Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 17
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Na kompie to ładnie wygląda, ale w rzeczywistości to chyba ludzie by się zdołowali przy takich ścianach. Z drugiej strony ładnie one podkreślają tablice, czyli element który chyba jest ważny w takiej sali :) Drewniany stół trochę za bardzo zaciemnia sale. Ogólnie OK. Pozdr!

Napisano

bardzo lubie surowe wnetrza, beton, metalowe wstawki, matowe drewno, ale u Ciebie jakos sie to nie skalada do kupy.

Jakby kazdy "element" z innej bajki.

Kolorystyka jest jeszcze do tego nieco mdla...

Ogolnie wykonanie ladne, ale koncept nie bardzo mi podchodzi.

pozdrawiam serdecznie

Napisano

generalnie elegancko ;)

ale zastanawia mnie ten wystający z blatu "radar" :| łot is dys? hmmm...gniazko ? lan ?

EDIT:

faktycznie... matrycka laptopa do korekty ;)

Napisano

co to jest to coś wystające z blatu ?

podobna sala (nawet bardzo podobna) jest w pewnej firmie w Belgii ale na parterze mają tylko dodatkowo dwie kamery śledzące osobę prowadzącą prezentację (doprowadzały mnie do szału)

ładny render

krzesła za ciasno (imo + własne doświadczenia)

laptop wylatuje - paskudny

Napisano

Hej masz chyba chwilowy (oby) spadek formy, koncept ja Tadzio napisał – wszystko z innej bajki, ściany świetne, ale nie tu,nie w tym pomieszczeniu przy takim zestawieniu mebli itp.,z resztą w Realu uzyskaniu takiego czegoś przy takiej grubości ściany jest nie realne gdzie izolacja termiczna? A co gorsze to ściana nośna wiec nie wspominam o połączeniu tego ze stropem:) no, ale architektem to nie jesteś wiec się nie czepiam ,i potraktujmy tom ścianę ze wykonano na niej tynk strukturalny albo zacierkę ,:) natomiast materiał podłogi mi się podoba, wygląda jak olejowany parkiet.. Taki, zużyty ..Fajnie wyszła.

Pozdrawiam

Napisano

Cześć Prezesie :)

No widze że się nie nudzisz i cos tak kręcisz w 3D oby tak dalej. Ciekawe rozwiązanie z tymi ścianami, pewnie musi być chłodno w takiej sali. Brakuje mi jakiejś plazmy na ścianie. Mam rozumieć że to przyszła twoja sala konferencyjna?

Pozdro

Mario

Napisano

Mario - może kiedyś zrobie sobie taką sale :-)

arturprx2,pikSar - to wystające to porty - są tam gniazdka zasilajace i sieciowe, a dziala to na takiej zasadzie ze jak sie nacisnie port schowany to wysówa się on w górę.

arch515 - nie czepiaj sie :-)

Gość Raffaello
Napisano

mi tez podobaja sie takie surowe klimaty, ciemne barwy drewna zdecydowanie lepiej komponuja sie z reszta.

mario ale wazelinka, chyba na podwyzke liczysz, co ;)

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności