Napisano 24 Styczeń 200817 l podpowiedź: kiedyś w dawnych czasach takie urządzenia robiły za pc z autocadem i maxem :D
Napisano 25 Styczeń 200817 l ech polka też to miałem powiedzieć :P w każdym razie jest to coś do jedzenia?
Napisano 27 Styczeń 200817 l :P nie... dalej Lucas najbliżej... Master też ale tak troszkę tylko illy balans zły bo aparat mi się wyłącza i nie zdążyłem nastawić (słabe bateryjki :P)
Napisano 27 Styczeń 200817 l Ciasto? . chleb ze zlym balansem bieli? Placek ziemniaczany/jabłkowy? Hehe, teraz będę strzelał do skutku:P te odpowiedzi są najbliżej.. a ta Lierwsza lucasa już w ogóle to jest prawie to, tylko nie ta skala :)
Napisano 27 Styczeń 200817 l Lucas brawooo... ależ to było trudne, nie? Jak jeszcze zgadniesz jakie to będziesz naprawdę super gość :)
Napisano 27 Styczeń 200817 l Mamy dwadzieścia minut po północy więć chyba można nazwać to wieczorem A ciastko było owsiane z kokosem :D mniamuśne
Napisano 28 Styczeń 200817 l Nope, acz pod niektórymi względami od biedy można znaleźć pewne podobieństwo:)
Napisano 28 Styczeń 200817 l Eh, widzę, że ciężko idzie (bo tak miało być muahahaha:D). Podpowiedź: sportowe.
Napisano 28 Styczeń 200817 l Tego to bym nigdy nie zgadł? Lucas może jeszcze jedno zdjęcie na szybko?