Napisano 18 Kwiecień 200717 l Witam Po pracach Pioniera jak i Kub@ strach coś pokazać żeby blado nie wypaść;) No ale... Wizualizacja wnętrz biura. (projekt nie mój) 3D MAX 9 + VRay + VRayCamera + odrobina Photoshopa Zachęcam do oceny:)
Napisano 18 Kwiecień 200717 l Bardzo estetyczne. :) Łososiowa (czy inna trendi nazwa) ścianka kolorystycznie mi nie odpowiada tylko.
Napisano 18 Kwiecień 200717 l Bardzo ładnie wszytko oprócz gumowej lalki za pulpitem. Ogólnie - 1 klasa. Pozdro
Napisano 18 Kwiecień 200717 l tylko ostatni renderek jakoś mało ciekawy, tak to ładnie bardzo, szczególnie nr 1. teksturka na drzwiach tak ma być, czy sie skopało coś ?
Napisano 18 Kwiecień 200717 l Pierwsze dwa rendery rządzą... fotoreal.. ;) Z ostarnim renderem najgorzej. Myślę, że odrobina zieleni by załatwiła sprawę pozdro
Napisano 19 Kwiecień 200717 l Autor Dięki wszystkim za komentarze. Co do ostatniego renderku to sam przyznaję, że chyba "smutas" :) Kub@ - o które drzwi Ci chodzi? Ale wnioskując, że nie wiem to chyba tak miało być :)
Napisano 19 Kwiecień 200717 l baaajerne, tylko łososiowym ścianom mówimy zdecydowane nie - ale jak piszesz to nie Twój projekt, więc nie masz się czym przejmować:)
Napisano 19 Kwiecień 200717 l Bardzo przyjemnie sie na to patrzy :) Cos widze ze ostatnio moda na manekiny ostro napiera. Mnie osobiscie irytuja te manekiny, wole juz wklejki.
Napisano 19 Kwiecień 200717 l Swietna wizualizacja a pierwsze trzy rendery sa najlepsze.. Kubie chodzilo pewnie o drzwi na przedostatnim renderze. w 2/3 wysokosci maja ciemniejszy kolor..
Napisano 19 Kwiecień 200717 l Autor jeśli o te drzwi chodzi to to jest cień - nad nimi w stropie jest halogen
Napisano 28 Kwiecień 200717 l witaj dobry czlowieku :) bardzo mile dla oka wizki, nie mam zadnych uwag. tak trzymaj! pozdrawiam serdecznie pionier
Napisano 29 Kwiecień 200717 l niesamowity jest design tych wnętrz... a renderingi piewsza klasa zwłaszcza pierwszy :)
Napisano 29 Kwiecień 200717 l Autor Dzięki wszystkim za pozytywne opinie :) Pionier - witam dobry człowieku :) Pinero - odpowiedź na Twoje pytanie: Dwa pierwsze widoki (korytarz) Dwa ostatnie widoki (holl)
Napisano 29 Kwiecień 200717 l A jakie czasy mniej więcej były? :) Bo oczy mnie chyba nie mylą i nie pisałeś.
Napisano 29 Kwiecień 200717 l Autor RA - nie pisałem :) Już szczerze mówiąc nie pamiętam czasów ale było to ~1-3 godzin w zależności od ujęcia
Napisano 29 Kwiecień 200717 l Autor Renderfarmy nie mam :) A czasy przyzwoite bo i renderki nieduże. Renderowane na Core 2 Duo 6600 i 2 GB DDRII