Napisano 4 Czerwiec 200420 l Ktoś ćwiczy przenoszenie postów czy co? dziwne że post ktory napisalem w zeszlym miesiacu znalaz sie na 98 stronie ;p odd jak zawsze świetnie, iza tez spoko :) Edit : dziwne rzeczy się tu dzieją co sekunde coś sie zmienia hmm...
Napisano 4 Czerwiec 200420 l No to ja coś spróbuje zarzucić...W sumie godzina, dwie bazgrania. Ten pan się nazywa Bizon :]
Napisano 4 Czerwiec 200420 l no to i ja coś wrzuce.smugatory dodgea i burny w photoshopie.myszką.zrobione jakieś 2 lata temu w jakieś 1,5 godziny
Napisano 5 Czerwiec 200420 l oDD ja piernicze, Twoje prace poprostu wymiataja. Ile Ci zajela ta pracka? Swietne! leander - druga pani mi sie bardziej podoba, tak trzymaj! Pozdrawiam.
Napisano 5 Czerwiec 200420 l 1 zecz mi niepasuje ucho powinno byc mnijesze nie ta k rozciagniete :D..to tyle dziekuje
Napisano 8 Czerwiec 200420 l Tomur, te liscie jednak za mocno niedopowiedziane, bo sam pomysl ciekawy ale zamiast bawic sie w gre skojarzen ja zastanawiam sie co to jest to zielone. Polecam uzyc ostrzejszej kreski do zarysowania konkturow czasem (patrz np. prace oDDa) to ja cos lekkiego z okazji wtorku
Napisano 9 Czerwiec 200420 l pierwsze lepsze, drugi taki troche kaprawy ale ale cieniowanie fajne i technika spoko :) kurde ja musze cos wyprodukowac ale nieee chce mi sie :(
Napisano 10 Czerwiec 200420 l chveti, proponuje kilka minut wiecej / per jedna praca :P wiem, ze anatomia zwalona
Napisano 10 Czerwiec 200420 l moze to co zamieszczam speedem nie jest ale w zamiarze mialo nim byc... a ze ostatnio nic mi nie wychodzi a ta pracka jest wzglednie przyzwoita wiec zamieszczam tutaj... niewtajemniczonych informuje ze jest to oko wykonane mysia technika... ---edit------------------------------------------------------------------------------ sledze ten dzial od bardzo bardzo dawna i chyba sobie wkrotce zarchiwizuje spora czesc waszej tworczosci bo jest co poogladac... good job...
Napisano 10 Czerwiec 200420 l to jeszcze cos takiego na dobranoc ( a dla co niektorych moze na dzien dobry ;-p )... wodospadzik:
Napisano 10 Czerwiec 200420 l gooomi nie widac cie :D ............................ w takim razie tylko ja jestem slepy
Napisano 11 Czerwiec 200420 l No, niezle panie nindża :) Tybetanska kobieta na targu koni w Khan. No i wydalo sie, ze czytam \"wysokie obcasy\" ;)
Napisano 11 Czerwiec 200420 l little-ninja: wygląda jak postać z bajki \'samurai jack\' (albo jakoś tak :) ... fajne. leander: inspiracja Odd-em? :)
Napisano 11 Czerwiec 200420 l dzudzu: inspiracja raczej portretami Biglebowskyego na poczatku speedów.
Napisano 11 Czerwiec 200420 l no i znowu sie zaczelo: powinienem uczyc sie do sesyjnych egzaminkow i poprawy kola ze staty a ja odpalam kompa i sobie myszka dzieragam (przynajmniej zaczynam czuc juz chyba pomalu gryzonia pod lapa ale o ocene pyatm was)... dzudzu: gdzie tam samurajowi do takiej laski 8-)... ta pomaranczowa laseczka goomisi tez swietna (musze zaczac zbierac na tablecik) leander: twoja praca jak zawsze fullwypas...
Napisano 11 Czerwiec 200420 l i jeszcze jeden speedzik z wieczora ;-)... w sumie nie wyszlo tak jak chcialem ale mimo to zamieszczam:
Napisano 11 Czerwiec 200420 l gdzie ona wkładę tę rękę ... eech everyman kręcą cię takie akty? jak się ktoś bierze, za takie motywy to jak nie ma ostrego warsztatu to straszna kaszana wychodzi :/ p.s. prawa dłoń za dużą, nie wiedzę światła ani cienia; tło nieciekawe ... ćwicz dalej, ale bez perwy pls ...
Napisano 11 Czerwiec 200420 l spoko dzudzu ona ma stringi ;-)... kumpel mial cos takiego na tapetce i jak wrocilem do domku to namalowalem sobie ;-p... obiecuje ze od teraz bede malowal kwiatki i drzewka w ramach wprawek... ps zauwazyle ze ostatnio na forum na bardzo szybki komentarz (zazwyczaj) moga liczyc prace typu: fullwypas, super kaszana lub kontrowersyjny temat ;-p... pozdro...
Napisano 11 Czerwiec 200420 l ostatnio? chyba zawsze tak było, komentowanie prac które mieszczą się w normach jest męczące ze względu na swoją \'normalność\'; tylko prace wychodzące poza takie ramy pobudzają człowieka w sposób pozytywny, lub negatywny ... oczywiście różne będą nastawienia do autorów, którzy kurczowo trzymają się któregoś z tych ekstremów ... ale ... spox.
Napisano 11 Czerwiec 200420 l panie doktorze ug przypuszczam ze to przezemnie pan oslepl... przepraszam ale dopiero jak wytrzezwialem widze jakie to jest ochydne... chcialem juz kasowac ale zostawie dla potomnych ku przestrodze... ---edit------------------------------------------------------------------------------ jak przeczytalem \"O Boze, osleplem!\" to dostalem takiego napadu smiechu ze sie prawie z krzesla zrypalem ;-D
Napisano 12 Czerwiec 200420 l cos takiego (tym razem bez perwy - mam nadzieje ;-p) ---edit------------------------------------------------------------------------------ byl bym niezmiernie wdzieczny za kazdy komentarz dotyczacy tego na co glownie powinienem zwrocic uwage (odnosnie tych kilku moich ostatnich speed pracek [wprawek]... i w ewentualnych sugestiach prosze pominac ta z posta 11-6-2004 / 21:02 bo ta kaszana sie nie liczy i nie powinienem jej wysylac)... pozdro...
Napisano 13 Czerwiec 200420 l Ja mam taki pytanko... W czym robicie pracki. Ja coś tam prubuję w PS, ale miałem lekką przerwę i nie wiem za bardzo co gdzie i jak. Próbowałem kiedyś w Painterze ale to było dawno i nieprawda..
Napisano 13 Czerwiec 200420 l jak mowisz do mnie to to byla kartka z drukarki 1 kredka czerwona druga fioletowa i olowek i w paincie na koniec sie pobawilem,,,,to wszystko jak narazie
Napisano 13 Czerwiec 200420 l Nie chodzi mi o początki (to już mam za sobą). Chodzi mi o digital piating..
Napisano 13 Czerwiec 200420 l to chyba monolog :D mnie sie niepytaj :P ja jestem jeden wielki początek ,,,,,
Napisano 13 Czerwiec 200420 l ja uzywam starego corela photo-paint ale tez jestem poczatkiem... ------------------------------------------------------------------------------ cos takiego machnalem sobie na dobranoc: kilka kresek mycha na to jakas kombinacja \"efektow\" i powstalo wlasnie to - interpretujcie jak chcecie ;-p
Napisano 13 Czerwiec 200420 l swietne kengi to jest ...ja uzywam Photoshopa [Wyedytowany dnia 093030p://poc > misiekhc]
Napisano 13 Czerwiec 200420 l kengi rozwalaja mnie twoje pracki...baardzo graficzne rewelasją...jak to zabojady mowia ;) ps. pies 7.0