Napisano 28 Kwiecień 200420 l a tu inspirowana tematem bitwy 2d prezentuje moja szybka wizje Wolanda z \'Mistrza i Małgorzaty\'
Napisano 29 Kwiecień 200420 l Obserwuje ten wątek cały czas, dużo prac mimo, że to speedy bardzo mi się podoba, ale dwie ostatnie prace Tiger\'a są po prostu świetne, a szczególnie Samuraj.
Napisano 29 Kwiecień 200420 l Jeszcze dobrze nie zaczalem, a juz mi sie znudzilo... ;) Speed nieskonczony. Tiger: calkiem przyjemny ten Paladin:) Tylko troche razi mnie prostota... dzialka (?) - cylinder z dziurkami. Jakby doklejony z innej bajki. Poza tym cool:)
Napisano 29 Kwiecień 200420 l thx drug, uni pin + gelpen + wykłady z analizy :) i mało udany przedsennik, pora do pracy wracac :
Napisano 30 Kwiecień 200420 l Tez chcialem sprobowac 2d - to po obejrzebiu disneyowskiego tarzana :) ok 25 min
Napisano 30 Kwiecień 200420 l Tażan spoko :-) Ten samuraj wyglada jak bylby z papieru. Wektory ale nie do konca:
Napisano 3 Maj 200420 l biglebowsky - jestes geniuszem :) Lekko, perfekcyjnie, z wyczuciem smaku i tonacji. Normalnie szkoda, że na kompie a nie na płótnie! Mówię o wszystkich pracach. Mógłbyś pisać podręczniki dla malarzy (jeśli jeszcze tego nie robisz ;)) Powiedz mi że nie robisz tego z wyobraźni, bo sobie dam spokój z grafiką ;)
Napisano 3 Maj 200420 l Tym razem (drugi raz wogole:]) speedy z refek(patrz. gazeta.pl).Za duzo namodzilem ale najbardziej zalezalo mi zeby kolorem takim samym trafic.
Napisano 4 Maj 200420 l Scatmax - najlepsze twoje speedy jakie kiedykolwiek widziałem... gratuluje...
Napisano 4 Maj 200420 l > 7 minut... Yeah.. right.. :) A serio to ta praca i poprzednia panienka bardzo przyjemne dla oka. Cos z lewa reka nie gra, ale nie zwyklem czepiac sie do 7-minutowych speedów, wiec sobie ide.
Napisano 4 Maj 200420 l Hmm? 7 minut to takie przyslowiowe 17 minut. Nie znales tego? ;) Niektorzy tutaj robia wydziergane speedy w 20 minut, to ja w 7. ;)) Swietne pelikany Leander. \"najlepszy twoj speed jaki kiedykolwiek widziałem... gratuluje...\" ;)
Napisano 4 Maj 200420 l DruG - Bądz bardziej orginalny :D ale plecki facia bardzo fajniusie ;) Pozdro
Napisano 4 Maj 200420 l Drug z zwłaszca Leander podziwiam tempo pracy doprawdy imponujące :) Ja skromny bazgrołek dołączę, kurcze musze popracowac jeszcze zeby takie czasy wyciągąc :P
Napisano 5 Maj 200420 l little-ninja: hie hie, fajne :) Tiger: czadzik kontynuuje watek - oto co sie dzieje, gdy dupa7 security nie zdazy na czas.
Napisano 5 Maj 200420 l hehe dzieki ludziska, smieszne rzeczy namalowaliscie :O to jest jednostka numer 4 do zadan zimowych a to jest damian od przycinania uschłych gałęzi (tak naprawde to jest to koncept jacka the rippera)
Napisano 5 Maj 200420 l wow spodobało mi się zdjęcie 3 -dziewczynki po prostu piękne,ładnie ją orzedstawiłeś,wygląda bardzo realistycznie, po prostu Ś W I E T N I E
Napisano 5 Maj 200420 l No ostatni coraz fajniejsze rzeczy sie pojawiaja. I ja ze swojej strony taki tam...
Napisano 5 Maj 200420 l Hue hue jeszcze jeden:].Ale mnie wizielo na dwa pod rzad.Kolorki mi w tym chyba fajnei wyszly.
Napisano 6 Maj 200420 l speedzik na dobry początek dnia, jednostka dupa8 do zadan podwodnych:) thx Odd za inspirację:))))
Napisano 6 Maj 200420 l to ja tak niesmialo dla rozluznienia atmosfery :] Chcialem dac napis po hiszpansku ale nie znam hiszpanskiego, a kazdy translator w necie co innego dawal :]
Napisano 7 Maj 200420 l fajne listki DruG ;) A ja ostatnio znalazłem swój speeeed :) Ma już 2 lata (widok z okna)
Napisano 7 Maj 200420 l Ikim : hehe nie w bieszczadach a w sudetach, i nie w schronisku a z domowego okna mam widok na śnieżke :P No to taka widokóweczka przez okno ... zaraz będzie padać.. Impresja...
Napisano 7 Maj 200420 l drug twoj avatar mnie natchnal...no i te widoczki takie mokre wiec stad to kumkum rech
Napisano 7 Maj 200420 l Hehe, faktycznie podobny. Umieszczam avatar DruGa, zeby zostalo dla potomnych. sanki: to bedzie cos w stylu \"Hablas conmigo, cabron?\"
Napisano 7 Maj 200420 l Ludzie wiecej!!! Mala \"Wariacja z psychopata\":].Painter tak dla odmiany dlatego takie troche wymodzone ale krotko nad tym siedzialem.To wina areografu.