rzuq Napisano 28 Luty 2005 Share Napisano 28 Luty 2005 przez robote zaniedbywalem zbyt wiele rzeczy - m.in. rys - wiec maly powrot po 3 miesiacach bezdechu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 1 Marzec 2005 Share Napisano 1 Marzec 2005 Ostatnio przewijal sie temat dloni, to sie dorzucam. Anatomicznie kuleją, ale to przeciez na szybko ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lamia Napisano 1 Marzec 2005 Share Napisano 1 Marzec 2005 jokov - jak dla mnie brak zdecydowanego akcentu, jakbyś dodał np. jakiegoś ciemnego koloru, to praca byłaby dużo ciekawsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akira Napisano 1 Marzec 2005 Share Napisano 1 Marzec 2005 Glownie air brushe. Alias Sketchbook. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wert Napisano 1 Marzec 2005 Share Napisano 1 Marzec 2005 Leander - druga dłoń by była świetna, gdyby nie te ostatnie, fioletowawe pociągnięcia. Tzn kolor tam fajni robi, ale one też mogły być ołówkowe/kreskowane. no dobra, i tak jest świetna :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wert Napisano 1 Marzec 2005 Share Napisano 1 Marzec 2005 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sammael_at Napisano 1 Marzec 2005 Share Napisano 1 Marzec 2005 upust mojej wampirzej natury po bardzo mrrrocznym dniuuu. ja chce krwiii...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 2 Marzec 2005 Share Napisano 2 Marzec 2005 Wert, podoba mi sie ten portret. W robociku-karatece to glownie mi podchodzi tlo ;) Sam robot moglby byc troche konkretniej wymodelowany, bo czesc rzeczy sie "nie czyta". a mi sie moje szkice olowkowe dloni nie podobaja, wiec je zamalowuje w PSie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzuq Napisano 2 Marzec 2005 Share Napisano 2 Marzec 2005 leander ;] przynajmniej dla mnie wyznaczasz nowe tory, szczere uklony za technike Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gotham Napisano 2 Marzec 2005 Share Napisano 2 Marzec 2005 +_________+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pietro Napisano 2 Marzec 2005 Share Napisano 2 Marzec 2005 1234567890 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 2 Marzec 2005 Share Napisano 2 Marzec 2005 ...a wrzuce tutej ;) Rączki moze pozniej ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buczer Napisano 2 Marzec 2005 Share Napisano 2 Marzec 2005 b ladny ale sopales mu bary. edit: ups... to ona :) ot. "to" w avatarze to miriam ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 2 Marzec 2005 Share Napisano 2 Marzec 2005 nie (The message you have entered is too short. Please lengthen your message to at least 10 characters) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzuq Napisano 2 Marzec 2005 Share Napisano 2 Marzec 2005 peter_muler - lol - no co ty miriam stringi nosi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gotham Napisano 2 Marzec 2005 Share Napisano 2 Marzec 2005 __/\_______/\__ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gotham Napisano 3 Marzec 2005 Share Napisano 3 Marzec 2005 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BLUKA Napisano 3 Marzec 2005 Share Napisano 3 Marzec 2005 gotham - bardzo fajna pracka a ja motor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wert Napisano 3 Marzec 2005 Share Napisano 3 Marzec 2005 biała kredka i sepia, 0,5 h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gotham Napisano 4 Marzec 2005 Share Napisano 4 Marzec 2005 BLUKA- thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wert Napisano 4 Marzec 2005 Share Napisano 4 Marzec 2005 to co wyżej + ostra obróbka w paintshopie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Misztela Napisano 4 Marzec 2005 Share Napisano 4 Marzec 2005 Wert naprawde wypasiona pracka na maxa:D robiles ja z glowki czy miales jakas referke?? pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smart Napisano 4 Marzec 2005 Share Napisano 4 Marzec 2005 nie no to juz przesada jest...za dobre rysunki robicie i malunki;) thx Lukasz:D "powrot krola"-moze cosik z tego bedzie wiekszego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marduk Napisano 4 Marzec 2005 Share Napisano 4 Marzec 2005 Taka praca na odstresowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 4 Marzec 2005 Share Napisano 4 Marzec 2005 Smart, przyjemna atmosfera panuje w tym namiocie, czekam na coś większego :> pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wert Napisano 4 Marzec 2005 Share Napisano 4 Marzec 2005 Dzięki Łukasz! Oryginał jest na kremowym papierze, potem zupełnie zmieniłem kolorystykę. Korzystałem z tego zdjęcia: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amrun Napisano 4 Marzec 2005 Share Napisano 4 Marzec 2005 mnogo fajności ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edi Napisano 4 Marzec 2005 Share Napisano 4 Marzec 2005 Marun - podoba mi się i to bardzo. Fajny klimacik. Ile to robiłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wert Napisano 4 Marzec 2005 Share Napisano 4 Marzec 2005 Czad amrun, dawno cię nie było. Ten był z rzeźby, więc to że wygląda jak metal, to efekt zamierzony. pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amrun Napisano 4 Marzec 2005 Share Napisano 4 Marzec 2005 thx... takie bebłoki to z 40-50 min ;]... pzdr... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amrun Napisano 5 Marzec 2005 Share Napisano 5 Marzec 2005 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 5 Marzec 2005 Share Napisano 5 Marzec 2005 zatkalo mnie na chwile Amrun po tym Twoim ostatnim obrazku :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gotham Napisano 5 Marzec 2005 Share Napisano 5 Marzec 2005 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tlaloc Napisano 5 Marzec 2005 Share Napisano 5 Marzec 2005 Takie fajne prace, a ja tu taki badziew wrzucam :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BLUKA Napisano 5 Marzec 2005 Share Napisano 5 Marzec 2005 amrun druga pracka powalila mnie na kolana :) gotham widze ze GI masz juz opanowane moj gniocik - czym nizej tym gorzej.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 5 Marzec 2005 Share Napisano 5 Marzec 2005 on ma lustro zamiast tarczy? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BLUKA Napisano 5 Marzec 2005 Share Napisano 5 Marzec 2005 tak bo on walczy z bazyliszkami ......raczej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 5 Marzec 2005 Share Napisano 5 Marzec 2005 Amrun, dwa pierwsze wypasne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buczer Napisano 5 Marzec 2005 Share Napisano 5 Marzec 2005 eee tam wypasne, popsul gwiazdkami ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marduk Napisano 5 Marzec 2005 Share Napisano 5 Marzec 2005 Chciałem nad tym dłużej posiedzieć, ale po drodze mi sięzmieniła koncepcja... więc wrzucam do speeda ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 5 Marzec 2005 Share Napisano 5 Marzec 2005 Amrun: swietne! W tym trzecim sie jakos klimat zagubil Gotham: fajna na kula, plastyczna taka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jedrush Napisano 6 Marzec 2005 Share Napisano 6 Marzec 2005 Ladnie ladnie;] Moj czarus (ps, troche ponad godzine) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PPK Napisano 6 Marzec 2005 Share Napisano 6 Marzec 2005 chwilka w ps Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amrun Napisano 6 Marzec 2005 Share Napisano 6 Marzec 2005 kiedy ja lubie gwiazdki ;) dzieki... pzdr... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gotham Napisano 6 Marzec 2005 Share Napisano 6 Marzec 2005 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asfalton Napisano 6 Marzec 2005 Share Napisano 6 Marzec 2005 Amrun, fajne statki :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wert Napisano 6 Marzec 2005 Share Napisano 6 Marzec 2005 świetna kolorystyka na ostatnim amrunie...leander, experimenta? większe dawaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wert Napisano 6 Marzec 2005 Share Napisano 6 Marzec 2005 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sammael_at Napisano 6 Marzec 2005 Share Napisano 6 Marzec 2005 amrum: bardzo ladna sprawa:)) wert: to Twoja reka???? :>:>:>:> NIE SMIEJCIE SIE ZE MNIE :PP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 7 Marzec 2005 Share Napisano 7 Marzec 2005 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi