Przybysz Napisano 9 Kwiecień 2007 Share Napisano 9 Kwiecień 2007 Witam. Trochę późno ale co tam. Budynek za trudny, na samochodach sie nie znam więc padło na Krasia. ;) Narazie taki zarys. Pozdro i powodzenia startującym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 9 Kwiecień 2007 Share Napisano 9 Kwiecień 2007 oj jakbys dal wieksze renderki!:) i siateczke to bym mbyl wdzieczny! ...czemu nikt nie robi autka?! :\ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coin Napisano 9 Kwiecień 2007 Share Napisano 9 Kwiecień 2007 Fajno, krasnale górą :D Dobrze idzie, ciekawe że koncept niby ten sam a każdy buduje go na swój własny sposób. Pozdrawiam i powodzenia.:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marioza Napisano 10 Kwiecień 2007 Share Napisano 10 Kwiecień 2007 dobrze idze, no i o to chodzi zeby budowac na swój sposb tym bardziej wynik koncowy bedzie ciekawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przybysz Napisano 10 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 10 Kwiecień 2007 Witam, siatki nie pokazuje bo to dopiero faza zgrubnego poszukiwania kształtów więc sporo sie zmieni. Konkurencja zapowiada normale więc żeby nie zostać w tyle odpaliłem Klickowe tutki do ZB. Eksperymenty z oglucaniem modelu: Prawdopodobnie normale dla nieorganicznych elementów zrobię w PS'ie. Następny updejt mam nadzieje przed końcem minibitwy. ;) Dzięki za komentarze, pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mara Napisano 10 Kwiecień 2007 Share Napisano 10 Kwiecień 2007 sculpt wyglada swietnie Budynek za trudny wedlug mnie to wlasnie krasnal najtrudniejszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coin Napisano 10 Kwiecień 2007 Share Napisano 10 Kwiecień 2007 Wow, normale :0 Bardzo fajnie to wygląda, szacun. Aż się człowiek chciałby podszkolić i też trzaskać takie bayery... ino czasu brak ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 10 Kwiecień 2007 Share Napisano 10 Kwiecień 2007 fuck... no to juz wiem ze nawet jak bym bardzo sie starał to i tak bedzie gorsze od twojego krasnala! :\ ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 11 Kwiecień 2007 Share Napisano 11 Kwiecień 2007 Sweitne!! chyba czas pakowac manatki :( pozdro i powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tony M. Napisano 11 Kwiecień 2007 Share Napisano 11 Kwiecień 2007 a ja dodał bym jednego loopa do wąsów w modelu low poly, żeby nie były takie kanciaste... a co do high to szacunek, czekam na kolejne apdejty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Napisano 12 Kwiecień 2007 Share Napisano 12 Kwiecień 2007 :p Oj to było mocne. Głowa bardzo mi się podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konras Napisano 12 Kwiecień 2007 Share Napisano 12 Kwiecień 2007 Ej no gdzie kolejne update'y, idzie weekend czasu bedzie sporo to prosze podziel sie postepami w pracy :) a jak ich nie ma to pisz w czym problem to ktos na pewno dopomorze ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przybysz Napisano 14 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 14 Kwiecień 2007 Witam, nie umarłem ;) W tygodniu nie mialem okazji nic porobić. Za to dzisiaj chyba skończyłem modelować low poly: Ciężki ten dziad do wymodelowania z 2k trisów. Pod spódnicą ma... dziurę bo trisów nie starczyło. ;) Dzięki za komentarze. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adek_CG Napisano 14 Kwiecień 2007 Share Napisano 14 Kwiecień 2007 fajny jak jescze zrobisz porzadne mormalki a wyglada na to ze zrobisz ;) no i text to juz wogule super bedzie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 14 Kwiecień 2007 Share Napisano 14 Kwiecień 2007 wyglada rewelacyjnie !! pozdro i powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ledyr Napisano 16 Kwiecień 2007 Share Napisano 16 Kwiecień 2007 jak narazie jest rewelka :D zobaczym co bedzie potem ale póki co rewelka :d dzizas jak ja pisze brzydko :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coin Napisano 20 Kwiecień 2007 Share Napisano 20 Kwiecień 2007 Bardzo ładny i szczegółowy model, podoba mi się przy tym jest ciągłość geometrii, bez dziur, widać że budowany w sposób przemyślany. No i wyrzeżbione dłonie, rewelacja. A z normalkami będzie niewątpliwie jeszcze lepiej :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi