Napisano 1 Maj 200717 l oto moja pierwsza praca w 3ds max`ie, nie jest super, ale jak na 1. prace to mi sie podoba.
Napisano 1 Maj 200717 l no kubek - ucho nie za duże ? najważniejszy jest pierwszy krok - powodzenia w zabawie/nauce
Napisano 1 Maj 200717 l Autor streaker jak widzisz napisałem ze to jest moja pierwsza praca, użyłem tylko 1 tutka (jak połączyć uchwyt z resztą) a do całej reszty doszedłem sam. Nie podniecaj sie ze zrobiłeś to w 6 min. bo ciekawe jak długo ty robiłeś swoją pierwszą rzecz, wszystkiego trzeba sie nauczyc
Napisano 1 Maj 200717 l derdakov --> takie rzeczy wrzucaj raczej do renderów testowych, tudzież po prostu do WIP'a, to tak na przyszłość, ale gratuluję pierwszych kroków, niektórzy moi znajomi nie dotarli nawet do tego etapu, hehe;) streaker --> Uważaj, bo ja to zrobię w 3minuty i dopiero będzie Ci głupio;) A tak poważnie, to nie było zbyt kulturalne z Twojej strony. Pozdr!
Napisano 1 Maj 200717 l wątek przeniesiony do działu wip. kubek to trochę mało jak na pracę jaką można wstawić do działu GFW. Pozdrawiam
Napisano 1 Maj 200717 l hehehe nie ma to jak przeniesc komus cos z finished... ehhh... skoro mowi ze skonczyl to bez sensu wrzucac to do WIP'a hehehehe no nic... taki kraj.. tez to przezylem juz.
Napisano 1 Maj 200717 l ..:: 3D XTREME ::.. --> nie zaczynajmy znowu dyskusji o przenoszeniu wątków, please...;)
Napisano 1 Maj 200717 l ..:: 3D XTREME ::.. hmm... faktycznie masz rację... kubek to jednak taki typ pracy jaki zasługuje na miano finished i należy go postawić u boku "Koloseum" Pioniera czy "Hendrixa" Klicka... jesteś genialny mój drogi.
Napisano 1 Maj 200717 l streaker- prosze rozumiem że party może sie w takie coś bawić jak robienie na szybko kubków i ściganie sa z sekundami ale nie ty:p ( ale kubek kolegi który ma 2 posty mi sie bardziej podoba:)) tweety- i co przeniosłeś wątek do wipa i co teraz jak praca jest skończona? może kolega przeczyta kolejny tutorial i coś dorobi:D? Pozdrawiam
Napisano 1 Maj 200717 l Tomuś: np kubek na szklanym stole z michą jajek... (!) btw. Witamy na forum, wbrew pozorom nie jest to chlodne przyjecie...;) Fajnie, ze rodzi sie nowy trojwymiarowiec. Baw sie dobrze i ucz szybko. Ale nastepnym razem uszanuj galerie i tyle... Pozdrawiam!
Napisano 1 Maj 200717 l ja tez zaczynalem od kubka... i bylem z niego dumny... :) takze luz :) I chodzilo mi o to co Tomuś napisal... co dalej ma z tym zrobic skoro napisal ze skonczone...?? :D aaa i jeszcze jedno... skoro to forum gdzie niewolno kubkadawac do galerii to napiszcie ze to forum dla VIPow... w sumie juz ta kwestie przerabialem :) Pozdrawiam!! :)
Napisano 1 Maj 200717 l No to i ja się na koniec wypowiem... derdakov - nie chodzi o to, że ja zrobiłem to w 6min, tylko że ta praca to za mało, żeby dawać to w finished works obok rzeczywiście dopracowanych prac... widziałem bardziej złożone rzeczy w "rendery testowe, testy shaderów..." Więc się nie obrażaj, tylko skoro masz już wątek w WIP'ie , to nazwij go sobie np. "WIP:derdakov" i tutaj dawaj kolejne prace a z swojej strony dodam, że do każdej postaram się coś konstruktywnego napisać :) streaker --> Uważaj, bo ja to zrobię w 3minuty i dopiero będzie Ci głupio;) A tak poważnie, to nie było zbyt kulturalne z Twojej strony. Bo tak naprawde to ja to pół godziny robiłem (zobacz na godzine napisania posta) :P , a tak na poważnie to może i było to troche nie miłe, ale teraz się bardziej postarałem, więc w ogólnym rozrachunku wychodzi na zero :) streaker- prosze rozumiem że party może sie w takie coś bawić jak robienie na szybko kubków i ściganie sa z sekundami ale nie ty:p ( ale kubek kolegi który ma 2 posty mi sie bardziej podoba:)) Mnie też :P aaa i jeszcze jedno... skoro to forum gdzie niewolno kubkadawac do galerii to napiszcie ze to forum dla VIPow... w sumie juz ta kwestie przerabialem :) Pozdrawiam!! :) A może zróbmy galerie dla wrażliwych inaczej, którym nie można nic krytycznego napisać, tylko ochy i achy... EOT z mojej strony, do roboty panowie, pokażmy jakieś fajne prace, a nie kłóćmy się o pierdoły :) Pozdro
Napisano 1 Maj 200717 l Hoho jale tu szumu to i ja coś dam:) Kubek ok p.s. ja zaczynałem z łyżką od matrixa :]