Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Używam a raczej uczę sie paintera.Chyba najszybszy program,najbardziej reagujący na piórko tableta.

ok30min.

Zmiana contrastu,nasycenia i formatu zapisu w corelu.

[Wyedytowany dnia 18-6-2004 > geminus]

• Odpowiedzi 10,6k
  • Wyświetleń 1,7m
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Napisano

kengi, wpływy 2advanced widze... nie pasuje ta typografia, albo inaczej - przejadła sie juz.

Napisano

Coś dla zachowania równowagi w krzyżach na forum :)

Ok.40min. (Volito+painter classik+corel9)

[Wyedytowany dnia 18-6-2004 > geminus]

Napisano

smocze dziecie bardzo szybkie

dragon.jpg

geminus - dlaczego ciagle aerograf ?

Napisano

pierwsze podejscie do \'zywej natury\'. Okolo 1,5 h malowania, az zaczely ciac komary :) Mam nadzieje, ze cokolwiek sie wylania z tej grupy plam ;)

Napisano

szybko kiszke wrzucam jutro egzamin z malarstwa a ja farb mniech nie dotykalem !!!

0672-dupa.jpg

Napisano

Herman, podlinkowac lub załacznikiem.

Odd bardzo miłe kolorki, fajniuchna praca.

I przedkolokwialny pikczer, oj dawno nie speedowałem...

erica.jpg

Napisano

Do powyższych:

Herman - zapodawaj dalej pikne !

oDD - oddjazdowe (ostatnie to klimat zaj....)

Temur - fajny smoczek

Little-ninja - z krzyżykiem to mi sie odyseja kojarzyła ale jak kogoś pytałem to nikt nie pamiętał i juz sam nie wiedziałem (dzięki)

Kengi - fajne

Everyman - odpuść sobie efekty,szkoda czasu lepiej ćwicz kobity i wampy

MasSs - szalej dalej byle po swojemu a nie z jakichś fotek

misiekh - trzymasz poziom a tak Ci wzrósł że czekam na następne

Leander - Trzy powyższe ssuper

dzudzu - od miesięcy widzę Twoje rysunki a Ty zamiast speedy to wziołeś się za 3d, ale swoją drogą mógłbyś cos tu wrzucić

Napisano

wierz mi geminus chciałbym, ale czasu mało; 2d i 3d też muszę czasowo odpuścić :(

Napisano

Trzeci speed jaki wogole zrobiłem. Nie śmiejcie się zbyt głośno... Czas: jakieś 40 min Tradycyjnie myszką z użyciem fotoszopa. Ze zdjęcia.

Co to jest referka?

Napisano

witam wszystkich. ze zdjęcia.

[Wyedytowany dnia 18-6-2004 > kali]

Napisano

dzięki, choć to dopiero moje początki, niemniej jednak staram się ;)

Napisano

hokusai : speed6 chyba najlepszy, bym nawet powiedzial, ze w tym wypadku myszka to atut :) Bardzo ciekawie to wyszlo, ale i tak polecam szybko zaopatrzyc sie w tablet :)

> Ze zdjęcia. Co to jest referka?

to wlasnie to samo.

Napisano

zakupilem wlasnie wacoma... musialem przetestowac, jest po prostu nieporownywalnie lepszy od pentagrama, bardzo polecam ten tablet,... oto 2 speedy

[Wyedytowany dnia 043030p://poc > misiekhc]

Napisano

ja mam tego mniejszego mercedesa:D - graphire 3 classic, ja zakupilem w mediamarkt za 499 zł, ...naprawde teraz zaluje ze nie dolozylem tych 200 zł wczesniej i zamiast pentagrama nie kupilem wacoma... pozdro

Napisano

Heh ja też jestem swieżutkim posiadaczem wacoma ale intuosa 2 - wczesniej mialem pentagrama - ludzie to sa dwa różne światy!!! :) - pozdr i następne dzieło:

stefan1.jpg

[Wyedytowany dnia 23-6-2004 > Herman]

Napisano

misiekhc .. to jest niezle ... tez mam Graphire3 ... :) ... Cos musze wrzucic niedlugo ... :)

Napisano

misiekhc: no wymiatasz. Wyjatkowo mi Twoj styl podchodzi, nawet widze, ze podobnych pedzli zaczynam uzywac.

