xeav Napisano 2 Czerwiec 2007 Share Napisano 2 Czerwiec 2007 Piąta część popularnej serii 'Shrek' będzie ostatnią. Poinformował w wywiadzie dla news.awn.com Jeffrey Katzenberg. 'Shrek Third' jak dotąd przyniósł zysk równy 217 mln $ w USA. Twórcy 'Shrek'a' rozpoczęli już prace nad częścią czwartą, której premiera przewidywana jest na rok 2010. [link] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SSn4k3 Napisano 2 Czerwiec 2007 Share Napisano 2 Czerwiec 2007 czy dzis 1 kwietnia?;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 2 Czerwiec 2007 Share Napisano 2 Czerwiec 2007 A już myślałem, że ilość odcinków Shreka pobije "Modę na sukces". Może twórcy pójdą po rozum do głowy i zdecydują dalej kontynuować tego tasiemca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 2 Czerwiec 2007 Share Napisano 2 Czerwiec 2007 Oni wiedzą co robią. 5 odcinków to górna granica sequelowa, dająca radę utrzymać poziom. Moda na sukces poziomu nie ma, więc można ją bez utraty jakości ciągnąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 2 Czerwiec 2007 Share Napisano 2 Czerwiec 2007 Nie widziałem trójki, ale, jak dla mnie, 2 to była już żenada poniżej poziomu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 2 Czerwiec 2007 Share Napisano 2 Czerwiec 2007 Ja do 2 miałem zastrzezenia już po pierwszym jej obejrzeniu i dopiero z czasem się przyzwyczaiłem do nowych wątków i faktu, ze nie jest ona tak sielankowa, jak pierwsza. I dobrze, że nie jest, bo prawdziwe życie jest ciekawsze niż dowolna sielanka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 2 Czerwiec 2007 Share Napisano 2 Czerwiec 2007 Żenua czy nie, i tak się przejdę na wszystkie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 2 Czerwiec 2007 Share Napisano 2 Czerwiec 2007 prawie jak serial dla mnie jedynka była tylko dobra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 2 Czerwiec 2007 Share Napisano 2 Czerwiec 2007 mi też jedynka bardziej się podobała, dwójka już mniej, w trójce będą dzieciaki w czwórce nie wiem ale w piętce to powinni wszyscy umrzeć to byłoby co oglądać :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzio Napisano 2 Czerwiec 2007 Share Napisano 2 Czerwiec 2007 nie wierze ze skoncza na 5ce. za duzo kasy im to przynosi zeby mieli samym sobie podciac zyly zlota ;P pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marduk Napisano 2 Czerwiec 2007 Share Napisano 2 Czerwiec 2007 Tadzio - jak zaczną robić kiche (co może nastąpić po wyczerpaniu pomysłów) to już niebędą takie żyły złota. Czasem lepiej zabrać się za coś nowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 2 Czerwiec 2007 Share Napisano 2 Czerwiec 2007 Pomysł wyczerpał się po pierwszej części, ale bazując na tym sukcesie, zamiast wysilić się i sworzyć nowe postacie, producent (Dreamworks?) postanowił wykorzystać te istniejące, które i tak przyniosą sukces przy odpowiedniej reklamie. Nawet w dziesiątej części. Wypuszczają nową część, a ludzie i tak idą do kina, kupują DVD czy jakieś tam gadżety. Ot - komercja. Coż - masowy odbiorca nie jest zbyt wymagający i można mu wcisnąć wszystko. Jedyne co można zrobić, to pozazdrościć producentom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makak Napisano 2 Czerwiec 2007 Share Napisano 2 Czerwiec 2007 Nie marudźcie, przynajmniej interes się kręci. A co by nie było, nie jedna osoba z forum nie pogardziłaby pracą przy Shreku choćby 7, nie mówiąc o samej pracy dla DreamWorks ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 2 Czerwiec 2007 Share Napisano 2 Czerwiec 2007 ostatni ? nareszcie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 3 Czerwiec 2007 Share Napisano 3 Czerwiec 2007 Mi jedynka troche zbrzydła. Chętnie ogladne 3 i wtedy dopiero ja ocenie. A co do kolejnych epizodów...To zalezy czy zdołają wymyślec cos ciekawego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi