goomisia Napisano 28 Kwiecień 2004 Napisano 28 Kwiecień 2004 a tu inspirowana tematem bitwy 2d prezentuje moja szybka wizje Wolanda z \'Mistrza i Małgorzaty\'
Nimrod Napisano 29 Kwiecień 2004 Napisano 29 Kwiecień 2004 Obserwuje ten wątek cały czas, dużo prac mimo, że to speedy bardzo mi się podoba, ale dwie ostatnie prace Tiger\'a są po prostu świetne, a szczególnie Samuraj.
dr Ug Napisano 29 Kwiecień 2004 Napisano 29 Kwiecień 2004 Jeszcze dobrze nie zaczalem, a juz mi sie znudzilo... ;) Speed nieskonczony. Tiger: calkiem przyjemny ten Paladin:) Tylko troche razi mnie prostota... dzialka (?) - cylinder z dziurkami. Jakby doklejony z innej bajki. Poza tym cool:)
Cpt.Obvious Napisano 29 Kwiecień 2004 Napisano 29 Kwiecień 2004 thx drug, uni pin + gelpen + wykłady z analizy :) i mało udany przedsennik, pora do pracy wracac :
mt Napisano 30 Kwiecień 2004 Napisano 30 Kwiecień 2004 podziwiam:)) chcialem sprobowac swoich sil w 2d:
_LoGaN_ Napisano 30 Kwiecień 2004 Napisano 30 Kwiecień 2004 Tez chcialem sprobowac 2d - to po obejrzebiu disneyowskiego tarzana :) ok 25 min
Kooba Napisano 30 Kwiecień 2004 Napisano 30 Kwiecień 2004 tygrysie coś ci tego samuraja w prawo skosiło :)
Obywatel Napisano 30 Kwiecień 2004 Napisano 30 Kwiecień 2004 Tażan spoko :-) Ten samuraj wyglada jak bylby z papieru. Wektory ale nie do konca:
Szantak Napisano 3 Maj 2004 Napisano 3 Maj 2004 biglebowsky - jestes geniuszem :) Lekko, perfekcyjnie, z wyczuciem smaku i tonacji. Normalnie szkoda, że na kompie a nie na płótnie! Mówię o wszystkich pracach. Mógłbyś pisać podręczniki dla malarzy (jeśli jeszcze tego nie robisz ;)) Powiedz mi że nie robisz tego z wyobraźni, bo sobie dam spokój z grafiką ;)
Scatmax Napisano 3 Maj 2004 Napisano 3 Maj 2004 Tym razem (drugi raz wogole:]) speedy z refek(patrz. gazeta.pl).Za duzo namodzilem ale najbardziej zalezalo mi zeby kolorem takim samym trafic.
Ufooox Napisano 4 Maj 2004 Napisano 4 Maj 2004 Scatmax - najlepsze twoje speedy jakie kiedykolwiek widziałem... gratuluje...
dr Ug Napisano 4 Maj 2004 Napisano 4 Maj 2004 7 minut... bo stwiedzilem, ze ch**** i dalej nie maluje;)
leander Napisano 4 Maj 2004 Napisano 4 Maj 2004 > 7 minut... Yeah.. right.. :) A serio to ta praca i poprzednia panienka bardzo przyjemne dla oka. Cos z lewa reka nie gra, ale nie zwyklem czepiac sie do 7-minutowych speedów, wiec sobie ide.
dr Ug Napisano 4 Maj 2004 Napisano 4 Maj 2004 Hmm? 7 minut to takie przyslowiowe 17 minut. Nie znales tego? ;) Niektorzy tutaj robia wydziergane speedy w 20 minut, to ja w 7. ;)) Swietne pelikany Leander. \"najlepszy twoj speed jaki kiedykolwiek widziałem... gratuluje...\" ;)
Ufooox Napisano 4 Maj 2004 Napisano 4 Maj 2004 DruG - Bądz bardziej orginalny :D ale plecki facia bardzo fajniusie ;) Pozdro
ikim Napisano 4 Maj 2004 Napisano 4 Maj 2004 Drug z zwłaszca Leander podziwiam tempo pracy doprawdy imponujące :) Ja skromny bazgrołek dołączę, kurcze musze popracowac jeszcze zeby takie czasy wyciągąc :P
leander Napisano 5 Maj 2004 Napisano 5 Maj 2004 little-ninja: hie hie, fajne :) Tiger: czadzik kontynuuje watek - oto co sie dzieje, gdy dupa7 security nie zdazy na czas.
oDD Napisano 5 Maj 2004 Napisano 5 Maj 2004 hehe dzieki ludziska, smieszne rzeczy namalowaliscie :O to jest jednostka numer 4 do zadan zimowych a to jest damian od przycinania uschłych gałęzi (tak naprawde to jest to koncept jacka the rippera)
Saczek_XTRM Napisano 5 Maj 2004 Napisano 5 Maj 2004 wow spodobało mi się zdjęcie 3 -dziewczynki po prostu piękne,ładnie ją orzedstawiłeś,wygląda bardzo realistycznie, po prostu Ś W I E T N I E
Scatmax Napisano 5 Maj 2004 Napisano 5 Maj 2004 No ostatni coraz fajniejsze rzeczy sie pojawiaja. I ja ze swojej strony taki tam...
Scatmax Napisano 5 Maj 2004 Napisano 5 Maj 2004 Hue hue jeszcze jeden:].Ale mnie wizielo na dwa pod rzad.Kolorki mi w tym chyba fajnei wyszly.
leander Napisano 5 Maj 2004 Napisano 5 Maj 2004 Scatmax: zolnierz bardzo ciekawy dla relaksu takie cos
ikim Napisano 6 Maj 2004 Napisano 6 Maj 2004 speedzik na dobry początek dnia, jednostka dupa8 do zadan podwodnych:) thx Odd za inspirację:))))
giorgione Napisano 6 Maj 2004 Napisano 6 Maj 2004 ten gostek jes odlotowy :d odd szalejesz:D pozdr giorgione
sanki Napisano 6 Maj 2004 Napisano 6 Maj 2004 to ja tak niesmialo dla rozluznienia atmosfery :] Chcialem dac napis po hiszpansku ale nie znam hiszpanskiego, a kazdy translator w necie co innego dawal :]
Ebor Napisano 7 Maj 2004 Napisano 7 Maj 2004 fajne listki DruG ;) A ja ostatnio znalazłem swój speeeed :) Ma już 2 lata (widok z okna)
Ebor Napisano 7 Maj 2004 Napisano 7 Maj 2004 Ikim : hehe nie w bieszczadach a w sudetach, i nie w schronisku a z domowego okna mam widok na śnieżke :P No to taka widokóweczka przez okno ... zaraz będzie padać.. Impresja...
little-ninja Napisano 7 Maj 2004 Napisano 7 Maj 2004 drug twoj avatar mnie natchnal...no i te widoczki takie mokre wiec stad to kumkum rech
leander Napisano 7 Maj 2004 Napisano 7 Maj 2004 Hehe, faktycznie podobny. Umieszczam avatar DruGa, zeby zostalo dla potomnych. sanki: to bedzie cos w stylu \"Hablas conmigo, cabron?\"
Scatmax Napisano 7 Maj 2004 Napisano 7 Maj 2004 Ludzie wiecej!!! Mala \"Wariacja z psychopata\":].Painter tak dla odmiany dlatego takie troche wymodzone ale krotko nad tym siedzialem.To wina areografu.
Rekomendowane odpowiedzi