Napisano 22 Maj 200717 l beda kraksy? fajne rysuneczki na aucie.. no no oby nie bylo - czym nastepna czesc tym gorsza (ale moze byc gorsza od carbona? chyba sie juz nie da)
Napisano 22 Maj 200717 l Bruneq napisał: ...bedzie wkoncu mozliwosc rozwalenia powaznie bryki!!:D wlasciwie jakiegokolwiek rozwalenia :D
Napisano 22 Maj 200717 l Autor Patrzcie PRO STREET a nie iron, fosfor, czy inne cos może wreszcie zatrudnili odpowiednich ludzi hm. No czekam bo po gtr2 to byle czym mnie nie skuszą
Napisano 22 Maj 200717 l dzieciaki już pewnie zaciskają zęby bo uderzenie w barierkę skończy się ... uszkodzeniem samochodu ;] swoją drogą może wreszcie EA odepnie się od arcadówek i wypuści "dobry symulator"
Napisano 22 Maj 200717 l W sumie dobrze ze nie bylo zniszczen w Undergroundach, jakby ktos zarysował taki wypasiony car z winylami i w ogole mega wypas bajer to nic tylko isc do kąta i płakać... :)
Napisano 22 Maj 200717 l Błagam, żeby poszli w stronę CMR 04! Wtedy będzie super, a nie kolejna arcadówa...
Napisano 23 Maj 200717 l A tam NFS, jutro demo nowego Colina. Bajka może być, byle rozpoznawał moją kierownicę. :(
Napisano 23 Maj 200717 l patry napisał: Błagam, żeby poszli w stronę CMR 04! Wtedy będzie super, a nie kolejna arcadówa... Jestem za. Najlepiej, gdyby to Codemasters zajęli się ulicznymi wyścigami, nikt nie musiałby pisać: "może", "mam nadzieję" itd., bo co jak co, ale samochodówki potrafią robić.