Napisano 9 Kwiecień 200717 l Witam. Trochę późno ale co tam. Budynek za trudny, na samochodach sie nie znam więc padło na Krasia. ;) Narazie taki zarys. Pozdro i powodzenia startującym.
Napisano 9 Kwiecień 200717 l oj jakbys dal wieksze renderki!:) i siateczke to bym mbyl wdzieczny! ...czemu nikt nie robi autka?! :\
Napisano 9 Kwiecień 200717 l Fajno, krasnale górą :D Dobrze idzie, ciekawe że koncept niby ten sam a każdy buduje go na swój własny sposób. Pozdrawiam i powodzenia.:)
Napisano 10 Kwiecień 200717 l dobrze idze, no i o to chodzi zeby budowac na swój sposb tym bardziej wynik koncowy bedzie ciekawy
Napisano 10 Kwiecień 200717 l Autor Witam, siatki nie pokazuje bo to dopiero faza zgrubnego poszukiwania kształtów więc sporo sie zmieni. Konkurencja zapowiada normale więc żeby nie zostać w tyle odpaliłem Klickowe tutki do ZB. Eksperymenty z oglucaniem modelu: Prawdopodobnie normale dla nieorganicznych elementów zrobię w PS'ie. Następny updejt mam nadzieje przed końcem minibitwy. ;) Dzięki za komentarze, pozdrawiam.
Napisano 10 Kwiecień 200717 l sculpt wyglada swietnie Budynek za trudny wedlug mnie to wlasnie krasnal najtrudniejszy
Napisano 10 Kwiecień 200717 l Wow, normale :0 Bardzo fajnie to wygląda, szacun. Aż się człowiek chciałby podszkolić i też trzaskać takie bayery... ino czasu brak ;/
Napisano 10 Kwiecień 200717 l fuck... no to juz wiem ze nawet jak bym bardzo sie starał to i tak bedzie gorsze od twojego krasnala! :\ ;(
Napisano 11 Kwiecień 200717 l a ja dodał bym jednego loopa do wąsów w modelu low poly, żeby nie były takie kanciaste... a co do high to szacunek, czekam na kolejne apdejty
Napisano 12 Kwiecień 200717 l Ej no gdzie kolejne update'y, idzie weekend czasu bedzie sporo to prosze podziel sie postepami w pracy :) a jak ich nie ma to pisz w czym problem to ktos na pewno dopomorze ; )
Napisano 14 Kwiecień 200717 l Autor Witam, nie umarłem ;) W tygodniu nie mialem okazji nic porobić. Za to dzisiaj chyba skończyłem modelować low poly: Ciężki ten dziad do wymodelowania z 2k trisów. Pod spódnicą ma... dziurę bo trisów nie starczyło. ;) Dzięki za komentarze. Pozdro
Napisano 14 Kwiecień 200717 l fajny jak jescze zrobisz porzadne mormalki a wyglada na to ze zrobisz ;) no i text to juz wogule super bedzie :D
Napisano 16 Kwiecień 200717 l jak narazie jest rewelka :D zobaczym co bedzie potem ale póki co rewelka :d dzizas jak ja pisze brzydko :D
Napisano 20 Kwiecień 200717 l Bardzo ładny i szczegółowy model, podoba mi się przy tym jest ciągłość geometrii, bez dziur, widać że budowany w sposób przemyślany. No i wyrzeżbione dłonie, rewelacja. A z normalkami będzie niewątpliwie jeszcze lepiej :D