MF Napisano 26 Kwiecień 2007 Napisano 26 Kwiecień 2007 Witam serdecznie. Dzisiaj ruszył mały konkurs na naszym forum - Animation competition. http://evermotion.org/vbulletin/showthread.php?t=59351 Pozdrawiam.
nielot007 Napisano 26 Kwiecień 2007 Napisano 26 Kwiecień 2007 Witam!! szkoda ze bitewka o animacji :( mam takie pytanie moze dziwne ale mnie ciekawi(choc wiem pewnie jaka bedzie odpowiedz) mianowicie glowna nagroda to 600euro skoro polacy maja znizki na produkty everow to znaczy ze ceny dla nas sa po 99zl ( w zaleznosci od produktu) a nie 99euro ? wiem ze dziwne pytanie ale chyba interesujace ;) no nic powodzenia w bitewce :) mam nadzieje ze polak wygra :D pozdro
MF Napisano 26 Kwiecień 2007 Autor Napisano 26 Kwiecień 2007 Witam... Oj nielotku od razu kombinujesz, ale mimo wszystko nie da sie tak ;)... Zapraszam do startowania w konkursie. Kto spróbuje swoich sił ? Przyznawać się ;)... Pozdrawiam
Łukasz Burnet Napisano 27 Kwiecień 2007 Napisano 27 Kwiecień 2007 ktos bierze udzial ? swoja droga gdyby nagroda bylo 600E zamiast produktow o tej wartosci, byloby zapewne wiecej chetnych :)
Traitor Napisano 27 Kwiecień 2007 Napisano 27 Kwiecień 2007 "swoja droga gdyby nagroda bylo 600E zamiast produktow o tej wartosci, byloby zapewne wiecej chetnych :)" To fakt, animator raczej nie bedzie sie rzucal na paczke shaderow lub modeli lazienek. Znajomy animator stwierdzil dokladnie to samo co napisal pan kolega.
Tomek Kosiorek Napisano 27 Kwiecień 2007 Napisano 27 Kwiecień 2007 tak nagrody średnio atrakcyjne ale jeśli potraktować to jako zabawę to może być
RK Napisano 29 Kwiecień 2007 Napisano 29 Kwiecień 2007 Model strasznie fajny. Szczerze mówiąc to sam model mało mnie nie skusił do animowania ale nie ma co pchać się w nie swoją działkę- klienci czekają na levele. IMO warto- nawet nie dla nagród ale żeby wesprzeć wartościowy serwis.
Reanimator Napisano 1 Maj 2007 Napisano 1 Maj 2007 Model strasznie fajny, ale niekoniecznie do animowania. :) Dla poczatkujacych imho za trudny tym bardziej, ze ruch takiej wymyslonej postaci trzeba... wymyslec.
Tomek Kosiorek Napisano 1 Maj 2007 Napisano 1 Maj 2007 a ja mam prośbę- czy ktoś mgłby przekonwertować teksturki z DDS do TGA? chodzi o największe rozdziaqłki każdej teksturki- max nie zawsze a dokładniej żadko odczytuje dds'y( nie wiem może coś sie nie "wgrywa" przy starcie). dzięki;)
Destroyer Napisano 3 Maj 2007 Napisano 3 Maj 2007 Reanimator można na początku zaanimować jak gostek odrywa sobie tylne nogi i model stanie sie prostrzy :D
Rekomendowane odpowiedzi