Napisano 21 Kwiecień 200420 l Jedyna kaszanka, ktora jestem w stanie przelknac i jeszcze sie oblizac;)
Napisano 21 Kwiecień 200420 l fajna kaszanka:) coprawda nóżki faktycznie lipne... troszke sie cos z nimi niedobrego dzieje.. ale ogolnie to dobre wrazenie...:)
Napisano 22 Kwiecień 200420 l Całkiem oki, zbyt uciety background i czerń w cieniowaniu ale jest oki.
Napisano 22 Kwiecień 200420 l Usunalem ten obrazek wczesniej, ale po korekcji kolorow wydaje mi sie ciekawszy. Olowek + ps
Napisano 23 Kwiecień 200420 l romo może troche wiecej kolorkow bo strasznie szarobure wyszlo?:) kontynuję wątek ornitologiczny:
Napisano 24 Kwiecień 200420 l Testowe polaczenie wektorow i map bitowych, czyli Corel Photo-Paint i CorelDRAW. Jakies 3h. Mysz.
Napisano 24 Kwiecień 200420 l Bang, bang, DruG shot you down ;) A tak serio, DruG ma racje, to ucho wyglada jak lufa..
Napisano 25 Kwiecień 200420 l dawno sie tu nie pokazywalem. musze troszeczke nadrobic... bardzo ladnie wam idzie... widze ze ostatnio animal planet na piedestale :)
Napisano 25 Kwiecień 200420 l Wygrzebałem dzisiaj tablet zza biurka, no i po godzince wyszło takie coś dla mojej miłej.
Napisano 26 Kwiecień 200420 l Maly speedzik dla odprezenia. Kumple, widzac go zapytali retorycznie: \"z kim my pracujemy?!\" :> Freaks.
Napisano 26 Kwiecień 200420 l Piękna. Boskie. Ile Ci zajeło dojście do takiego poziomu?!? Kongratulejszyn.
Napisano 27 Kwiecień 200420 l romo: korsarz fajny ale ciut plaski. Moze troche wieksze kontrasty pomoga? Tiger: bojowy nastroj przed sesja? ;) Fajne swiatlo rzuciles, az sie nie chce ginąć w walce :) inspired by kengi:
Napisano 27 Kwiecień 200420 l Dosyc sprawnie chwytacie motywy przewodnie ;> Inspirowane kodeksem bushido, no i waszymi poczynaniami :)
Napisano 28 Kwiecień 200420 l ależ ja Wam zazdroszczę tego wolnego czasu na rysowanie... ale długi weekend nadchodzi... czas rozgrzać nadgarstek...