Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 10,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

leszek,troche pozmienialbym swiatlo na drugim zeby uwydatnic kosci a na pierwszym troche oslabilbym to na kosci policzkowej,poza tym swietnie,

uriel sebel dezzed najs

godzinka,byla refa

another_study_by_freezu.jpg

Napisano

Świetne macie te speedy, nie mam się co porównywać :P

A to pan Edzio z pod monopolowego czyli antyanatomiczne ćwiczenie anatomii z głowy :)

87bfc8c6e9807ebcd9cdd2bd4d49bd423693.jpg

Napisano

Witam wszystkich speedowiczow :)

Jest to moj pierwszy post w tym watku, ale mysle, ze co jakis czas tu cos wrzuce. I mam nadzieje ze zbytnio nie zanizam poziomu, ktory szczeze mowiac jest powalajacy :O

demonkopia.jpg

Napisano

Bedyk, Leszek! Kuzwa panowie, szok.

Leszek a ty pomysl nad specjalizacja envirki jako ca, bombowe.

Szkoda, ze tak wiele osob tutaj niema pojecia czym tak naprawde jest speedpainting i myla to z time lapsem ;P

Ja wrzucam pana manekina, zapewne pozniej go wykoncze, to wrzuce do teczki .

headspeed.jpg

Napisano
Szkoda, ze tak wiele osob tutaj niema pojecia czym tak naprawde jest speedpainting i myla to z time lapsem ;P

Nareszcie ktoś to zauważył... btw niezła mordka

Napisano

swietne enviro leszek i bedyk

tradycyjny speed,od akryli,przez akwarele na pastelach skonczywszy,jakies 45 min z przerwa na wyschniecie farby,szczoteczka do zebow od teraz jest moim ulubionym pedzlem :)

mixed_media_speed_painting_by_freezu.jpg

Napisano

icecold: haha dzieki ,fajno ze sie podoba (bo mi ani troche..mam wrazenie ze wszystko co maluje jest beznadziejne....) hmmm co do envirek to nie moja dzialka, ja chce byc od wszystkiego ..a jak ktos jest od wszystkiego to jest do niczego ;) wiec trudno :D

free.Ze: thx,Twoj tradycyjny speed spoko podbij go troche swiatlem z tylu daj jakis kontur na postac i bedzie git :) te plamki z tylu strasznie rozpraszaja...lepiej dac chyba jakis czysty kolor...jasny

muu4.jpg

Napisano

leszek,chyba widac ze dopiero zaczynam uzywac farb,chyba mnie nie polubily jeszcze:)

robocik swietny,tylko jakby sie przypatrzec to lapy i nogi troche asymetryczne ale nie duzo

po 30 min na oko,olowek akwarelowy ftw

eyes_by_freezu.jpg

Napisano

Spoko farby to nie takia prosta sprawa, nauczysz sie, ale panie jak juz pan piszesz po angielsku to akwarela to watercolor nie aquarelle ;)

p.s pozniej cos tu wkleje, aby bylo wedle regulaminu.

Napisano (edytowane)

aleście się rozpędzili

bedyk: fajne te szkice z refki - ja wy to robicie? (technicznie - serio pytam)

icecold: główka świetna

leszek_lenia: ty coś robisz poza rysowaniem?? - zdominowałeś wątek :) (świetne prace)

261209miko05smallweb.jpg

tym razem mix ArtRage'a, painter'a i szopa - 3 kwadranse - brakuje mi już farb takich 3d...

Edytowane przez jokov
Napisano (edytowane)
Spoko farby to nie takia prosta sprawa, nauczysz sie, ale panie jak juz pan piszesz po angielsku to akwarela to watercolor nie aquarelle ;)

p.s pozniej cos tu wkleje, aby bylo wedle regulaminu.

sorry ze bez obrazka ale narzedzie ktorym to zrobilem ma nadrukowane " koh i noor aquarelle pencil black hardtmuth" :)

edit,dodam cos zeby nie bylo

eye_study2_by_freezu.jpg

jakies 30 min weglem

Edytowane przez free.ZE
Napisano

jeszcze garsc

ennw.jpg

no to znowu wywloke na wierzch swa zielonote,

ocb z time timelapsem, bo wydaje mi sie ze pojecie to odnosi sie przedewszystkim do kinematografii?

Napisano

jokov: ja ogolnie to malo mam czasu na rysowanie...teraz mialem wolne od pracy..to troche sobie tabletem pomachalem ;)tak poza rysunkiem to jeszcze w zbrushu rzezbie;)

taki cudak ode mnie :

rycmn.jpg

nie jest to az taki speed ale wrzucam ;)

Napisano

szybki concept jakiegoś szwarccharakteru rodem z filmów klasy B, w sumie krótki szkic - póki pomysł był. Może kiedyś uda się dokończyć.

292ac01.png

Napisano

Remanent- dziekuje za cieple slowa, twoja panna bardzo seksowana i milo przypomina wegiel i biala krede.

Leszek, uuuj wodzu ostatnio walisz takie speedy, ze sie robie zazdrosny :D

Czolg niszczy.

P.S A zobaczymy kiedys jakas skonczona, dluzej wysiedziana pracke? :>

Wrzucam takiego psiaka, nie jestem z niego zadowolony, ale musi byc

zgodnie z regulaminem

attachment.php?attachmentid=870741&stc=1&d=1262614399

Napisano (edytowane)

3 z dzisiaj, po 1.5h na każdy

hanwp.jpg

kickvq.jpg

roach.jpg

nowe :

staffk.jpg

stayn.jpg

rozgrzewka przed TSP

z refki, bez color picka. Na drugi rzut oka zawaliłem szkic (głowa jest za mocno odchylona do tylu...)

skorabk.jpg

Edytowane przez rozrack
Napisano

Rozrack, pamietaj najpierw ogol pozniej szczegol, u ciebie wyglada to tak jakby przyszedl wilk, chuchnal i dmuchnal to by sie posypaly wszystkie te wlosy owej pani :)

Ja zapodaje Komboja.

attachment.php?attachmentid=875625&stc=1&d=1263157223