Vorek Napisano 1 Czerwiec 2007 Share Napisano 1 Czerwiec 2007 No ja już w domu ;) Przepraszam że tak wcześnie się zmyłem, pewnie ominęło mnie najlepsze ;) Salut ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 2 Czerwiec 2007 Share Napisano 2 Czerwiec 2007 sucho nam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 2 Czerwiec 2007 Share Napisano 2 Czerwiec 2007 Czterech, Drakula, czterech ;] eee knysha to prawie jak nie mod:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 2 Czerwiec 2007 Share Napisano 2 Czerwiec 2007 eee knysha to prawie jak nie mod:P Prawie robi wielka roznice, Piotrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 2 Czerwiec 2007 Share Napisano 2 Czerwiec 2007 Niebezpiecznie gromadzić takiej śmietanki forum w jednym miejscu :] w razie przypadkowego ataku terrorystycznego.. to forum opustoszeje w znaczny sposób … A macie już jakieś fotki tego pożaru ? :] Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 2 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 2 Czerwiec 2007 jakoś średnia bo duża kompresja jest na fotosiku strażakom kierunek lania wody sie lekko pochrzanił : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 2 Czerwiec 2007 Share Napisano 2 Czerwiec 2007 na zywo ten budynek inaczej wygladal ;/ jakos bardziej ponuro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
colgatte Napisano 2 Czerwiec 2007 Share Napisano 2 Czerwiec 2007 Kurczę, ja załapałam się jedynie na odrobinę dymu i okopcone okna. :| Macie jeszcze jakieś ciekawe zdjęcia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
infected Napisano 6 Czerwiec 2007 Share Napisano 6 Czerwiec 2007 kilka fotek z imprezy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
veri_jr Napisano 6 Czerwiec 2007 Share Napisano 6 Czerwiec 2007 Hehe, a ja myślałem, że to będzie wyglądac jak WTC po atakach :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Traitor Napisano 6 Czerwiec 2007 Share Napisano 6 Czerwiec 2007 A wie ktos kiedy to pudlo ma isc do wysadzenia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
infected Napisano 6 Czerwiec 2007 Share Napisano 6 Czerwiec 2007 Nie będzie wysadzone. Będzie za to rozbierane po kawałku od góry, przy pomocy urządzeń zawieszonych na dźwigu. Gdzieś czytałem, że poraz pierwszy mają zastosować w kraju burzyciele ala koparka zdalnie sterowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 6 Czerwiec 2007 Share Napisano 6 Czerwiec 2007 niech daja ten budynek ekipie rzadzacej, oni wysztko rozpieprzaja :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 6 Czerwiec 2007 Share Napisano 6 Czerwiec 2007 żeś sztana ustrzelił: :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 6 Czerwiec 2007 Share Napisano 6 Czerwiec 2007 raczej freuda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 6 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 6 Czerwiec 2007 jeszcze 4 sztuki : zagadka - a kto to nie boi się płomieni ? fotoreporter na szczycie Poltegoru każda okazja sciąga różnych zdrowych alternatywnie siły policyjne sparaliżowane podczas ratowania zagrożonego społeczeństwa - pozdrawiam tego krawężnika - ponad godzine bajerował tę panienkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 6 Czerwiec 2007 Share Napisano 6 Czerwiec 2007 ahahahahaha :D :D :D tyle, że tam akurat było zamkniete :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 6 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 6 Czerwiec 2007 Tweety pokazuj zdjęcia z przeglądu wewnętrznego Poltegoru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 6 Czerwiec 2007 Share Napisano 6 Czerwiec 2007 piksar ty to masz pomysly :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 6 Czerwiec 2007 Share Napisano 6 Czerwiec 2007 pikSar: jak znjade kapke czasu to pewnie, że wrzuce. ale to najszybciej na weekend albo w poniedziałek. teraz to nawet nie wypakowałem zdjęć z karty a trzeba jeszcze obrobić. ale spokojnie - będą na pewno :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 6 Czerwiec 2007 Share Napisano 6 Czerwiec 2007 czarodziejka z księżyca ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
colgatte Napisano 6 Czerwiec 2007 Share Napisano 6 Czerwiec 2007 Ten facet z ostatniej foty próbował nie pozwolić Tweety'emu wejść na Poltegor, co? :) Co się stało, że tak wygląda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi