Napisano 19 Maj 200717 l Na kompie to ładnie wygląda, ale w rzeczywistości to chyba ludzie by się zdołowali przy takich ścianach. Z drugiej strony ładnie one podkreślają tablice, czyli element który chyba jest ważny w takiej sali :) Drewniany stół trochę za bardzo zaciemnia sale. Ogólnie OK. Pozdr!
Napisano 19 Maj 200717 l projekt mi się nie podoba, ale render ok, chociaz czegoś mi tutaj brakuje. Nie powala, mogłeś się bardziej postarać :)
Napisano 19 Maj 200717 l bardzo lubie surowe wnetrza, beton, metalowe wstawki, matowe drewno, ale u Ciebie jakos sie to nie skalada do kupy. Jakby kazdy "element" z innej bajki. Kolorystyka jest jeszcze do tego nieco mdla... Ogolnie wykonanie ladne, ale koncept nie bardzo mi podchodzi. pozdrawiam serdecznie
Napisano 19 Maj 200717 l Te prostokątne światła na suficie dziwne :) Nie wyobrażam sobie takich świateł :) Ogólnie b. ładnie wyszło :)
Napisano 19 Maj 200717 l Szczerze mówiąc to wydaje mi się, że na ekranie laptopa za dużo widać. Po prostu nie ingeruje w niego otoczenie...
Napisano 19 Maj 200717 l generalnie elegancko ;) ale zastanawia mnie ten wystający z blatu "radar" :| łot is dys? hmmm...gniazko ? lan ? EDIT: faktycznie... matrycka laptopa do korekty ;)
Napisano 19 Maj 200717 l co to jest to coś wystające z blatu ? podobna sala (nawet bardzo podobna) jest w pewnej firmie w Belgii ale na parterze mają tylko dodatkowo dwie kamery śledzące osobę prowadzącą prezentację (doprowadzały mnie do szału) ładny render krzesła za ciasno (imo + własne doświadczenia) laptop wylatuje - paskudny
Napisano 20 Maj 200717 l Hej masz chyba chwilowy (oby) spadek formy, koncept ja Tadzio napisał – wszystko z innej bajki, ściany świetne, ale nie tu,nie w tym pomieszczeniu przy takim zestawieniu mebli itp.,z resztą w Realu uzyskaniu takiego czegoś przy takiej grubości ściany jest nie realne gdzie izolacja termiczna? A co gorsze to ściana nośna wiec nie wspominam o połączeniu tego ze stropem:) no, ale architektem to nie jesteś wiec się nie czepiam ,i potraktujmy tom ścianę ze wykonano na niej tynk strukturalny albo zacierkę ,:) natomiast materiał podłogi mi się podoba, wygląda jak olejowany parkiet.. Taki, zużyty ..Fajnie wyszła. Pozdrawiam
Napisano 20 Maj 200717 l Cześć Prezesie :) No widze że się nie nudzisz i cos tak kręcisz w 3D oby tak dalej. Ciekawe rozwiązanie z tymi ścianami, pewnie musi być chłodno w takiej sali. Brakuje mi jakiejś plazmy na ścianie. Mam rozumieć że to przyszła twoja sala konferencyjna? Pozdro Mario
Napisano 21 Maj 200717 l Autor Mario - może kiedyś zrobie sobie taką sale :-) arturprx2,pikSar - to wystające to porty - są tam gniazdka zasilajace i sieciowe, a dziala to na takiej zasadzie ze jak sie nacisnie port schowany to wysówa się on w górę. arch515 - nie czepiaj sie :-)
Napisano 23 Maj 200717 l Autor nakręciłem kilka klatek z tej sali można animacje ściągnąć z http://www.marekg.com/DF054.zip skompresowane intel indeco 4.5, miłego oglądania
Napisano 24 Maj 200717 l mi tez podobaja sie takie surowe klimaty, ciemne barwy drewna zdecydowanie lepiej komponuja sie z reszta. mario ale wazelinka, chyba na podwyzke liczysz, co ;)
Napisano 24 Maj 200717 l bardzo fajnie podloga wyszla, bylbym wdzieczny, gdybys mogl sie podzielic materialem jak cos, to bilko18@wp.pl, jezeli nie, to czywiscie rozumiem ;) pozdro
Napisano 27 Maj 200717 l animacja fajna , materiały tez mega. Czy mogłbyś opisać jakiego rodzaju oświetlenia użyłeś ?