Herman: fajne, czekam na wiecej. Czy jest jakis student architektury, ktory nie umie malowac? ;)

Co do mojej pracki, to chyba troche za daleko poszedlem. Ale za to wiem co we mnie siedzi i moge oszczedzic na psychologu ;)

115-roar.jpg

Napisano

misiekhc: kilka ostatnich prac super, szczególnie \"wieczorny\"

leander: to ostatnie bardzo mi się podoba

Napisano

dzieki Kłobuc :)

Troche zmiana klimatu, speed wektor, o ile cos takiego istnieje. Okolo 2 h od szkicu olowkiem po to stadium.

116-wektor.gif

Napisano

No to jeszcze na koniec (do czasu ;) kiczowaty obrazek z panią o imieniu Mitsumi z drawing jam na shane board. Mam nadzieje, ze nikt ponizej 18 roku zycia tu nie zaglada.. za czesto.. :)

117-mitsumi.jpg

Napisano

z lusterkiem chociaz? fajne, widac przestrzen co w rysunkach z referek nie wychodzi (chyba, ze ktos umie dopowiedziec i poprawic fotke..)

Napisano

Boze, leander, co Ty gadasz?:) Wszystko zalezy od umiejetnosci, a nie od materialu referencyjnego. Ludzie maluja plasko nawet z natury, a inni z wyobrazni robia prawie hologramy;)

BRanoc

Napisano

dr Ug: Hmm.. ale w obu przypadkach mowisz o wyjatkach. A \"wyjatki potwierdzaja regule\" o ktorej mowie.

(to moje ulubione powiedzonko jak nie mam argumentow ;))

Ja sie wzoruje na tym co widze w sieci, a tu przewaza sredni poziom. W 80% da sie powiedziec, czy ktos wzorowal sie na fotce czy nie. Szczegolnie po liczbie uzytych barw/odcieni/ciekawych przelaman koloru. Srednia fotka \"widzi\" tych kolorow 10 razy mniej niz oko. *

*dane nie potwierdzone naukowo.

[Wyedytowany dnia 17-6-2004 > leander]

Napisano

Witam.Zamiast oglądać to sie już gubię w tym wszystkim , obrazki są -rozumiem linkowane ale załączniki np. na tej stronie widzę a na poprzednich nie widzę. Mam coś żle ustawione? No, i ani tak ciężko pisać i chcieć zerknąć na załącznik i pisać dalej .

W tablecie rzeczywiście nawet volito wacoma jest lepsze od pentagramu XXL z którym się pożegnałem.

misiekhc -poprzedni awatar bardziej mi się podobał i do tego przepłaciłeś za wacoma :)

Najtańszy sklep : http://transit.pl/catalog/index.php?cPath=53

Napisano

tak, 19 zl wiecej zaplacilem, chyba pojde sie powiesic... jakos mnie nie ruszato, ze ci sie nie podoba moj awatar ;), linkowane sa zalaczniki ktore wysylasz bezposrednio ze swojego kompa, a jezeli chcesz zeby byly widoczne obrazki to musisz umiescic je w necie i linknac... ...btw. to mnie tez sie bardziej podobalo jak widoczne byly wszystkie zalaczniki, ale to chyba sila wyzsza , ze jest jak jes:D pozdro, szac,

Napisano

Specjalnie dla Phantoma

za inspiracje

city.jpg

[Wyedytowany dnia 17-6-2004 > Tomur]

Napisano
Wysłane przez leander

Czy jest jakis student architektury, ktory nie umie malowac? ;)

[/img]

ja ... fagasie, juz zapomniales??? ;)

Wysłane przez leander

.... Szczegolnie po liczbie uzytych barw/odcieni/ciekawych przelaman koloru.

no to ja juz wogole nie wiem co sobie myslec jak ciacham w 2 kolorach :D

ps.fighter robi wrazenie

drug:tym razem masz right,a heh

Napisano

komiks speed?:)

Pyt. Co zrobić żeby znowu arty pojawiały się automatycznie zamiast nazwy załącznika, jak dzieje się ostatnio?