Napisano 5 Czerwiec 200717 l Illy: HAHAHA - w Topolinku :D Dobra to może jednak podpowiem. Te kropki to farba, taki charakterystyczny sposób malowania.
Napisano 5 Czerwiec 200717 l toporek The message you have entered is too short. Please lengthen your message to at least 10 characters.
Napisano 5 Czerwiec 200717 l Jak na razie to colgatte najbliżej, chociaż i tak parę tysięcy kilometrów za daleko...
Napisano 5 Czerwiec 200717 l Australia i więcej już nie powiem bo bym musiał napisać co to dokładnie jest
Napisano 5 Czerwiec 200717 l grim666 brawo! Wprawdzie nazwa boleśnie spolszczona:P , ale o to chodzi- didgeridoo / yidaki. Instrument muzyczny. To ja jutro z rana patrze co zmajstrowales hehe...
Napisano 6 Czerwiec 200717 l Najlepiej zgadnijcie do 11:30, bo później wychodzę do pracy i nie będę miał jak potwierdzić odgadnięcia, aż dopiero po 22! :)
Napisano 6 Czerwiec 200717 l Sie robi :D Jak wy właściwie robicie zdjęcia makro, bo ja, zeby uzyskać jako-takie przybliżenie musze uzywać obiektywu 70-300mm i robić zdjęcia z odległości 1,5m :(. może dlatego moje zdjęcia to takie makro-niemakro... Ps sorry za jakość :/
Napisano 6 Czerwiec 200717 l Fakt odrobine przegiąłem koło metra tak faktycznie, a mam nikkora (znaczy sie pozyczam co chwila :P)
Napisano 6 Czerwiec 200717 l Hmm dobra, a to jest chyba lampa nafotwa:) Ha niestety nie mam lustrzanki, niby obiektyw dobry ale makro mimo wszystko >2cm lub 90cm przy skarajnym przybliżeniu, problem rozwiązałem dość łatwo, wziąłem lupę i przyłożyłem do obiektywu
Napisano 6 Czerwiec 200717 l SoAd możesz odwrócić obiektyw, będziesz miał dużo większą skalę odwzorowania
Napisano 6 Czerwiec 200717 l Ale to, jakis pierścień przejściowy czy cos takiego trza miec. No i do ustawiania przysłony taki badziew z tego co wiem