 2010 Share Napisano 10 Styczeń 2010 odstress Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi