Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

A wiec tak jak widać jest to lub miał być Lexus GS. zapewne jest jeszcze sporo w poprawianiu ale mi sie juz nie chce. Nie ma sensu przyglądać sie oponą bo bieżnika tam nie ma(zwykła tuba). No i grila tez nie ma(nie chciało mi sie juz go robić.Tak wiec wygląda to tak jak wygląda.Aha rendery są z róznych dni pracy nad tym modelem wiec........ .;)

lexus2fg0.jpg

lexusbackangleiq4.jpg

lexusfrontangle2up5.jpg

lexusfrontangle3ij9.jpg

lexusfrontangle4cq5.jpg

lexusside2rc8.jpg

• Odpowiedzi 16
  • Wyświetleń 2,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

model bardzo fajny a wnętrze bardzo kiepsko :(

szyby mogłyby bardziej być przyciemnione żeby bardziej zakryć.

najbardziej mi siępodoba 2 render, ale na 3 jest fajny kolor otoczenia. pozdro

Napisano
  • Autor

QBA - Ojj aż tak strasznie krzywo to nie jest nie pitol.(chyba ze masz monitor taki jak na obrazku to nic dziwnego)

appleiiwithmonitoriis1yr4.jpg

Napisano

Model bardzo mi się podoba, ale wnętrze przydało by się poprawić...

Napisano

a mniem siem podoba przed ostatni i przed przed ostatni... całkiem nieżle wygląda... a może po prostu nie widać na nich tych krzywizn z jabłka :-P

Napisano

miałem już napisać "ładnie ale czekam na finish" a tu patrze że to już finishhed works, szkoda bo mogło być lepiej, tak wyszedł niedokończony model z nawet nie najgorszym niebieskim lakierem, no i widać że krzywo w niektórych miejscach, zwłasza pod tylną klamką

pozdr

Napisano

bez pomyslu na render, model krzywy i chyba nad proporcjonalnościa nie myslales zbytnio? a jak siatka wygląda?

Napisano
  • Autor

hkropinski skoro model krzywy i nie proporcionalny to siatka pewnie nie będzie lepsza hmm, jak myślisz??

pecet wszędzie pewnie jest krzywo ale mi sie juz nie chce wiec model skończony i nie mam kompa do tego zeby bawić w dodatkowe usprawnienia.

Napisano

no mi sie zdecydowanie wersja niebianska podoba...troszke natrzaskalaes renderow, a mogles zainwestowac w jeden porzadny..

Napisano

chyba jakby lepsiejsze studio bylo, to by to lepsiej tez wygladalo.

pozdr.

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności