Napisano 1 Kwiecień 200718 l Witam. Gdzies kiedys na tym forum byla praca z Prachetta i zobaczylem ja tu: http://www.allegro.pl/item178423351_piekny_cynowy_zegar_sygnowany_zobacz.html pomyslalem ze autor nie bylby zadowolony, wiec moze to przeczyta
Napisano 1 Kwiecień 200718 l I to koleś polecił po grubości. Łącznie 39 przedmiotów z tym obrazkiem. Żeby chociaż jakoś ładnie to wstawił ;P
Napisano 1 Kwiecień 200718 l dzięki koledzy za zwrócenie uwagi ! ustalimy z Klickiem dalsze kroki postępowania. Gdyby sprzedawał plakaty z naszą pracą to by było gorzej a tak to mu pewnie odpuścimy , tylko poprosimy grzecznie żeby sobie zmienił obrazek
Napisano 1 Kwiecień 200718 l co za ludzie :( jaras nie odpuszczaj chociaz go nastraszcie aby sie pos*** ze strachu :)
Napisano 1 Kwiecień 200718 l Nielot007 mysle ze sie nieposra skoro wykorzystywal nie swoja prace musi byc totalnym bezmozgowiem. Mozna by zalozyc dzial wkrety przekrety wykrety :) wiem ze kiedys podobny topik byl ale dotyczyl tylko nieuczciwych pracodawcow a taki watek moglby odnosic sie do wszelkiego rodzaju nieprawidlowosci i niemoralnych wystepkow ze tak to brzydko nazwe ;P.
Napisano 2 Kwiecień 200718 l hehe - on to wykorzystuje dla zysku przeciez - w celach reklamowych! czyli jesli mnie pamiec nie myli , zgodnie z prawem - mozecie sie domagac jakiejs czesci (czy moze to byla wielokrotnosc? - nie pamietam) zyskow, ktore uzyskal dzieki tej reklamie :)
Napisano 2 Kwiecień 200718 l Ja myśle że to jest jakiś człowieczek który nie jest świadomy co złego robi heh i że to kogoś kosztowało długie godziny pracy ...
Napisano 2 Kwiecień 200718 l Predator -> nie możemy takiego wątku założyć (chodzi o pracodawców). To by rzucało na prawdę złe światło na forum. Dlatego taki wątek był i już go nie ma.
Napisano 2 Kwiecień 200718 l Bruneq -> forum jest niezależne mimo to, ale niektóre tematy trzeba po prostu pomijać (tak jak np. nie przeklinać ;) )