Napisano 2 Lipiec 200717 l podpowiedź 2: cały obiekt ma dobre 2-3m wysokości prezentowany wycinek to jakieś 20cm (ale makro ;) ) pisać coś w stylu dalekoblisko ?
Napisano 2 Lipiec 200717 l czyli metal, skorodowany, wgłębienia spowodowane czynnikami atmosferycznymi
Napisano 2 Lipiec 200717 l pikSar: jesteś na tyle blisko, że nie będę wymagał dokładniejszej odpowiedzi ;) zdjęcie przedstawia fragment zniszczonego, skorodowanego i oszronionego metalowego pieca (w ostrym słońcu)
Napisano 3 Lipiec 200717 l nikt nic nie daje... ...wrzucę więc kolejnego starocia ;) gdzie zawędrował pająk? pewnie będzie za proste :P
Napisano 5 Lipiec 200717 l Karta grafiki czy coś od kompa? Jakaś płyta i zlutowane styki. (bo nie pamiętam teraz co to helios ;))
Napisano 5 Lipiec 200717 l ...helios był to niegdyś popularny obiektyw, który teraz wiele osób używa jako konwerter makro, bo pozwala niskim kosztem osiągnąć niezłe powiększenia ...dokładnie: jest to płyta (główna) od kompa, a raczej jej 4-5mm wycinek pajączek był ledwo widoczny gołym okiem ...teraz twoja kolej :)
Napisano 5 Lipiec 200717 l Ten Twój pająk wygląda jak sporawy ptasznik. Każdy mały pajączek jest w rzeczywistości takim mini potworem? O_O
Napisano 7 Lipiec 200717 l No to mata ludziska. Makro: Będę wieczorem dopiero w domu, także ewentualne nakierowania później :)
Napisano 7 Lipiec 200717 l Może to być trudne, więc podpowiem, że jest to full syntetyk, a ta część przedmiotu jest namalowana czarną farbą:)
Napisano 11 Lipiec 200717 l OK, nikt nie zgadł, to daję fotę z odpowiedzią. Teraz kto pierwszy ten lepszy w wystawieniu fotki.
Napisano 12 Lipiec 200717 l wiem, ale nie powiem bo nie mam nic do wrzucenia ;) ...no dobra: żarówka jeśli się nie mylę, co do odpowiedzi, to kto pierwszy ten lepszy w wystawieniu fotki...
Napisano 12 Lipiec 200717 l wygląda na to, że jednak wrzucę ;) w sumie mogłem dać jakiś trudniejszy fragment... ale... zgadujcie:
Napisano 13 Lipiec 200717 l o kurka! niezłe,jest to...hmm...no...DZIURKA W JAKIMŚ NIEBIESKIM PRZEDMIOCIE!:D wygrałam?:p a tak serio to...jakieś imadło lub taka duuuuuża temperówka zakładana na blat stołu...czy cuś w ten deseń;)
Napisano 13 Lipiec 200717 l nie podpowiedź: niebieski, niebieski i na końcu (lub jak kto woli na początku) żółty :) występuj też inne kolory tego przedmiotu, np: czerwono-czarne (M), biało-czarno-zielone (B)... i zazwyczaj kończą się żółtym :) PS jest to mniejsze od temperówki --- edycja --------- to jak... poddajecie się?
Napisano 14 Lipiec 200717 l ...nikt nic nie daje? więc podrzucę znowu ja :D od razu z podpowiedzią zgadujcie:
Napisano 14 Lipiec 200717 l zgadza się - długopis Drakula: szczegóły - ważne, że wiadomo o co chodzi :p ...ok, znikam dalej na grilla :D